Zavřít reklamu

Labyrint

Šestnáctiletá dívka (Jennifer Connelly) má třináct hodin na to, aby překonala nástrahy nebezpečného, ale úchvatného Labyrintu a zachránila svého malého bratra, kterého kdysi na její přání unesl král Goblinů (David Bowie).

  • 299,- zakoupení, 79,- vypůjčení
  • Angličtina, čeština

Hedgehog

Ali (Brewer) je mladá komička, která touží jít ve šlépějích svého kdysi známého otce, ale kvůli ochromující úzkosti nikdy nevystupovala na jevišti. V naději, že překoná své obavy, začne Ali navštěvovat kurzy psaní, ale brzy zjistí, že náklady na kurzy a blížící se svatba jejího bratrance Kylea (Tann) ji donutí přijmout druhou práci asistentky stárnoucí profesorky (Dowd), která se připravuje na stěhování z domova. Díky každému novému vztahu Ali zjišťuje, že se musí vyrovnat se svými problémy se zranitelností, aby našla svou vlastní cestu.

  • 129,- zakoupení, 59,- vypůjčení
  • Angličtina

Opilí láskou

Barry Egan (Adam Sandler) je nesmělý mladý obchodník, který se po celý svůj dosavadní život trápil. Může za to jeho sedm sester, které ho od narození zesměšňovaly. Barry není schopen se zamilovat a v některých situacích propadá záchvatům vzteku. Pod zdánlivě vyrovnaným zevnějškem se chvějí nervy napjaté k prasknutí. Jednoho dne do Barryho života vstoupí půvabná, ale tajemná Lena (Emily Watson). Požádá ho, aby se postaral o její rozbité auto, a toto náhodné setkání je prvním krokem na romantické cestě za láskou. Film scenáristy a režiséra Paula Thomase Andersona (Magnolia, Hříšné noci) získal v roce 2002 na MFF v Cannes cenu za režii.

  • 99,- zakoupení
  • Angličtina

Aquaman a ztracené království

Poté, co se mu nepodařilo Aquamana (Jason Momoa) porazit poprvé, se Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II), stále poháněný potřebou pomstít smrt svého otce, nezastaví před ničím, aby Aquamana jednou provždy zničil. Tentokrát je Black Manta hrozivější než kdykoli předtím a vládne mocí bájného černého trojzubce, který uvolňuje prastarou a zlovolnou sílu. Aby ho Aquaman porazil, obrátí se na svého uvězněného bratra Orma (Patrick Wilson), bývalého krále Atlantidy, a uzavře s ním nepravděpodobné spojenectví. Společně musí odložit své rozdíly, aby ochránili své království a zachránili Aquamanovu rodinu i svět před nevratnou zkázou.

  • 399,- zakoupení, 329,- vypůjčení
  • Angličtina, čeština

After: Odloučení

Hardin a Tessa žijí každý sám v odloučení. Spalující a intenzívní láska, která se zdála být nekonečná a pevná, je v troskách. Hardin utápí žal v alkoholu a díky Tessině zdrcujícím odchodu trpí blokem při psaní druhé knihy. V temných chvílích svého života se rozhodne zúčtovat s minulostí. Vydává se do Portugalska, aby našel dívku, se kterou kdysi chodil a ke které se zachoval strašně. Potřebuje dojít odpuštění a najít sám sebe. Potřebuje se vyrovnat se svými chybami, aby se pokusil svou osudovou lásku Tessu získat zpět. Bude ho chtít ale Tessa vůbec ještě vidět? A jak by takové setkání mohlo dopadnout?

  • 199,- zakoupení, 79,- vypůjčení
  • Angličtina, čeština
.