Martin Hašek
12. února 2024 • 13:24

Reklamy při Super Bowlu: Messi čeká na pivo, Gretzky hraje s Bradym

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Během nedělního Super Bowlu svět opět pobavily vymazlené reklamy plné hvězd a neotřelých nápadů. Třicetisekundový spot stál podle odhadů 7 milionů dolarů (asi 163 milionů korun) a ve spotech se objevilo i několik sportovních legend. Beyoncé zase využila příležitosti k prezentaci svých dvou nových písní.



Možná proto, že hraje Lionel Messi za Inter Miami, se slavný argentinský fotbalista objevil v reklamě na pivo Michelob Ultra na pláži. Objednává si jedno od cesty, a když zjistí, že jeho oblíbená značka právě na čepu dočasně došla, než aby zvolil konkurenci, radši využije čas k pár fotbalovým kouskům v písku. Na konci reklamy ho samozřejmě čeká vychlazená odměna.

Legendární hráči amerického fotbalu a hokeje se sešli v reklamě na sázkovku BetMGM Sportsbook. Hlavní roli hraje někdejší quarterback Tom Brady. Herec Vince Vaughn mu jako jedinému brání v přístupu do světa sportovního hazardu.

„Pravda je, že jsi toho vyhrál už moc, Tommy. Dej šanci taky ostatním,“ říká Vaughn sedminásobnému šampionovi Super Bowlu.

Svět je v téhle reklamě jinak plný šťastných sázkařů, včetně Bradyho chůvy, nebo nejlepšího hokejisty dějin Wayna Gretzkého.

Uber Eeats angažoval do hlavní role herečku Jennifer Aniston ve spotu, v kterém lidé pořád něco zapomínají, aby si vzpomněli, že jim spoustu věcí může doručit dodávková služba. Aniston se v klipu nemůže upamatovat na hereckého kolegu Davida Schwimmera, s nímž dlouhá léta hrála v populárním seriálu Přátelé. Bývalý fotbalista David Beckham se svou manželkou Victorií tápou, jak se jmenovala skupina Spice Girls. A rapper Usher úplně zapomněl na to, že byl pro nedělní Super Bowl hlavní hvězdou poločasové show.

Zpěvačka Beyoncé , která v minulosti během Super Bowlu vystoupila hned dvakrát, se v reklamě společnosti Verizon marně snažila svými kousky rozbít internet a nakonec využila příležitosti, aby zpropagovala vydání svých dvou nových písní ‘Texas Hold ‘Em’ a ’16 Carriages.’, které zveřejnila na svých stránkách.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud