ODHALTE SE MNOU TAJEMSTVÍ GLOBÁLNÍHO FINANČNÍHO A BANKOVNÍHO KORPORÁTU (10)

Chvátal Jaroslav

Chvátal Jaroslav

autor

12.02.2024 Exkluzivně

Tajné spolky bankéřů

Dne 1. května 1776, právě v roce, kdy Amerika "získala" takzvanou "nezávislost" na britské nadvládě, založil Adam Weishaupt tajnou společnost "Řád dokonalých", jejíž název byl později změněn na "Ilumináti", což znamená "Osvícení". Stejně jako řada dalších společností a subjektů, které měly následovat, bylo a je zapřisáhlým cílem Iluminátů zrušit křesťanství a svrhnout veškerou občanskou vládu. Weishaupt byl synem rabína, ale než se stal ateistou a nakonec satanistou, stal se jezuitským knězem. Studoval ve Francii, kde se seznámil s Maximilienem de Robespierrem, budoucím vůdcem krvavé Francouzské revoluce. Weishaupt byl také studentem eleusínských mystérií, Pythagora, kabaly, Šalamounových klíčů a okultních rituálů. V roce 1773 se sešel se samotným bankéřským patriarchou, nejvyšším mistrem lichvy a insider tradingu Mayerem Amschelem Rothschildem, aby s ním jednal o světové revoluci. Rothschildové již byli svobodnými zednáři a finančně podporovali poslání Iluminátů.

Weishaupt pak infiltroval kontinentální Řád svobodných zednářů se svým "Iluminátským" učením a založil lóže Velkého Orientu, které se staly jejich tajným ústředím, a přitom naverboval asi 2 000 placených stoupenců, mezi nimiž byli nejvýznamnější muži z oblasti umění, vzdělání, vědy, financí a průmyslu a kteří byli všichni instruováni, aby se řídili podrobným mistrovským plánem. Weishaupt stanovil pro své věrné následovníky následující cíle:

1) Zrušit veškerou uspořádanou vládu;
2) Zrušit soukromé vlastnictví;
3) Zrušit dědictví;
4) Zrušit vlastenectví;
5) Zrušit veškeré náboženství;
6) Zrušit rodinu a manželství;
7) Podpořit vytvoření "vlády jednoho světa"

Ve skutečnosti byly všechny tyto cíle zárodečnou formou komunismu. Čtenář by si již měl uvědomit, že všechny předchozí popisy banksterů a jejich četných zločinů proti lidskosti jsou v podstatě nestydatým a neředěným komunismem. Weishaupt dával Iluminátům pokyny, aby jednali v utajení, a také mu přinášelo velké uspokojení, když

Zaregistrujte se a čtěte dál,
získáte 8 dní předplatného
na zkoušku zdarma

Najděte svou cestu k transformaci s naší rozsáhlou nabídkou videí a článků, které rozšíří vaše obzory.

Další díly