Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Moderní žena / foto: Victoria Chudinova / Adobestock.com

3 trendy kabelek, které budou tuto sezónu k dostání všude

Chcete-li váš letošní outfit vyšperkovat do posledního malého detailu, bude to chtít do něj přidat i trendy dámskou kabelku. Jestliže si nevíte rady a netušíte, co zrovna frčí, nevadí. My vám to na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi. Bude to stát za to!

Jak vybrat správnou velikost a tvar dámské kabelky v letošní sezóně?

Letos budou in zejména rozměrnější dámské kabely a tašky. To je pro většinu dam výborná zpráva, protože jejich nová kabelka pojme spoustu věcí. Samozřejmě, že pokud se chystáte na večerní akci či na konferenci, můžete do svého repertoáru přidat i menší psaníčko. V módě budou zejména kousky s blyštivou sponou. Malé dámské kabelky s třpytivými detaily pak ženy a dívky snadno sladí v outfitu i se svými stříbrnými nebo se zlatými šperky. Dále vám pak bude v outfitu s malým psaníčkem slušet i obuv na platformě s lesklými detaily. V takto postaveném outfitu doslova zazáříte! Letos budou v kurzu dámské hranaté kabelky i kousky ve vejčitém stylu. Vychytávkou budou i tzv. dámské kabelky ve tvaru pytlíku na popruhu. Záleží tak ve výsledku jen na vás a na vašem vkusu. Myslete však na to, že velké kabelky budou letos hitem a tak se větších rozměr nemusíte vůbec obávat. I takové tašky pro ženy mohou být velmi elegantní a zároveň praktické. Líbit by se vám mohla např. i větší kabelka Karl Lagerfeld, která je vždy precizně zpracovaná do nejmenšího detailu.

Z jakého materiálu vybrat letos dámskou kabelku?

V letošní sezóně budou v kurzu zejména přírodní a pastelové tóny barev. Tmavě modrá, krémová i oříšková dámská taška tak bude letos tou správnou volbou. Ženy pak mohou zvolit i černou nebo bílou klasiku. To je totiž sázka na jistotu. Zmíněné kabelky se hodí i do tzv. kaspulových šatníků. Dámy je mohou s klidem zařadit i do svých jinak pestrobarevných outfitů nebo do outfitů se vzory nebo s motivy. V módě budou pro letošek ty zvířecí a abstraktní. Vyhýbat se pak nemusíte ani květům. Stylové vzory se mohou objevit také na dámských kabelkách. Tady ale zpozorněte. Vzorované tašky totiž do outfitu nejlépe zakomponujete tak, že k nim přidáte už jen decentní jednobarevné či minimalistické oblečení. Jak se totiž v módě říká, příliš vzorů a motivů v rámci jednoho outfitu může působit nesourodě. Tomu se tedy rozhodně letos vyhněte.

Z jakého materiálu vybrat letos trendy dámskou kabelku?

Na trhu jsou ženám k mání dámské kabelky z přírodních i ze syntetických materiálů. V poslední době vedou na plné čáře kožené modely dámských tašek. A není se čemu divit. Kožené dámské kabelky jsou nejen vysoce módní, ale také elegantní a v neposlední řadě jsou i tzv. udržitelné. Udržitelnost je v dnešní době hodně ceněná a kožené tašky jsou tak dostupné snad v každé prodejně se značkovými kabelkami. Ženy mají na výběr kousky v hladkém i v broušeném provedení. Nezapomínejte pak na to, že doplňky a obuv v rámci jednoho outfitu by k sobě měly v ideálním případě ladit. A to nejen barvou, ale také strukturou. Hladké tedy patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. K trendy hladké kožené obuvi Skechers tak můžete přidat i koženou hladkou kabelku a kožený pásek v hladkém provedení.

3 trendy kabelek, které budou tuto sezónu k dostání všude

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!