Hlavní obsah
Umění a zábava

Dojemné loučení u Koktových: Ornella bude bojovat o přežití na pustém ostrově

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Meritt Thomas, Unsplash (https://unsplash.com/s/photos/desert-island)

Už nějakou dobu se proslýchá, že podnikatelka a manžela Josefa Kokty, Ornella, bude jednou z účastnic reality show Survivor. Oficiálně to však nepotvrdila, až teď na svůj Instagram nahrála video, kde se loučí se svou rodinou.

Článek

„Nesnáším loučení,“ napsala Ornella k videu, kde objímá všechny své děti a manžela, a přitom utírá slzy. Rodina doprovodila Ornellu na letiště, odkud odletí na ostrov, kde bude spolu s dalšími účastníky bojovat o přežití. Mezi nimi je například hudebníky Sebastian, herečka Ivana Jirešová nebo rudovlasá Rachel, která hledala lásku v soutěži Love Island.

Televize Nova už představila všechny soutěžící, na jejichž seznam se můžete podívat zde. Ornella natočila krátké video, kde říká, proč na účast v soutěži kývla. „Do Survivoru jdu proto, protože se těším na dobrodružství, kterého jsem si moc neužila, protože jsem měla brzo děti,“ říká v úvodu Ornella, která vsází na svou dobrodružnou povahu. Její manžel jí účast v soutěži přeje a zřejmě proto, aby s Ornellou nemusel absolvovat nějaké náročné výlety a tak podobně. Doufá, že se tam dost vybouří.

Jejím největším strašákem je stesk po dětech, absence toaletního papíru a hlad. Prozradila také, že má problém poslouchat od někoho rozkazy, ale když na to dojde, dokáže se zatnout a být týmovým hráčem. Že je jakousi celebritou vůbec neřeší. Její zkušenost je taková, že obyčejní lidé při kontaktu s ní vždy přijdou na to, že se od nich tolik neliší. Se vztahy s ostatními účastníky by prý tedy problém mít neměla.

Držíme Ornelle palce a taky jejímu manželovi v péči o rodinu. O to se ale Ornella nebojí, protože podle ní je Josef skvělý otec.

Zdroje:

Instagram

https://tv.nova.cz/porad/survivor/clanek/541458-ucastnici-survivoru-2024-tyto-slavne-tvare-se-utkaji-v-boji-o-preziti

https://tv.nova.cz/porad/survivor/bonus/116760-ornella-koktova-v-survivoru-2024-do-reality-show-se-jedu-vybourit

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz