Celebrity

9. února 2024 08:33

Eliška Reiglová

Leonard z Teorie velkého třesku utajil dvě novinky: Oženil se a stal se tatínkem

Když v roce 2019 skončil seriál Teorie velkého třesku, představitel Leonarda se rozhodl herectví alespoň na čas pověsit na hřebík. Přesto se Johnny Galecki (48) dočkal dvou důležitých rolí. Stal se manželem a také otcem. Obojí zvládl v naprosté tichosti a kdyby sám nechtěl, fanoušci by se o tom pravděpodobně ještě dlouho nedozvěděli.

Jakmile skončil oblíbený sitcom, Johnny Galecki se rozhodl odstěhovat z Los Angeles někam, kde bude mít větší klid. Ačkoli je poměrně aktivní na svých sociálních sítích, dává pozor na to, aby se nepodělil o víc, než by sám chtěl. Kromě jeho blízkých tak například dosud nikdo nevěděl, že se oženil, nebo že jeho žena Morgan přivedla na svět dceru.

Radostnou novinku se rozhodl sdělit v rozhovoru pro časopis Architectural Digest o svém nově postaveném sídle v Nashvillu, které se objeví na březnové obálce. Zatímco podrobnosti o datu svatby zůstávají nezveřejněné, Galecki se podělil o to, že dcerka Oona Evelena přišla na svět krátce po focení manželů pro publikaci.

Galecki se stal otcem poprvé už v roce 2019, kdy jeho tehdejší partnerka přivedla na svět syna Averyho. Po rozchodu následujícího roku se však stáhl z veřejného života, odstěhoval se mimo centrum dění, přestal se věnovat herectví a soukromí si tak mohl střežit o mnoho více. „Myslím, že tohle je první rozhovor, ke kterému jsem za skoro čtyři roky svolil,“ přiznal časopisu.

Podívejte se, jak rodičovství mění životy celebrit:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.