Novotný dává nahlédnout do zákulisí! Příchod talentu zpomalil zabanovaný trenér?

Muller Mikulášek OKTAGON

Organizace OKTAGON MMA má aktuálně na programu turnaj OKTAGON 53, který se sice koná v německém Oberhausenu, ale který nabídne celou řadu domácích jmen. Do boje jdou totiž Brož, Malach nebo Fajk, ale také nováček Batfalský. Ten se prý přitom mohl v OKTAGONu objevit už dříve, ale…


 

Další velké selhání na staredownu! Za lajk létaly pěsti a Novotný s Nerudou museli do akce

„Musím zmínit Batfalskýho, který k nám přichází. Už to mohlo být dřív, ale jeho bývalý trenér se k němu, jak je zvyklý…“ rozpovídal se Novotný ve svém vysílání o nové naději, která dříve trénovala pod trenérem a rozhodčím Jakubem Müllerem, který má v organizaci doživotní ban, o kterém se dočtete níže. „Müller má doživotní ban, to všichni víme. Batfalský už je jinde. On mu samozřejmě také dělal peklo pokud možno. Jeho chování si asi nemusíme třikrát zmiňovat. Už to mělo být dříve, ale nastupuje nyní a nebude to mít jednoduché. Už jsme zažili, že mladé kluky, kteří nastupují do OKTAGONu, to sežere. Vzpomenu Klevetse a některé další, pro které je ta atmosféra velké haly a 8 tisíc lidí nelehká věc.“

Právě Batfalský celou akci zítra společně se Zarabim otevírá, tak uvidíme, zda prodlouží svou neporaženou bilanci a znovu potvrdí své kvality.




  

Müller a jeho ban

„Respektuji vyjádření Honzy Stacha a vyjádření kluků z týmu Jakuba Dohnala, ale chtěl bych tedy, aby měřili stejným metrem,“ rozpovídal se Ondřej Novotný ve svém vysílání„To je jediná věc, kterou k tomu chci dodat. Když je Vašek Mikulášek pro komunitu nepřípustný, tak by se měli podívat na chování svého kamaráda Müllera a posoudit, zda je jeho chování pro komunitu přípustné. Byl bych moc rád, kdybychom podobné vyjádření od Honzy Stacha dostali i na tohle téma, protože těch témat je hodně. A za mě? Určitě ne.

Jakub Müller má doživotní stopku na turnaje OKTAGONu. Podruhé jsem udělal výjimku a podruhé se zase něco takového stalo. Potřetí už jí neudělám. Už jsem mu to i oznámil, že jsou lidé, které na turnajích nechceme vidět, protože se chovají tak, že podle nás do té komunity nepatří. To jen, když už měříme metrem a nastavujeme nějaká pravidla, tak bych byl rád, kdyby se Honza Stach i celý tým Jakuba Dohnala také podívali do zrcadla.“




   

Jan Stach a jeho zmíněné vyjádření

„V sobotu na turnaji OKTAGON 47 přímo v prostorách Vašek Mikulášek haly fyzicky napadl člena našeho trenérského týmu. Nešlo o potyčku, ale napadení nic netušícího trenéra profesionálním zápasníkem. Kuba Müller byl sražen úderem k zemi dřív, než měl šanci zvednout ruce k obraně nebo si uvědomit, že je ve fyzickém boji. Tento naprosto nechutný a neomluvitelný incident vrhá velmi špatné světlo na celou naši komunitu.

OKTAGONu si vybudoval na česko-slovenské scéně neochvějnou pozici jedničky a MMA začalo být chápáno jako profesionální sport. Turnaj OKTAGONu je sportovní událost, na kterou chodí rodiny obdivovat výkony profesionálních sportovců a ne místo nezřízeného násilí. Po zápase nehledě na výsledek a možnou frustraci projevujeme respekt soupeřům i trenérům a určujeme tak hodnoty, které vyznáváme a chceme nadále podporovat v našich sportovcích a mládeži.




   

Nedávám žádnou vinu organizaci OKTAGON, která měla minimální šanci předejít takovému incidentu. Neumím si ale představit, že po podobném incidentu by nějaký zápasník mohl pomýšlet na další spolupráci nejen s OKTAGONem, ale ani jakoukoliv jinou legitimní organizací na naší scéně.

Obdobný incident proběhl teď na lize boxu a jsem zastáncem absolutního odstřihnutí podobných jedinců od naší komunity. Kdo se takhle chová, nemá podle mých měřítek místo na žádných legitimních turnajích, v gymech ani u jakýchkoliv partnerů. Jak se k tomu ale kdo postaví a nastaví tak precedens pro podobné chování, je už individuální volba každého,“ líčil Jan Stach pro iSport.cz ještě v době, kdy nebylo jasné, že bude Mikulášek z OKTAGON propuštěn. 




  

Co nás čeká?

10.2. Oberhausen – OKTAGON 53

Dalisda vs Dourthe – o titul slámové váhy

Dulatov vs Palailogos

Khajevand vs Zawada

Brož vs Crosby

Pokorný vs Palokaj

Malach vs Milidragović

Gumienna vs Smajić

Akipa vs Truscek

Brajshori vs Fajk

Al vs Votava

Zarabi vs Batfalský

2.3. Ostrava – OKTAGON 54: Start Tipsport Gamechanger 2

Kincl vs Wawrzyniak – o titul střední váhy

Amirkhani vs Machaev

Grabinski vs Duque

Lengál vs Torres

Wanliss vs Siraj

Nafuka vs Bognadović

Legierski vs Kohout 2

Paradeiser vs Korkmaz




  

23.3. Stuttgart – OKTAGON 55

? Jungwirth vs Pukač 2 ?

Poppek vs Kimball

Kertész vs Stolze

Cordero vs ?

Petrášek vs ?

20.4. Birmingham – OKTAGON 56

Rock vs ?

Staines vs ?

8.6. Praha – Eden Fotbalový stadion

Vémola vs Végh 2 – o titul polo-těžké váhy




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *