Atmosféru si viditelně užívala a dokonce plnému sálu zazpívala a pak si udělala chvilku času na malé povídání pro naše čtenáře.

„No, v posledních dnech a týdnech se mi život tak trošičku zkomplikoval. Jak známo, neštěstí nechodí po horách, ale po lidech, takže se to nedobré podepsalo i na mě. Musela jsem podstoupit operaci kyčle, teď už jsem naštěstí nějaký čas po zákroku doma, ale ještě to pobolívá, takže hodně polehávám, což mi na jednu stranu dělá dobře, na druhou se na mne přivalila i dávka tuku a nabrala jsem nějaké to kilo. Pokud to jde, tak se ho snažím likvidovat, ovšem zatím se výsledky dostavují pozvolna,“ s úsměvem nám prozradila zpěvačka.

Zapomeňme na doby zlé nedobré. Dnes, jak je vidět, se volným tempem dostáváte zpět do formy a určitě nejen rehabilitujete a poleháváte na divanu, ale určitě se zapojujete do pěveckého pracovního procesu. Nebo je tomu jinak?

„Zaplaťbůh, jinak tomu opravdu je. Ale stejně jako to hubnutí i práci si dávkuji, abych to se zdravím nepřehnala. Před pár dny jsem točila ve studiu nové písničky, které představím na koncertech a vydáme pravděpodobně i singl. Jsem šťastná, že po patáliích jsem zase zpět a práce mne zase strašně moc baví. A těším se na své příznivce a posluchače, na jejich potlesk, a když si prozpěvují se mnou to je elixír mého života a těším se na každé setkání s nimi,“ tak trošku se zasnila Holanová.

Ráda ale tráví čas i doma se svými nejbližšími. „Kromě přítele Boba se doma starám i o nového pejska. Pořídili jsme si jezevčíka, protože ten předchozí nám umřel a prostě si domov bez čtyřnohého kamaráda neumím představit. Ten předchozí byl miláček, byl na mě hodně fixovaný a pořad jsem ho měla za patami. Eda, jak se ten nováček jmenuje, ještě potřebuje výchovu, tak se musím, a ráda, věnovat i jemu. Jsem tedy zpěvačka a vychovatelka v jednom a tyhle povinnosti a současně radosti mne uspokojují a hodně baví,“ dodala Marcela Holanová.

Související články