blank
FILMY
" ( - . 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C Č D Ď E F G H Ch I Í J K L Ľ M N O Ó P Q R Ř S Ś Š T Ť U Ú V W X Y Z Ž
Všechny filmy

Animág 2024

Informace
animag_2024_banner

Celostátní soutěž animované tvorby dětí a mládeže ANIMÁG Kroměříž je pro každého nadějného tvůrce ve věku 6-19 let přímou otevřenou cestou, jak uvidět svůj snímek na velkém plátně kina. Za sedm let trvání soutěže bylo na plátna kin uvedeno již 200 snímků vytvořených školáky ze základních i středních škol z celého Česka. A je to zážitek, když vaše poctivě připravovaná animace, kterou znáte jen z displeje, rozzáří celé kino. Chcete si to sami ověřit a vyzkoušet?

ZVEME VÁS NA ZÁBAVNOU CESTU S ANIMÁGEM. Můžete právě v 8. ročníku soutěže oslovit porotu natolik, že váš snímek doporučí k uvedení na přehlídkách pro veřejnost a navíc – budete se moci těšit, zda získáte ve své věkové kategorii nějakou cenu. ANIMÁG TOTIŽ KAŽDÝ ROK ODMĚNÍ TY NEJLEPŠÍ ÚČASTNÍKY SOUTĚŽE KRÁSNÝM TABLETEM! Pojďte s námi do toho – jako jednotlivci, parta nebo i celá třída v rámci výuky výtvarky, češtiny a informatiky. Máte dostatek věkových kategorií od 6 do 19 let, najdete si bez problémů tu svou. Inspirujte se našimi radami a návody. ANIMÁG je vlastně zábavná cesta do velkého filmového světa přes klasickou tvořivou stop motion animaci. A PRÁVĚ TA KLASICKÁ ANIMACE – TO JE LEGRACE! Uzávěrku krásně stíháte: do 31. března 2024 je stále prostor tvořit – animovat.

Váháte, zda to zvládnete? Určitě a s radostí, tohle vás bude bavit.

ZKUSTE SE PROKLIKAT NAŠÍ NÁPOVĚDOU A POVZBUZENÍM DO VLASTNÍ ANIMAČNÍ PRÁCE

https://sites.google.com/ped-km.cz/animag-tvorime-spolu


DŮLEŽITÉ JE MÍT TAKÉ ČASOVÝ HARMONOGRAM A VŠE PRO ÚSPĚŠNÉ OBESLÁNÍ SOUTĚŽE ANIMÁG Kroměříž 2024. Tak tady máte všechny informace právě pro vás: www.animag-kromeriz.cz

A třeba právě váš snímek bude letos v červnu na slavnostním vyhlášení výsledků soutěže ANIMÁG Kroměříž 2024 nejen promítán, ale také odbornou porotou po zásluze odměněn!

Těšíme se na to s vámi!
| Autor: Mgr. Jana Vítková | Vydáno dne 12. 02. 2024 | 1402 přečtení | Počet komentářů: 0 | Přidat komentář | Informační e-mail Vytisknout článek

Tento web site byl vytvořen prostřednictvím phpRS - redakčního systému napsaného v PHP jazyce. Na této stránce použité názvy programových produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server

blank