Neděle 12. května 2024, svátek má Pankrác

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Zamilovaná Puhajková: První společné foto z dovolené! Fešný zpěvák se od ní nehne

    Inna Puhajková (37) prožívá nejkrásnější období v životě a nic na tom nezmění ani skutečnost, že si začátkem roku způsobila nepříjemné zranění poté, co špatně došlápla. Krásná sporťačka i se sádrou frnkla za teplem do Spojených arabských emirátů, kde se o ni stará její partner, zpěvák Adam Janota (29).

    Inna Puhajková (37) si v polovině ledna přetrhala vazy, když špatně došlápla na schodech. „Slíbila jsem vám, že se v pondělí uvidíme ve Sportovních novinách, ale osud tomu chtěl jinak,“ napsala moderátorka k fotografii, kde měla svoji levou nohu v sádře, jež jí bude dělat doplněk po dobu několika týdnů.

    Inna ale není žádná princezna a se sádrou v noze si hravě poradila i s moderováním Sportovních novin. Koncem ledna ale společně se svým přítelem, fešným zpěvákem Adamem Janotou (29), odletěla za sluníčkem do Spojených arabských emirátů.

    Do kufru si ale musela přibalit i francouzské hole. Sádru na noze chytře vyřešila igelitovým pytlíkem, který oblepila izolepou. Je vidět, že si i přes nesnáze umí poradit. K tomu má navíc partnera, který je jí kdykoliv při ruce.

    „Pod dohledem ve dne noci,“ napsala Inna ke společné fotografii z hotelové pokoje. Mamince pak prostřednictvím fotografie z pláže vzkázala, že na dovolené je skutečně s Adamem.

    Inna Puhajková je na dovolené s Adamem Janotou.

    „A i s kulturním programem jsem to měla, mami“ dodala se smíchem zaláskovaná moderátorka, která po boku mladšího partnera jenom kvete.

    Samotná Inna v nedávném rozhovoru pro Blesk přiznala, že je momentálně velmi šťastná, a to navzdory tomu, že je poprvé ve svém životě ve vztahu s mladším mužem.

    Inna Puhajková je na dovolené s Adamem Janotou.

    Na závěr musíme zmínit, že to není poprvé, co Inna a Adam jako již oficiální pár vyrazili na dovolenou. Začátkem listopadu relaxovali na Kypru, kde si užívali moře a teplo spolu se svými přáteli. Na této dovolené však žádnou společnou fotografii fanouškům neukázali.

    Fotogalerie