Jsme tu pro každého z vás, říká ČT v nové kampani

pátek, 9. února 2024, 15:45 Aktuality, TV, Reklama MediaGuru

Česká televize uvádí novou imageovou kampaň, do které zapojila své diváky.

Z natáčení kampaně ČT, zdroj: ČT

Z natáčení kampaně ČT, zdroj: ČT

Česká televize připravila novou image kampaň nazvanou Máme rádi ČT. Jejím cílem je ukázat nejoblíbenější seriály a projekty a také šíři programové nabídky České televize. Ve třech čtyřiceti sekundových spotech se objevují reální diváci, kteří si sami vybrali své oblíbené pořady. Kampaň běží na všech kanálech (s výjimkou Déčka) zhruba měsíc a objeví se také na sociálních sítích ČT.

„Česká televize dlouhé roky neměla vlastní image kampaň, což je škoda, protože je dobré občas připomenout, co všechno Česká televize dělá a pro koho. Chtěli jsme ukázat šíři nabídky České televize skrze naše diváky a jejich vlastními slovy,“ popisuje výkonná ředitelka marketingu Štěpánka Sunková. „Vybrali jsme zhruba šedesát lidí různého věku, pohlaví i zájmů, nejmladší holčičce byly čtyři roky, nejstaršímu přihlášenému divákovi je 93 let,“ dodala.

Nový image spot ČT, zdroj: Česká televize

Diváky oslovila Česká televize výzvou na obrazovce a během několika dnů se jich přes webový formulář přihlásilo téměř sedm set. Cílem bylo vybrat mix opravdových diváků od nejmenších po nejstarší s jejich reálnými programovými preferencemi. Ve třech spotech se tak objeví nejmenší děti, teenageři i senioři.

„Nápad přizvat do kampaně diváky přišel v době, kdy jsme chystali novoroční pozdrav generálního ředitele se zaměstnanci. Nový image spot je tak vlastně jeho volným pokračováním. Pro nás, kteří v České televizi pracujeme, je fajn vidět ty, pro které pořady děláme. Je to skvělá motivace,“ uzavírá Štěpánka Sunková.

-mav-