Hlavní obsah

Nejroztomilejší slavné páry: Fanoušci milují jejich vtípky i vyznání. Nejzábavnější jsou Beckhamovi!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavné páry, které si dojemně vyznávají lásku nebo se umějí špičkovat a utahovat si ze sebe? To je poklad showbyznysu! Beckhamovi jsou hit sociálních sítí, Taylor Swift zvedla popularitu amerického fotbalu, protože fandí svému Travisovi. A Emily Blunt a John Krasinski? Dělají si legraci z jeho tance a jejího akcentu.

Článek

Slavné osobnosti se sice snaží dbát na soukromí, ale zároveň tuší, jak moc fanoušci touží vědět, co dělají, když právě nepracují, a koho milují. A některé slavné šťastné páry jsou zkrátka roztomilejší než jiné. Partneři se vzájemně popichují, dojemně si vyznávají lásku a celému světu dávají najevo, že jsou na sebe pyšní. Které páry jsou ty nej?

Victoria a David Beckhamovi

Nelze začít nikým jiným než Beckhamovými! Kombinace láskyplnosti a schopnosti dělat si ze sebe legraci je u nich dokonale vyvážená. Ona například sdílela fotku Davida v obřích kozačkách s textem „Gaston chce zpět svoje boty“ s narážkou na postavu z pohádky Kráska a zvíře. On zase snímek rozesmáté Victorie komentoval textem: „Jak bílé jsou maminčiny zuby? Jako Rosse z Přátel.“ Narážel přitom na scénu, kdy si Ross nechal tak vybělit zuby, až mu zářily i ve tmě.

Nejnověji se dvojice představila jako součást reklamy na platformu Uber Eats k Super Bowlu. Ona říká, že natočili malou reklamu, a on zpoza rohu volá, ať je upřímná. Ona se opraví, že tedy natočili velkou reklamu. Odkazují tak na scénu z dokumentu Beckham, kde Victoria tvrdila, že pochází z pracující třídy, přitom ji otec vozil do školy Rolls-Roycem.

Jessica Biel a Justin Timberlake

Ona v poslední době zářila v minisérii Candy: Smrt v Texasu. A on například v thrilleru Ještěr a dramatu Palmer (a kromě toho zpívá a produkuje). Jsou spolu od roku 2007, vzali se v říjnu 2012, mají dva syny a svou zamilovanost neváhají sdílet i s fanoušky: vyznání lásky k narozeninám, sestřihy nejzamilovanějších momentů, vtipná videa z posilovny, kdy ona dře a on ji rozesmívá tancem, nebo fotky z nejrůznějších party, kam vyrazili v humorných kostýmech. (Jednou šla Jessica na Halloween za Justina v době éry NSYNC. Tehdy byl benjamínek skupiny zlatovlasý kudrnáč a jeho ženě kudrnatá blond paruka moc seděla.)

Zábavná byla i scénka v talkshow Jimmyho Fallona, což je Justinův nejlepší kamarád. Moderátora se „dotklo“, že by ho z pozice zpěvákovy nejky měla vyšoupnout právě Jessica Biel. A vyzval ji na souboj: Justin Timberlake jim oběma pokládal otázky o své osobě a oni měli odpovídat. Ona sice znala manželova oblíbeného rappera a drink, ale nestačilo to. Nakonec se ukázalo, že kluci jsou prostě spřízněné duše a téměř si čtou myšlenky.

Foto: Profimedia.cz

Jessica Biel a Justin Timberlake si přes sítě vyznávají lásku, ale umějí si ze sebe i udělat legraciFoto: Profimedia.cz

Emily Blunt a John Krasinski

Psát o milých a zábavných párech a nezmínit britskou herečku Emily Blunt a jejího amerického manžela? Oba jsou velmi vtipní a i díky tomu jsou oblíbenými hosty nejrůznějších talkshow. Ona žertuje na jeho účet kvůli taneční stylu (dělá prý „výpady“, a zabere tak celý parket), herec John Krasinski zase dělá vtipy na manželčin britský přízvuk.

Kromě veřejného vtipkování si ale vyznávají dojemně lásku. On už komedii Ďábel nosí Pradu viděl prý víc než 70krát (jeho milovaná tam hraje jednu z hlavních rolí) a ona ho zase vynáší do nebes za to, jak dokonale natočil jejich společné sci-fi drama Tiché místo.

Foto: Profimedia.cz

Emily Blunt a John Krasinski ani na veřejnosti nešetří láskyplnými pohledyFoto: Profimedia.cz

Taylor Swift a Travis Kelce

Taylor Swift se zařadila mezi nejúspěšnější zpěvačky v historii, Travis Kelce září ve světě sportu. Jsou sice poměrně čerstvý pár, zato ten nejhvězdnější. Když jeho tým skóruje, kamery se předhánějí, která rychleji zabere nadšenou fanynku Taylor. A on se zase dojal, když na závěr turné změnila zpěvačka text písničky Karma a zmínila se o něm.

A jak se vlastně tihle dva dali dohromady? Sportovec to svěřil ve svém podcastu, který tvoří s bratrem. Navštívil koncert Taylor a měl v plánu dát jí náramek přátelství s číslem svého telefonu (zpěvaččini fanoušci si náramky vyměňují). Jenže se k ní vůbec nedostal. K Taylor se ale dostala alespoň tahle historka – a krátce nato spolu začali randit.

Foto: Profimedia.cz

Nikdo nefandí Chiefs tako jako Taylor SwiftFoto: Profimedia.cz

Načítám