Připojte se

Tom Cruise a Ruska Elsina Khayrova jsou spolu. Její bývalý manžel před ní varuje

Tom Cruise - Zdroj: Depositphotos

Celebrity

Tom Cruise a Ruska Elsina Khayrova jsou spolu. Její bývalý manžel před ní varuje

Tom Cruise (61) má údajně novou přítelkyni. Hvězda filmů Top Gun se v posledních měsících sblížila s ruskou celebritou Elsinou Khayrovou (36) a nyní s ní oficiálně randí, píše Daily Mail.

„V Elsinině okolí je dobře známo, že ona a Tom jsou nyní milenci,“ řekl listu zasvěcený zdroj. „V posledních týdnech se velmi sblížili, ale dávají si velký pozor, aby nebyli společně fotografováni, protože si chtějí zachovat soukromí,“ pokračoval zdroj.

„Tom přespává v Elsině bytě, který je, jak si jistě dokážete představit, velmi krásný. Rádi spolu tráví čas a navzdory svému bohatství dělají spoustu věcí, které dělají normální páry.“

Oba se například zúčastnili slavnostní večeře na podporu londýnské charitativní organizace Air Ambulance, kde byl čestným hostem princ William.

Ačkoli Tom Cruise a Khayrová přijeli odděleně, přátelé řekli, že to není překvapení, protože většinu času trávili za zavřenými dveřmi v jejím multimilionovém bytě v londýnském Knightsbridge. Dvojice si však inkognito vyšla na procházku po Hyde Parku, tvrdí zdroje. Oba prý také soukromě povečeřeli v několika exkluzivních londýnských restauracích.

Poprvé byli spatřeni v romantickém objetí poté, co se údajně v prosinci mazlili na večírku v londýnské luxusní čtvrti Mayfair. „Byli nerozluční, zjevně tvořili pár. Zdálo se, že ona jeho obletuje,“ řekl tehdy deníku Daily Mail očitý svědek.

Tom Cruise už třikrát řekl své ano. V letech 1987-1990 byl ženatý s Mimi Rogersovou, v letech 1990-2001 s Nicole Kidmanovou a v letech 2006-2012 s Katie Holmesovou.

Khayrová se zase v roce 2022 rozešla s bývalým manželem Dmitrijem Ceckovem. Třiačtyřicetiletý ruský oligarcha se v prosinci pro bulvární deník rozpovídal o jejich tříleté rozvodové bitvě, která ho podle jeho slov stála více než 150 milionů dolarů.

„Bez ohledu na to, s kým je, s Tomem Cruisem nebo s kýmkoli jiným, by si měli uvědomit, že má ráda krásné věci v životě a má drahý a luxusní vkus. Tom by měl mít oči dokořán, protože peněženku rozhodně mít bude,“ řekl. A dodal: „Jsem za ni šťastný, přeji jí všechno nejlepší.“

Elsina Khayrova - Zdroj: Instagram
Elsina Khayrova – Zdroj: Instagram
Elsina Khayrova - Zdroj: Instagram
Elsina Khayrova – Zdroj: Instagram
Elsina Khayrova - Zdroj: Instagram
Elsina Khayrova – Zdroj: Instagram

Šéfredaktor ve Webmint Media House a korektor na CNN Prima News, je osobností, která se v médiích pohybuje s vášní a závazkem vůči kvalitě. Jeho láska k českému jazyku a zájem o aktuální dění ve světě a kultuře jsou klíčové pro jeho práci a postavení v mediálním průmyslu.

1 Komentář

1 Comment

  1. Pingback: Tom Cruise se rozešel s Elsinou Khayrovou kvůli minulosti jejího exmanžela - Předminutou.cz

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další články ze sekce Celebrity

Co je trendy?

Připojte se k nám

Kurzy měn dle aktuálního kurzu ČNB.
Zdroj dat: Kurzyakcie.cz
Nahoru