Quantcast

DVTV Extra se vrátí do televizní nabídky

| redakce | tisk

Exkluzivní kanál DVTV Extra se opět objeví v televizní nabídce Magenta SAT TV operátora T-Mobile, jakmile budou vyřešeny technické problémy s kvalitou a stabilitou streamu programu.

"S technickým provozovatelem Tivio aktuálně řešíme kvalitu a stabilitu streamu lineárního televizního kanálu DVTV EXTRA, který následně využíváme v našich TV platformách," uvedl webu parabola.cz Zdeněk Spurný, manažer tv a partnerského rozvoje T-Mobile Czech Republic, k problematice distribuce DVTV Extra.

Textová informace místo programu DVTV Extra
▲ Textová informace místo programu DVTV Extra

"Naší prioritou je vždy zaručit zákazníkům nejvyšší kvalitu všech vysílaných pořadů, a z toho důvodu nyní probíhá systémová úprava ze strany Tivio. Proto jsme program DVTV EXTRA pro satelitní vysílání dočasně pozastavili, na digitální internetové televizi je však stále k dispozici," vysvětlil Zdeněk Spurný. Nicméně dodal, že s programem DVTV Extra se na satelit opět počítá. Diváci ale musí být trpěliví - bude to za několik týdnů.

"Příprava nového streamu a důkladné testování bude trvat několik příštích týdnů, poté bude DVTV EXTRA opět zpřístupněn i pro satelitní zákazníky služby MAGENTA TV," dodal.

Stanice DVTV Extra začala vysílat na konci října loňského roku. Exkluzivně je dostupná v televizních službách Magenta TV operátora T-Mobile TV.





Reklama




Vybrané články