FORTUNA:LIGA - souhrn 21. kola: Pražská "S" úspěšná

17.02., 17:12, aktualizováno 18.02., 20:00
Komentáře a souhrny

Sparta zdolala Liberec a udržela tak náskok na Slavii, která veze tři body z Karviné. Poprvé na jaře bodoval Baník Ostrava, když vyhrál v Mladé Boleslavi. Naopak poprvé ztratily Pardubice, s Teplicemi se rozešly smírně. Plzeň díky rychlým gólům vyhrála na Bohemians, Jablonec nasázel pět gólů Českým Budějovicím, naopak v Olomouci, kam přijel Hradec, diváci na trefu čekali marně. Zlín otočil regionální derby se Slováckem.

Sparta Praha - Slovan Liberec 2:1

18.02.2024 18:00

Góly: 47. Lukáš Haraslín, 49. Victor Olatunji - 68. Filip Horský

Fotbalisté Sparty zareagovali na odpolední triumf svého červeno-bílého rivala a na závěr 21. kola Fortuna ligy zdolali Liberec před vlastními fanoušky 2:1. Pražané sice na hřišti od samého úvodu dominovali, v první půli ale veškeré jejich šance zlikvidoval brankář Hugo Jan Bačkovský, jenž s velkým fotbalem začínal právě na Letné. Za jeho zády skončila až krátce po změně stran tečovaná rána Lukáše Haraslína, na kterého prakticky okamžitě navázal Victor Olatunji. Trefa bývalého hráče Slovanu se nakonec ukázala být vítěznou.

Sparťané se vraceli zpět do ligy po bláznivém utkání v Istanbulu, kde podlehli Galatasarayi 2:3. I přes nadějný výsledek do odvety nemohli být Pražané příliš spokojení, jelikož v Turecku předvedli klíčové individuální chyby. Na oddych navíc příliš mnoho času neměli, neboť se museli připravit na Liberec, jenž zahájil jarní fázi sezony vítězstvím nad Sigmou.

Hrdinou úvodní půle byl bezesporu hostující brankář vychovaný sparťanskou akademií Bačkovský. Ten se k velkému výkonu nadechl ve 23. minutě v souboji s Lukášem Sadílkem, k němuž v nitru vápna propadl míč zahrávaný od rohového praporku. Ještě lepší zákrok předvedl chvíli nato proti obstřelu Jakuba Peška. Bez práce nebyl ani Peter Vindahl, který hlavou obětavě vyrazil střelu Ľubomíra Tupty, jenž dotáhl únik po chybě Filipa Panáka až příliš blízko dánskému gólmanovi. Bačkovského odpočinek ale netrval dlouho. Ve 40. minutě ho svým typickým způsobem prověřil navrátilec do základní sestavy Haraslín, nicméně výsledkem byl pouze nejlepší zákrok úvodního dějství.

S uplynutím poločasové přestávky Bačkovského kouzlo pominulo. Okamžitě po změně stran rozvlnil síť i s přispěním teče obránce Haraslín a ve 49. minutě zvyšoval vedení Olatunji. Vytáhlý Nigerijec se vynořil z dýmu způsobeného mohutnou pyrotechnikou, předčil v souboji Filipa Prebsla a zblízka překonal brankáře. Velmi blízko ke třetímu gólu byl střídající Matěj Ryneš, jeho obávaná levačka ale po Haraslínově přihrávce rozezvučela jen břevno. Hostům vlila naději do žil situace ze 68. minuty, kdy dvojice hráčů přelstila ofsajdovou past a do prázdné brány zakončoval host ze Slavie Filip Horský. Fotbalisté v rudých dresech pak očividně znervózněli, skóre se však navzdory herní převaze Slovanu znovu neměnilo.

Sparta tak dotáhla domácí utkání do vítězného konce. V příštím kole se 25. února střetne se Slováckem, Liberec změří o den dříve síly s Jabloncem.

Více informací k zápasu

FC Zlín - 1. FC Slovácko 2:1

18.02.2024 15:00

Góly: 72. Tom Slončík, 80. Vukadin Vukadinović - 4. Pavel Juroška

Zlín využil v jihomoravském derby téměř hodinovou přesilovku a ve 21. kole Fortuna ligy porazil Slovácko 2:1. Favorita poslal do vedení hned ve čtvrté minutě Pavel Juroška, jenž při gólové oslavě vystřihl nepříliš povedené salto, které ale ustál bez úhony. Hosté nicméně po jeho trefě neměli na růžích ustláno. Ještě v první půli totiž viděl červenou kartu jejich kapitán Vlastimil Daníček, a Ševci tak měli k dispozici dlouhou početní výhodu. Tu domácí nejprve využili ke srovnání a v závěru rozhodl o třech bodech pro žlutomodré Vukadin Vukadinovič.

Předposlední Zlín v minulém zápase takřka obral o všechny body pražskou Slavii, gól Vukadinoviče z nastavení však nemohl platit a zápas skončil remízou. Právě obdržená branka v závěru minulého utkání stála všechny body Slovácko. To se o zlepšení reputace chtělo pokusit v Baťově městě, se žluto-modrým celkem totiž táhlo sérii tří výher v řadě s čistým kontem.

K potvrzení dominance nad Ševci nakročil mančaft Martina Svědíka hned ve čtvrté minutě, kdy Juroška poslal míč k levé tyči Stanislava Dostála. V dresu domácích byl vidět převážně zkušený matador Vukadinovič, nicméně žádná větší hrozba z jeho, ani z kopaček jeho spoluhráčů, nepřicházela. Zajímavou příležitost měl Jakub Janetzký, avšak akrobatickým zakončením nakonec bránu minul. Po zbytečném úderu loktem během útočné standardky byl ovšem vyloučen kapitán hostí Daníček, takže Slovácko muselo dohrávat v oslabení.

Po změně stran tahal za nitky dle očekávání Zlín, nicméně jeho tlak byl spíše platonický. Ojedinělou šancí na sebe upozornil Zviad Natchkebia, gruzínský fotbalista ale mířil pouze do boční sítě. Ševci se ale postupem času dokázali častěji probojovávat k zakončení, za což byli odměněni vyrovnávací trefou. Po přiklepnutí hlavou skvěle míč hrudí zkrotil Tom Slončík, jenž bombou z první rozjásal příznivce domácích. Otočku nakonec dokonal velmi aktivní Vukadinovič, který z úhlu ranou na zadní tyč zajistil svému celku všechny tři body.

Zlín tak znovu potěšil fanoušky, když před nimi porazil Slovácko. V příštím kole jej čeká další velká výzva, neboť 24. února zamíří do Plzně, tým z Uherského Hradiště o den později doma přivítá Spartu.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Slavia Praha 0:3

18.02.2024 15:00

Góly: 15. Amar Memić (vl.), 17. Mojmír Chytil, 80. El Hadji Malick Diouf

Slávisté odčinili středeční zaváhání ze Zlína a ve 21. kole Fortuna ligy si z Karviné odvezli všechny body za výhru 3:0. Klid na kopačky hostů přinesl v závěru úvodní čtvrthodiny vlastní gól soupeře, na nějž za několik desítek sekund navázal Mojmír Chytil. Třetí zásah dominujícího favorita přidal v 80. minutě debutant El Hadji Malick Diouf. Jindřich Trpišovský tak své výročí na lavičce sešívaných oslavil vítězstvím, poprvé totiž červenobílé vedl jako trenér 17. února 2018 v Jihlavě.

Vypadalo to, že se Karviná ještě neprobudila ze zimního spánku, když obě utkání po pauze prohrála shodně 0:3. Přesvědčivé výkony však nepředváděla ani pražská Slavia, která první zápas v únoru převážila na svou stranu až v samém závěru a následně pouze remizovala s předposledním Zlínem. Ve Slezsku ovšem znovu nastupovala v roli obrovského favorita.

Již v úvodu se alibistickým ukazováním na spoluhráče snažil Aleš Mandous odvést pozornost od své chyby v rozehrávce, kvůli níž málem skóroval debutující Kahuan Vinícius. Jako gong oznámil uplynutí čtvrt hodiny hlavou do vlastní brány Amar Memič, k němuž nečekaně propadl centr, na který nestihl reagovat. Opožděnou reakci měli o dvě minuty později i stopeři Karviné. Ti nezachytili náběh Chytila, jenž svůj samostatný nájezd s přehledem proměnil. Slávisté mohli před odchodem do kabin přidat další tři branky, proti však byl Dominik Holec.

Kontrast mezi kvalitou Holce a defenzivou Karviné umožnil slovenskému gólmanovi čarovat i v 72. minutě, kdy hlavičkoval Diouf. Chvíli nato si Petr Ševčík na úrovni penalty naběhl na zpětnou přihrávku střídajícího Micka van Burena, ve velké příležitosti ale trefil pouze připraveného brankáře. V 80. minutě již byl Holec bezmocný proti placírce k bližší tyči od 19letého debutanta Dioufa, jenž těžil z přesné průnikovky dalšího žolíka Muhameda Tijaniho.

Karviná tak favorita nepřekvapila a Slavia letos venku poprvé zvítězila. V příštím kole se sešívaní utkají před vlastními fanoušky s Pardubicemi, Slezané o den dříve zamíří do Teplic.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Viktoria Plzeň 0:2

17.02.2024 18:00

Góly: 5. Tomáš Chorý, 12. Pavel Šulc

Fotbalisté Viktorie Plzeň navázali na úterní vítěznou dohrávku v Ostravě, když ve 21. kole Fortuna ligy porazili Bohemians na jejich hřišti 2:0. Ráz zápasu určila již úvodní čtvrthodina, kdy si Západočeši díky trefám Tomáše Chorého a Pavla Šulce vytvořili klíčový náskok. Klokani stejně jako v posledních dvou domácích kláních před zimní přestávkou nevstřelili ani gól, na rozdíl od bezbrankových remíz s Budějovicemi a Libercem však tentokrát kvůli vyšší produktivitě soupeře odešli bez bodu.

Západočeši naposledy díky Caduovi rozhodli v poslední minutě utkání proti Baníku, a upevnili si tak třetí místo. Neméně velkou radost dělal trenéru Miroslavu Koubkovi bývalý Klokan Martin Jedlička, jenž v úvodních dvou zápasech po návratu z hostování nedostal gól ze hry. Své eso v rukávu by za normálních okolností měli i domácí, jimž proti Hradci Králové zachránil bod nečekaný střelec dvou branek Jan Shejbal, který však tentokrát v nominaci scházel.

Vstup do duelu se více povedl Viktorii. Už v páté minutě získal na polovině hřiště míč Cadu a poslal ho kolmicí doprava nabíhajícímu Chorému, který zacílil na vzdálenější tyč a rozjásal menšinu fanoušků v Ďolíčku. Plzeň pokračovala v nastoleném tempu a za chvíli zvýšila vedení. Jhon Mosquera odcentroval z levé strany na úplně osamoceného Šulce, který umístil balon k levé tyči. Poté se hra přiostřila, což odnesl zraněný Jan Matoušek, jenž musel být střídán. Iniciativu pak převzali Klokani, ovšem svou převahu nedokázali přetavit v gól.

V úvodu druhé půle byli aktivnější domácí, kteří tlačili na bránu viktoriánů a soupeře nepouštěli do žádných příležitostí. Hráčům Bohemians se však v ofenzivě nedařilo, a tak jen marně dobývali uzamčenou Jedličkovu tvrz. Na konci zápasu se Bohemka snažila snížit, a tak otevřela obranu. Díky tomu jí mohl pláchnout Matěj Vydra, jenž se naskytnuté šance trochu lekl a při pokusu oběhnout domácího gólmana mu míč utekl. Hosté ale smutnit nemuseli, protože svůj náskok už nepustili.

Viktoria tak nezaváhala a na západ Čech si odvezla všechny body. Plzeň čeká přesně za týden domácí zápas se Zlínem, Klokani taktéž příští sobotu navštíví Ostravu.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - FK Teplice 1:1

17.02.2024 15:00

Góly: 1. Tomáš Zlatohlávek - 86. Štěpán Chaloupek

Fotbalisté Pardubic remizovali v prvním domácím utkání jarní fáze Fortuna ligy s Teplicemi 1:1. Východočechy poslal do vedení už po 23 sekundách nejrychlejším gólem aktuálního ročníku české nejvyšší soutěže ve výborné formě hrající Tomáš Zlatohlávek. Hosté však po změně stran dostali soupeře pod tlak a nakonec se dočkali zaslouženého vyrovnání, o které se postaral v 86. minutě Štěpán Chaloupek. Skláři se tak udrželi v klidném středu tabulky, domácí celek naopak ukončil sérii ligových vítězství na hodnotě tři.

Až nečekaně dobré výsledky Pardubic měly společného jmenovatele, kterým bylo duo Zlatohlávek a Kryštof Daněk. Oba hráči se v dosavadním průběhu sezony gólem či asistencí podíleli na šesti brankách svého týmu, přičemž jejich spolupráci naposledy odnesla Karviná. Svého tahouna měly i Teplice, které dovedl k výhře nad Zlínem dvougólový Daniel Fila.

Duel tabulkových sousedů začal pro domácí snově, když se po několika sekundách od úvodního hvizdu ujali vedení. Obrovské nedorozumění v defenzivě Sklářů jednoduše potrestal Zlatohlávek, a připsal si tak již pátou trefu z posledních šesti ligových zápasů. Inkasovaná branka pomohla spíše Teplicím, které hrozily především ze vzduchu. Žádná ze zajímavých příležitostí se však neujala a odskočit na rozdíl dvou gólů mohly po 20 minutách hry Pardubice. Zlatohlávek se tentokrát protlačil k balonu v malém vápně, ale ve skluzu Tomáše Grigara prostřelit nedokázal.

Zdenko Frťala dodal svému mužstvu po poločasové pauze ofenzivní impuls, když na hrací plochu poslal Mohameda Yassera. Ten se krátce po svém příchodu mohl gólově odvděčit, jenže z dobré pozice poslal míč hlavou jen nad břevno. Po hodině hry nebezpečně pálil zpoza vápna kapitán Severočechů Lukáš Mareček, ani jeho projetil se však mezi tři tyče nevešel. Hosté ve vypjatém závěru zasypali vápno Východočechů množstvím centrů a po jednom z nich zaslouženě vyrovnali. Na pas Petra Hronka si totiž naskočil střídající Chaloupek a nechytatelně pro Antonína Kinského usměrnil míč k levé tyči.

Vítězná šňůra Pardubic tedy skončila trochu nečekaně proti Severočechům. V příštím kole před sebou mají složitý úkol v pražském Edenu, kam zavítají 25. února. Teplice o čtyři dny dříve čeká dohrávka 18. kola se Sigmou Olomouc.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Dynamo České Budějovice 5:2

17.02.2024 15:00

Góly: 8. Vachtang Čanturišvili, 47. Jakub Martinec, 58. Nemanja Tekijaški, 72. Sebastian Nebyla, 90+2. Václav Drchal - 18. Patrik Hellebrand, 62. Jan Suchan

Jablonec porazil ve 21. kole Fortuna ligy České Budějovice vysoko 5:2 a přiblížil se středu tabulky. Na jejím chvostu naopak zůstali Jihočeši, kteří v případě vítězství mohli přeskočit Zlín a Karvinou, avšak to se jim nepovedlo zejména kvůli prospanému startu druhé půle. V její úvodní čtvrthodině se trefili Jakub Martinec a Nemanja Tekijaški, paradoxně hráči zvyklí spíše rozbíjet útočné snahy soupeře.

Před začátkem jarní části se v médiích hovořilo o Českých Budějovicích všelijak, jen ne v dobrém. Hráči údajně nedostávali včas výplaty, majitel Vladimír Koubek se neúspěšně snažil klub prodat a kvůli dluhům Jihočechů odmítl nabídku trenér Karel Jarolím. O to větším překvapením proto bylo, když Dynamo smetlo Baník rozdílem třídy. Povedené vystoupení však za sebou měli i Severočeši, kteří až do nastavení sahali po bodu na hřišti Slavie.

Domácí vstoupili do utkání výrazně aktivněji než Budějovice a ještě před koncem první desetiminutovky šli do vedení. Vakhtang Chanturishvili se nejrychleji zorientoval v pokutovém území a z dorážky pohotově uklidil míč do sítě. Severočeši si ale vedoucí pozici dlouho neudrželi, neboť zpoza malého vápna vyrovnal parádním přízemním pokusem Patrik Hellebrand. Pro čtyřiadvacetiletého záložníka to byla teprve první branka v letošním ročníku Fortuna ligy.

Těsně po startu druhé půle se opět měnilo skóre. Po rohovém kopu dopravil míč se štěstím do sítě Martinec. Centrovaný balon skvěle prodloužil Haiderson Hurtado a 25letý český obránce hrudí skóroval. Svěřenci Radoslava Látala se nespokojili s jednobrankovým rozdílem a přidali třetí gól. Sebastián Nebyla našel vynikajícím centrem Tekijaškiho, který hlavou s přehledem zvýšil na 3:1. Hostujícím fanouškům dal následně důvod k radosti výstavní pokus Jakuba Suchana ze 63. minuty, kterým Budějovice opět přiblížil na dostřel domácím. Gólové hody na severu Čech pečetili svými brankami nejprve muž zápasu Nebyla a v samotném závěru upravil na konečných 5:2 střídající Václav Drchal.

Jablonec před vlastním publikem nezaváhal a připsal si důležité tři body. Severočechy čeká v dalším kole 24. února regionální derby v Liberci, Dynamo přivítá o den později Olomouc.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava 1:3

17.02.2024 15:00

Góly: 28. Jakub Fulnek - 17. Tomáš Rigo, 42. Quadri Adebayo Adediran, 45+3. Ewerton

Baník Ostrava umlčel ve 21. kole Fortuna ligy své kritiky, když na hřišti Mladé Boleslavi zvítězil 3:1. Diváci v Lokotrans Areně byli svědky fantastické první půle, ve které padly všechny čtyři branky. Pravděpodobně gólem kola se prezentoval už v 17. minutě Tomáš Rigo. Domácí sice za pár okamžiků srovnali, v závěru poločasu však hned dvakrát inkasovali, když na branku Quadriho Adedirana navázal šikovným lobem Ewerton. Hosté tak po třech ligových prohrách v řadě udělali radost svým věrným fanouškům, naopak Bolka pod novým trenérem poprvé poznala hořkost porážky.

Vstup Slezanů do jara probíhal dle toho nejčernějšího scénáře. Výbuch z Českých Budějovic doplnila neúspěšná domácí dohrávka s Plzní, a tak se opět dostala na přetřes pozice Pavla Hapala jakožto hlavního trenéra Baníku. To Mladá Boleslav sáhla ke změně kouče už v průběhu zimní přestávky a premiéra Davida Holoubka dopadla velmi solidně, když Středočeši bodovali na hřišti již zmíněné plzeňské Viktorie.

Úvodní minuty měli ovšem v režii hosté, kteří se díky několika rychlým kombinacím dokázali dostat do slibných příležitostí. V 17. minutě přišla první branka, když zpoza vápna napřáhl Rigo a přesnou střelou překonal Matouše Trmala. Bolka se ale dokázala vzchopit a o 11 minut později vyrovnala. Matěj Pulkrab ve vápně našel Jakuba Fulneka, který přízemním zakončením dostal míč za záda Jiřího Letáčka. Před koncem prvního poločasu se do slibné střelecké pozice probojoval hostující Adediran. Jeho pokus i díky teči jednoho z obránců skončil v síti. V nastaveném čase se mohli Slezané radovat znovu, když po chybě v obraně krásným lobem překonal Trmala křídelník Ewerton.

Trenér Holoubek poslal do druhého poločasu hned tři náhradníky, ani ti ovšem nedokázali zlepšit kvalitu domácí hry. V 60. minutě mohl vykřesat naději Středočechům Ondřej Karafiát, jenže branku z dobré pozice přestřelil. O pár minut později se opět připomněl útočník Ostravanů Adediran. Jeho střela z hranice vápna ale skončila pouze v rukou brankáře. Na začátku poslední patnáctiminutovky se na gólmana řítil střídající Matúš Rusnák, ke střele se ovšem po zákroku jednoho z obránců nedostal. Boleslav se snažila dostat do závěrečného tlaku, obrana hostů však zůstala pozorná a nekapitulovala.

Mladá Boleslav tak navázala na nepříliš dobrou domácí formu z konce podzimu a nezískala ani bod. V příštím kole se představí 24. února v Hradci Králové, Ostravané přivítají tentýž den Bohemians.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FC Hradec Králové 0:0

17.02.2024 15:00

Góly: -

Sigma Olomouc remizovala ve 21. kole Fortuna ligy s Hradcem Králové 0:0. Diváci na Andrově stadionu však nemuseli své návštěvy litovat, jelikož viděli poměrně atraktivní hru plnou šancí. Ty největší spálili Filip Novák a hostující Daniel Vašulín, jejichž pokusy skončily na tyči. Hanáci tak ani ve druhém zápase po zimní pauze neskórovali a klesli na šesté místo. Dělba bodů příliš nepotěšila ani Votroky, kteří měli příležitosti zlomit duel na svou stranu a remíza jim v touze vystoupat nad pozice skupiny o udržení moc nepomohla.

Ambiciózní Sigma nemohla zahájit jarní fázi soutěže o moc hůře, než jak se jí to "povedlo" v Liberci (0:2). Slovan totiž po zásluze potrestal mdlý olomoucký výkon a v tabulce se zařadil o skóre hned za svého soupeře. Svěřence Václava Jílka nečekala snadná úloha ani proti Hradci Králové, který měl v minulém kole na lopatě Klokany, jenže pak absolutně promarnil závěr zápasu a vybojoval pouze remízu.

Votroci začali na Hané aktivně. Během úvodní desetiminutovky se do střeleckých pozic dostali Vašulín a Petr Pudhorocký, obrana Sigmy však jejich pokusy zablokovala. Poté se do zakončení propracovali i domácí, ránu Lukáše Juliše ale chytil Adam Zadražil. Chvíli před odehranou půlhodinou obdržel pas za hostující defenzivu Filip Novák, jenž sice propálil Zadražila pokusem mezi nohy, míč však zamířil jen do tyče. Ve 34. minutě mohl narůstající olomouckou převahu zužitkovat Juliš, špičkou nohy ale tečoval balon vedle brány. Záhy Zadražilovu pozornost otestoval Ebrima Singhateh, gólman Hradce si však i s jeho střelou poradil. Do vedení tak mohli zničehonic jít Východočeši, rána Jakuba Kučery ale o kousek nezamířila mezi 3 tyče.

Po změně stran se kvůli zdravotním problémům Matúše Macíka postavil do domácí brány Tadeáš Stoppen, jenž na svůj premiérový zákrok v letošní sezoně Fortuna ligy nečekal dlouho. Pudhorocký totiž ve 48. minutě dostal prostor na pravé straně a prudkou ranou protáhl 20letého gólmana. Na sparťanského odchovance navázal svými pokusy aktivní Michal Leibl, Stoppena ovšem k zákroku nedonutil. Po hodině hry výrazně ubylo ofenzivních šancí a zápas směřoval k bezgólové remíze. Proti sice málem byl Juliš, který v 79. minutě hlavičkou ale minul horní roh brány. Chvíli nato mohl přinést radost hostujícímu kotli Vašulín, z pozice v malém vápně však jen napálil tyč.

Olomouc získala jen bod a na domácí vítězství čeká už šest soutěžních duelů. Další zápas Sigma odehraje ve středu v Teplicích, Hradec přivítá 24. února Mladou Boleslav.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
21
18
2
1
52 : 14
56
2
Slavia Praha
21
16
4
1
43 : 17
52
3
Viktoria Plzeň
21
13
3
5
49 : 26
42
4
1. FC Slovácko
21
10
5
6
29 : 23
35
5
Baník Ostrava
21
9
3
9
30 : 25
30
6
Sigma Olomouc
20
8
5
7
28 : 25
29
7
FK Mladá Boleslav
21
8
4
9
37 : 37
28
8
Slovan Liberec
21
7
7
7
31 : 31
28
9
FK Teplice
20
6
6
8
19 : 22
24
10
Bohemians Praha 1905
21
6
6
9
17 : 28
24
11
FK Jablonec
21
5
8
8
26 : 32
23
12
FK Pardubice
21
6
5
10
21 : 27
23
13
FC Hradec Králové
21
5
7
9
23 : 32
22
14
FC Zlín
21
4
6
11
26 : 46
18
15
MFK Karviná
21
4
3
14
20 : 40
15
16
Dynamo České Budějovice
21
4
2
15
20 : 46
14

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (160)

Přidat komentář
John Obi Mikel

FORTUNA:LIGA - souhrn 21. kola: Pardubice padly i přes rychlý gól

To není úplně dobrej titulek při výsledku 1:1. Navrhuju změnit přísudek

Reagovat
monty25

A já si začal dělat naděje, že jsem o něco přišel...

Reagovat
Agnar

No ale ta gramatika v textu.. V nadpisu "padly" a pak napíše remizovali a vedli

Reagovat
monty25

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bex5

Co treba prohraly

Reagovat
Sosi

Vsak neprohraly

Reagovat
PavlíčeQ

jablicko skvely, oproti podzimu vetsi duraz, tlak do brany a hned je z toho osm golu za dva zapasy, jedeme dal, za tyden derby

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Pablos

Michal TUČNÝ is back

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
inferno08

Takový šlendrián by na starém EF nebyl...

Reagovat
romeo351

Reagovat
Salfovic

Pěkně hutná diskuse.

Reagovat
Kiss Me Polka!

fakticka chyba v nadpisu, gramaticke chyby v textu a jeste graficky zkurvena diskuze, no tak asi grat, tohle je novy level

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
STR

Tvle co to udělali s tím písmem?

Reagovat
Axelrose

Houstne atmosféra diskuze, houstne tloušťka písma

Reagovat
Nieuwendyk

Atmosféra v diskuzi hustá byla

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Mönchengladbach

Hapalball v Boleslavi 11:1 na střely na branku. Naprostá dominance.

Reagovat
Salfovic

Čí vemena vykouřila Ďolíček ?

Reagovat
Pablos

V dolíčku se vždycky kouřila tráva... asi byla dobrá úroda

Reagovat
Bex5

Jojo, jsem tam byl kdysi s kamosema v domacim kotli, najednou mi nejakej typek podava zprava brko. No, vzit to do ruky vedle nejakyho nacka z jakyhokoliv jinyho tymu, dostanu po tlame. Tadyten se jen usmal a rekl mi, at si dam prda a poslu to dal

Reagovat
_Franklin_

Pardubice padly? Co to je zas za nadpis?! Nepadly, remizovali!

Reagovat
Agnar

Remizovaly

Reagovat
_Franklin_

mas recht

Reagovat
Bex5

Remyzovaly

Reagovat
JackDaniels.

Čo hovoríte na Nebylu?

Reagovat
PavlíčeQ

v jablonci je zatim hodne kratce ale na me dojem docela udelal, potencial tam urcite je, herne mi trochu pripomina povazance (kteryho jsem mel rad na rozdil od jinych fans fkj), uvidime co ukaze v dalsich zapasech

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
Witcher

Konečně opravili to písmo.První dobrá změna na novém EF

Reagovat
smazaný uživatel

Tučné písmo stejně tučné jako kily co si tu na základě lží honí triko.

Reagovat
Salfovic

Dobře jsi ho vyprovokoval

Reagovat
Mass

Reagovat
Kepy_FCB

Čas ukáže zda dnešní výhra je skutečně výhra...

Reagovat
Han střelil první

Ať žije Baník, ať žije Hapal. Jebat všechny negativní ocasy, co přejí Baníku prohru kvůli trenérovi.

Reagovat
Gelu28

Ty nebudeš nejostřejší tužka v penále

Reagovat
PlackaSKS

správně, já vám třeba přeju prohru kvůli tobě. hapal ať se tedy drží co nejdéle

Reagovat
Han střelil první

No to víš že jo ty chytráku. Zase jsi hodně pil, že?

Reagovat
PlackaSKS

právě, že ne

Reagovat
Mimalu

zas klasicky potřebujeme aspoň tři tutovky na gól

Reagovat
Han střelil první

Slovácko hraje zítra

Reagovat
Axelrose

To neznamená, že to nemůže komentovat dopředu, né

Reagovat
monty25

Krom toho má v oblíbených i ženy Slovácka a ty hrály dneska přípravu (ale asi teda myslel Chelsea)...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
srandamač
Reagovat
Grupma

Ty jsi ze Zahrady Čech?

Reagovat
srandamač

ano

Reagovat
Grupma

Já taky.

Reagovat
Bex5

Sere mi, ze Bohemka si stezuje na benevolentni metr sudiho, protoze me vzdycky bavili prave tim, ze umeli pritvrdit muziku. Ne, ze by nebyl sudi benevolentni. Ale drzel to celej zapas, par faulu tam neodpiskal, treba na toho Matouska, ale jako melo to integritu.

Reagovat
Salfovic

Tohle mě taky pobavilo. Bohemáci se vždycky chlubili důrazným fotbalem a když v takovém rámci píská rozhodčí, tak se můžou posrat.

Reagovat
Bex5

Jako Bartek a spol. driv rozdavali tolik radosti, to bylo slusny

Reagovat
PlackaSKS

Jedna věc je pouštět tvrdší hru na hraně, druhá (jak sám píšeš) neodpiskat faul...

Reagovat
veikko

Nevím, co má třeba podkopnutí zezadu před prvním gólem společného s důraznou hrou. To je prostě za všech okolností faul.

Reagovat
ratusek

absolutně nechápu, že to komentátoři nějak neřešili. Komise to pokryje, takže pohoda. Karavana jede dál a můžou se Plzeňští dnes zase vztekat až se pomůže Slavii/Spartě.

Reagovat
Bex5

Uplne stejnej souboj s "faulem" na Cerva tam byl 3 minuty pred tim, kdy do precisleni sla Bohemka.

Kdyz uz tady chcete hodnotit, krome toho A musite rict i B, jinak jste fakt uplakanci

Reagovat
martin1

Ono tam takových podobných situací bylo víc na obě strany ...

Reagovat
Bex5

Tak tak ... Hranac i Kovarik podle me taky oba faulovali, vubec je nezajimal nejakej mic, proste remplovali

Reagovat
PlackaSKS

No a ty ho o pár příspěvků výš chvális. Podle mě piskal hrozne a pouštěl jasne fauly, ne jen duraznou hru.

Reagovat
Bex5

Ja ho chvalim uprimne, to neni oportunni ... za me to byly fauly podle mejch oci, ale kdyz se rozhodl, ze to nebude piskat, jsem ok.

Navic ackoliv oba skoncily zranenim, nebyly to nejaky prasarny. Pochlapsku

Reagovat
PlackaSKS

Já to neviděl celé, takže vím jen o jednom zranění (matousek) a to nebyla úplně chyba toho zákroku, kde i dokážu pochopit, že to pustil, byť je to za mě osobně chyba a takové věci se mají pískat vždy. Ale ten faul před gólem choryho.. ty vole, to není o žádné tvrdosti neříkám, že pískal pro nějaký tým, ale za mě piskal hrozně a takhle "nastavený metr" je už spíš vlastní tvorba pravidel.

Reagovat
Bex5

Ja tam proste vidim stejny nebo jeste min vyraznej "faul" jako par minut pred tim na Cerva ... a z toho Bohemka mohla ohrozit branku, bylo to uprostred na plzensky pulce. Ze z toho nakonec nic nevytezili, to je jejich blbost.

A chvili na to uplne stejne obral Cadu o mic janevimkoho, ale ten se tam teatralne slozil jak origami.

Takze viz vyse.

Reagovat
PlackaSKS

Já si myslím, že podkopnuti nohy je faul a ano, na obou stranách... a fakt, že si pritakavas se salfovicem by ti měl naznačit, že je něco špatně

Reagovat
Bex5

Akorat kdyz to nepiska na obe strany, nevim, proc to tu rozmazavat

Nad tim druhym se zamyslim, znam tu daleko vetsi vemena

Reagovat
Salfovic

To by mě tedy zajímalo co. Ale tak jasně, že je lepší tady psát, jak rozhodčí tlačil Plzeň, i když jsem to utkání neviděl celé, jestli vůbec.

Reagovat
PlackaSKS

a to je přesně ukázka toho, proč jsem naznačil, že jsi retard. já psal, že pískal špatně, ne, že nekoho tlačil.. "neříkám, že pískal pro nějaký tým, ale za mě piskal hrozně"

Reagovat
Pablos

Stěpan Janevimkoho

Reagovat
deporpepa

Na něj pozor, ten bude slavnej.

Reagovat
veikko

Ale já jsem jednoznačně pro, aby se pískal i ten faul předtím. Získat míč díky podkopnutí zezadu je prostě faul a že to slepý Rouček dvakrát nepískne je jen doklad jeho neschopnosti. Nepleťme tvrdou hru s nešikovnými zákroky, které jsou faul. Neberu to jako nějaké záměrné pomáhání Plzni, to vůbec. Rozhodčí to prostě pokazil. OK, i to se stane, ale ne že budou komentátoři chválit nějaké nastavení metru, když jde o nepískání jasných faulů.

Reagovat
Bex5

Chapu tvuj pohled a vicemene s nim lze souhlasit. Ale kdyz rozhodci nastavi nekakej metr, je to holt na nem, dokud je to spravedlive na obe strany.

Uprimne, v Anglii by se nad tim nikdo ani nepozastavil, pokud by to bylo piskany na obe strany stejne. Nejsme v Anglii, nicmene.

Bez urazky, ale uz tu diskuzi ukonceme

Reagovat
Salfovic

Já tam žádné podkopnutí neviděl. Jen lehký dotek v souboji o míč, po kterém se hráč svalil jak pytel sraček.

Reagovat
Bex5

Tak nejak ...

Reagovat
Mella28

Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.

Reagovat
Pablos

tak to jsem nečekal

Reagovat
Axelrose

A to si myslím, že když se tenkrát měnil vzhled atd, jedním z důvodů bylo, aby sem spamaři nemohli, no.

Reagovat
Mass

Ne díky, malwaru už mám v kompu i tak dost.

Reagovat
delfin

Neodkazuj jinam. Pusť je k nám, sem na EF.

Reagovat
Acquanni

Fakt díky redakce nového EF Předpokládám, že jsem přišel o nějaký skvělý nahý ženy nebo super tipy na sázení, protože to máte potřebu mazat aby to tady vypadalo legitimně. Díky moc

Reagovat
John Obi Mikel

Klidný zápas dneska To jsme potřebovali

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mass

Konečně vidím na písmenka

Reagovat
romeo351

Tak Schranz si o plac neřekl…

Reagovat
Mass

Člověk by chtěl být slušný, hlavně když jde o ženy, ale když vidim co zase provedla Adámková u videa...

Reagovat
oli9

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
clinger

ať mi tady nikdo netvrdí že není rudá. potom Liberci nebo v Pardubicích kde hrála Sparta

Reagovat
oli9

Opravdu nechápu jak píča Adámková může ještě sedět u videa. Prostě to není poprvé a totálně ovlivnila utkání a co se bude dít? Nic... A bude to kirvit vesele dál

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
clinger

šílený když to člověk srovná s tím co prochází hráčům Sparty...vždyť je tam záměrně. to že ta pi.. Adámková žije s hračkou Sparty nikomu očividně nevadí. a s kýmpak hraje příští kolo Slovácko? když člověk vidí za co nedostal dneska na Letný Pešek druhou žlutou tak si říká jestli má vůbec cenu tu ligu sledovat. to zas bude jaro jako loni...

Reagovat
doshcz

Reagovat
monty25

To už jsme tady řešili loni, že to není Adámková. Nebo víš snad něco víc?

https://www.eurofotbal.cz/clanky/-649449/?forum=1#post14610169

Reagovat
clinger

no dobrá možná jsem skočil na klepy. ale to že rudým za poslední rok dost pomohla v Liberci a Pardubicích kde tak dlouho hledala až našla něco dost neprůkazného, a tedy z pozice Varu vůbec neměla zasahovat.stejně jako dnes.

Reagovat
monty25

Z těch záběrů, co jsem dneska viděl, bych teda ČK rozhodně nedal. Jinak mě překvapilo, že včera byla Adámková jako VAR v Pardubicích a dneska hned ve Zlíně. Asi nejsou lidi nebo co.

BTW: Koukám, že Ratajová tam byla jako AVAR a jako hlavní Hocek, tak to je smrtící koktejl.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
naheCZ

Zas bych nepřeháněl, letos těch červených dostali už dost. Jen je teda dost k zamyšlení to, že jich mohli dostat o dost víc (z hlavy dnešek, Pardubice a derby).

Reagovat
clinger

plus ještě Wiesner za boxerskou vložku tuším z Bohemkou.

Reagovat
kilobyte

Ale taky jsme některé neměli dostat. Třeba Olatunji dostal druhou žlutou za čistý souboj.

Reagovat
delfin

Hračkou Sparty? To zní, jako kdyby Sparta prodávala erotické pomůcky se svým logem

Reagovat
PBLead

Reagovat
Salfovic

Překvapilo by mě, kdyby ne.

Reagovat
Mass

Myslim že sem už viděl nějaké anální kolíky s heslem buzerantů parta.

Reagovat
kilobyte

Jak se chtěl pochlubit, co má.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Marisic

Však se na tu ligu nedívej, takovejm předublíženejm frajerům co hledaj spiknutí u každýho upísknutí to akorát zvedá tlak. Beztak slavii "fandíš" maximálně klávesnicí z gauče, takový fakt chybět nebudou

Akorát u toho lžeš a pomlouváš že Adámková s někým bydlí, snad sis ulevil hrdino

Reagovat
Neon

Wiesner dokonce předfinálka před prvním golem.

Reagovat
Zdechlina

Tak měla to být redka, nebo ne? Pro toho Daníčka... Jinak my od té redky nepředvedli nic... ale stejně. Zlín

Reagovat
C-M@ster

No, za týden hrajou proti Spartě, takže prý měla.

Ale na červenou to nebylo.

Reagovat
Zdechlina

Rozumím. Ale že by zrovna Vlasťa měl nějak ohrozit spartu. No nevím

Reagovat
Mass

Reagovat
Marisic

hele je jedno jestli to měla bejt redka nebo ne protože banda ublíženců už z toho udělala obrovský spiknutí ve prospěch Sparty. Nechápu naší tupost že když už je to tak jednoduchý tak sme si neobjednali vylití Havlíka nebo Jurošky

Reagovat
Zdechlina

No právě to bych spíš počítal vykartování jiného hráče, než Daníčka. Ale třeba byl rozkaz redka pro Slovácko Těžko říct, teď už je to stejně jedno...

Reagovat
Marisic

rozkaz byl jasný

jako já jsem někdy úplně perplex z toho jaký konspirace si jsou schopný některý vymyslet přičemž jim uniká docela jednoduchý vysvětlení a to že rozhodčí prostě chybujou, stejně jako chybujou v Anglii a dalších zemích. Jen u nás jsou koupený a ještě jsou tak geniální že se sladěj na další kola.

Btw redka bejt za mě neměla a Didiba přihrál, ale zas z pohledu rozhodčího taky člověk vidí prostě dementní loket mimo hru kdy sem tam frajeři pošťuchujou, takže oplácení

Reagovat
Zdechlina

Jo, tady se konspirace jedou na plné obrátky. Klasika. Zákrok jsem neviděl, takže nemůžu soudit. Nicméně, aspoň bod jsme mohli urvat, kdyby jsme vlastně nepřestali hrát

Reagovat
kilobyte

Tak jim nejde o konspirace. Prostě vidí, že jim třetí sezónu utíká titul, tak si musí vymyslet nesportovní důvod, proč tomu tak je.

Reagovat
kilobyte

A ještě má Daníček 3 žluté. Takže Spartě by stačilo, aby dostal žlutou.

Reagovat
Greny

Ten Černoch to udělal chytré

Reagovat
Firkraag

Za mě jo. Úmyslnej zákeřnej loket.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Registrujisejenproto

Karvina posledni cca tyden vysledky jako Bayern! Oh wait

Reagovat
kilobyte

https://twitter.com/OndrejKani13615/status/1759276225040724058

Koukám, že s Kaniou bude ještě sranda. Fandové jeho klubu o něm udělají transparent, že neměl rozum a on se tím ještě pochlubí.

Reagovat
Freedo

Anebo se chlubí tím, že dostal rozum a šel na sever

Reagovat
kilobyte

Dostal rozum a šel dělat fotbal pro fanoušky do Liberce.

Reagovat
Salfovic

Za co byl vyloučen Daníček? Na mizerném sestřihu na bleskosportu není nic vidět.

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda Liberce, bod byl na dosah. Snad to dotáhne Slovácko.

Reagovat
kilobyte

Až na to, že to byl Jablonec a se Slováckem hrajete až na konci března.

Reagovat
Imos

Až na to že Slovan měl bod na dosah a byla to škoda a hrálo se 18.2.

Reagovat
kilobyte

Tak jsem si ještě párkrát pustil ten gól Liberce a kdyby Horský nenaznačoval, že bude hrát míč, tak by podle mě Vindahl vyběhnul dřív a u míče byl první. Takže to klidně jako ofsajd mohli posoudit.

Třeba Sadílkovi pak rozhodčí písknul ofsajd jen kvůli tomu, že byl moc blízko protihráči a "donutil" ho odkopnout.

Reagovat
lampas

Reagovat
Imos

Však to druhý se Sadílkem je naprosto normální offside v úplně jiný situaci než Horský

Reagovat
kilobyte

Sadílek se míče nedotknul a ani nebyl v souboji. Proč to tedy byl ofsajd?

Reagovat
Imos

protože podle tvé argumentace ovlivnil protihráče, což u horského nemůžeš tvrdit krom možná někomu proběhlo hlavou že tam je

Reagovat
kilobyte

Jak ovlivnil protihráče? Vždyť tam taky jen byl.

Reagovat
Imos

Tyhle tvoje mentální převracení úplně čehokoliv aby sis prosadil svou se fakt nedají, zrovna ty a zrovna ty jako Sparťan máš za potřebí ze sebe každý kolo dělat debila, že i kdybyste vyhráli 5:0 tak si najdeš nějakou hovadinu, na které budeš ukazovat že se Spartě ubližuje, fakt je to s tebou pokaždý

Reagovat
kilobyte

Docela dlouhá odpověď na to, že si vlastně vůbec neodpověděl. Spartě se neubližuje, stejně jako se jí tolik nenadržuje, jak se každé kolo snažíte ty a tobě podobní dokázat. A ty ze sebe debila dělat nemusíš.

Reagovat
Imos

Tak na Sadílka jsem viděl komentář už v diskuzi. Sakra aspoň si to přiznej, jak jde o Spartu tak jsi naprosto nepříčetnej a fabuluješ úplně do absurdna vždycky.

Reagovat
kilobyte

Nedělám nic jiného než dělají antisparťani každé kolo. Kdy za vším hledají pomoc Sparty. Dokonce už i červená pro Daníčka byla jen kvůli Spartě.

Reagovat
Imos

Já jsem nic o Daníčkovi nepsal a klidně si generalizuj, ani tu druhou žlutou pro Peška nemyslím jako koupený, ale prostě jako chyba (ve prospěch Sparty)

Reagovat
kilobyte

Já ale nespal, že jsi to psal ty.

Omlouvám se, že se tady šťourám v píčovině. Nebral jsem to jako poškození Sparty, ale spíše jako zajímavou situaci. V tomhle jsou prostě pravidla fotbalu na hovno, že nejsou moc jednoznačná.

Jsem už poslední dobou dost podrážděný z toho, jak se každá chyba pro Spartu hned bere jako výpomoc.

Reagovat
Imos

Zobecnil jsi to a připsal co tý skupiny i mě, tedy vyznělo to, jako bych to napsal

Podal jsi to jinak, ale dobře. Souhlasím s tebou, že je to dobrá kuriozita na kterou málokdo z nás věděl odpověď a jak blbě jsou napsaný pravidla občas ti taky můžu odsouhlasit, ale když si tohle přiznáme, tak proč se tak hádat

Jako tohle ti věřím a chápu, holt prostě pověst dělá svoje, by se teďka mohlo mnohem víc akcentovat, že rozhodčí nejsou moc dobří a dělají chyby a spíš ty zápasy ovlivněný nejsou (teda účelově)

Reagovat
kilobyte

Nezobecnil. Jasně jsem napsal antisparťani. Jestli v tom vidíš i sebe, tak to není chyba v mém podání, ale v tvém výkladu.

Tak v první lize je/byl snad každý klub v něčem namočený, ale kromě Sparty, Slavie a Plzně se o ostatních v tomhle směru nemluví. Takže ono nejde ani tak o pověst jako o neoblibu. Kdyby teď začal Liberec vyhrávat ligu, tak do 5 let se bude řešit každý jejich druhý zápas, jestli jim rozhodčí nepomáhají.

Reagovat
Imos

Ajoo, já si to spojil i s tím předchozím " stejně jako se jí tolik nenadržuje, jak se každé kolo snažíte ty a tobě podobní dokázat" dobrá, zas takovej antisparťan nejsem pokud se nebavíme o suchým finále

Joo v tom máš částečně pravdu, ale ono co čekáš když se těm týmům opravdu a okatě pomáhalo a stejně jako tyhle top týmy tak Příbram a Jablonec byly/jsou týmy vyhlášený za podplácení a tu pověst mít budou (to já jen abych ti to trochu vyvrátil, že jde jen o ty úspěšné týmy)

Reagovat
kilobyte

U Jablonce a Příbrami je to, ale čistě o neoblibě Pelty a Starky. Navíc Jablonec se snad vůbec neřeší a Příbram se řešila vždy jen posledních pár kol, když hráli o udržením. Jinak jsou všem úplně u zadku.

V minulosti byli potrestaní třeba Teplice, Zlín, Slovácko, Liberec, Olomouc. Ale chyby v jejich prospěch se přechází s tím, že rozhodčí jen udělal chybu. Takže to asi nebude o tom, jakou má kdo minulost, ale jaká je jeho obliba.

Reagovat
Imos

Ne není, prostě cinkali zápasy jak na běžícím páse, jasně ty se tady zas budeš ohánět důkazy nedůkazy, jako bys ten fotbal nesledoval posledních deset let stejně jak já, tady nejde o oblíbenost, většina z nás příbram cení, protože to bylo vtipný je sledovat jak to "zvládají" občas

Sakra, nemůžeš na to koukat takhle, to tak hloupě zobecňuješ že je to všechno o osobnostech (jasně často ano) a oblíbenosti a každý má minulost, tak nikdo nic radši neřešme, hoďme všechno do jednoho pytle, všichni jsou stejně vinní a největší viníci (Top 3, Berbr, Příbram, Jablonec, Vyšehrad, Ústí nad Orlicí a další hádám) se budou nakonec označovat za oběti

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
cubinho

OT: Jagr

Reagovat
Annabella

Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.

Reagovat
C-M@ster

Paráda!

Reagovat
srandamač

Já jsem úplně načatej.

Reagovat
j_mrazik

Mourovatý

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Skalda29
Reagovat
Kaspar
Reagovat
kilobyte

Ale kolik mu nabízeli neřekne.

Reagovat
Nuno čomes

Trpišovský prý hledá někoho kreativního do středu hřiště jo? To už je fakt moc ne?

Reagovat
Freedo

" Výhledově bychom do středu hřiště potřebovali někoho jako Petra Ševčíka, při vykartování Oskyho a zranění Zafeirise nám tam chybí hráč. Momentálně se ale o nikom nejedná, v zahraničí nikoho zatím nevidíme, i když se dlouhodobě hledá."

Co je na tom podle tebe moc? Hlavně na Ševčíkovi se kvůli zraněním moc stavět nedá, Zafeiris zase může jít časem ven, takže kreativní záložník výhledově potřeba bude. Bohužel v ČR moc tyhle typy hráčů vychovávat neumíme.

Reagovat
meno

Tak má tam jenom Ševčíka a Zafiho, kterej půjde po sezóně, max po LM příští rok. Šéva je skvělej, ale skleněnej. Ewe odešel...

Reagovat
naheCZ

Dioufovi nakonec přiznán i ten první gól zápasu. No jsem z toho trošku jelen, však to byl jasný vlastňák ne?

Reagovat
ACSeRw!n

kdyz uz tak ho pripsat tomu co centroval, Diouf tomu pomohl jen tak, ze do toho hrace asi trsoku strcil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele