Dvacetiletá Lucie se dnes věnuje atletice, nejvíce ji těší běh. Nebylo tomu tak ale vždy, jak její maminka, lyžařka Kateřina Neumannová přiznala v rozhovoru pro pořad Showtime na CCN Prima News. 

“Lucie jako dítě nenáviděla jakékoliv chození, túry a cyklistiku a já jsem to v určitý okamžik vzdala. Když ale začala dělat atletiku a dostává se do věku, kdy se v tomto asi trošičku mění, je ochotna se mnou jít na výšlap a dokonce jsem byla velmi překvapená, že tu jela i cyklistický závod. Náš vztah se v tomto hodně vyvíjí,” prozradila sportovkyně. 

Je proto šťastná, že své oblíbené aktivity může s Lucií nyní sdílet. Na měření sil a přátelské soupeření to ale prý úplně není. “Najednou se přiklání k fyzickým aktivitám, které mám ráda i já, takže za mě velká radost. Popravdě mám ale postupně co dělat, abych jí stačila. V běhu už samozřejmě nestačím, na kole a túrách ještě docela jo,” řekla Kateřina Neumannová se smíchem.

Své dceři sportovkyně naslouchá

Obě dámy Neumannovy spolu v každém případě mají velmi blízký vztah, což v dnešní době rozhodně není samozřejmostí. “Jsem především Lucčina máma, poradce a vrba. Probíráme společně vše okolo sportu. Jsem ráda, že je ochotna naslouchat mým názorům a zkušenostem,” dodala Kateřina Neumannová.

Zato vztahy s otcem Lucie Neumannová má bohužel podstatně horší. Již přes dva roky jsou prý prakticky na bodu mrazu. Sympatická atletka prozradila, že předmětem sváru jsou především finance. 

Podnikatel Josef Jindra, se kterým si dceru Lucii Kateřina Neumannová pořídila, neblaze proslul několika podezřelými kšefty. Jeho reklamní agentura Kentaura uměle zvyšovala své výdaje tak, že fakturovala neexistující reklamy na dresech sportovců, jak zmiňuje iSport.blesk.cz.

O peníze sice nikdy nouzi neměl, ovšem o jeho šetřivosti jeho dcera bohužel leccos ví. 

S otcem vztah bohužel nefunguje

Již více než pět let od něj totiž sympatická světlovláska údajně neviděla ani korunu. Už dlouho se o všechno stará máma sama. “Od táty nic nedostávám. Já se ale mám dobře. Mám vše, co k životu, studiu i sportu potřebuji, určitě si nestěžuju," zmínila se pro média nedávno. 

To ostatně deníku Blesk.cz potvrdila také její maminka. “Ano, je to tak, od Lucčiných 14 let jsem na to byla úplně sama. Ale nezhroutila jsme se z toho, naopak jsem to brala jako další životní výzvu,” přiznala. 

“Chtěla jsem sobě i Lucčině otci ukázat, že když se takhle zachoval, zvládneme to i bez něj,” dodala sportovkyně, která se s nepříjemnou situací očividně dokázala vyrovnat dobře.

Její vztah se nedávno rozpadl

Těžkosti ale mladá atletka prožívala také v milostném životě. Ještě nedávno tvořila pár s modelem Oliverem Průchou, ten se ale poté objevil v seznamovací reality show Love Island, a tak vyšlo najevo, že se dvojice rozešla. 

V rozhovoru pro televizi Voyo v rámci materiálů k pořadu Průcha o vztahu s Neumannovou promluvil. “Bylo to hezké. Trvalo to asi dva roky,” přiznal pohledný mladík. 

Z chování jeho bývalé lásky, která důrazně varovala své fanoušky, aby jí odkazy na Love Island neposílali, ale vyplývá, že rozchod pravděpodobně neproběhl zrovna poklidně.

Související články