Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Horoskop na příští týden: Které znamení čekají změny v zaměstnání a vztazích?

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Horoskop na příští týden: Které znamení čekají změny v zaměstnání a vztazích?

Lenka Kučerová

17. února 2024 20:44

Ilustrační foto

Nový týden klepe na dveře. Co vás během něj čeká vám prozradí náš horoskop.

Beran (21. března - 19. dubna): Příští týden pro vás bude obdobím intenzivního sebepoznání. Zaměřte se na své vnitřní pocity a myšlenky a buďte otevření novým poznatkům. Setkání s blízkými přáteli vám přinese radost a podporu.

Býk (20. dubna - 20. května): Vaše kreativita bude v příštím týdnu na vrcholu. Využijte tento čas k rozvíjení svých uměleckých dovedností nebo k zapojení se do nových projektů. Buďte otevření novým zážitkům a inspiraci.

Blíženci (21. května - 20. června): Příští týden se zaměřte na svou komunikaci s ostatními. Buďte pozorní k potřebám svých blízkých a vyjadřujte své myšlenky a pocity jasně a srozumitelně. Možná se vám naskytne příležitost k zajímavému cestování.

Rak (21. června - 22. července): Ve vašem osobním životě může příští týden nastat důležitý obrat. Buďte otevření změnám a nebojte se vyjádřit své potřeby. Přijměte podporu od svých blízkých a nechte se unášet proudem událostí.

Lev (23. července - 22. srpna): Příští týden se zaměřte na svou pracovní sféru. Buďte aktivní a cíleně se snažte dosáhnout svých profesních cílů. Možná se vám podaří uzavřít významnou obchodní dohodu nebo získat ocenění za svou práci.

Panna (23. srpna - 22. září): Vaše zdraví a pohoda budou v příštím týdnu na prvním místě. Dopřejte si čas na odpočinek a péči o sebe. Možná budete mít příležitost k relaxaci v přírodě nebo k výletu do wellness centra.

Váhy (23. září - 22. října): Příští týden se zaměřte na své mezilidské vztahy. Buďte ohleduplní k potřebám svých blízkých a věnujte jim svůj čas a pozornost. Možná se vám podaří vyřešit nějaké konflikty a posílit své vztahy.

Štír (23. října - 21. listopadu): Příští týden se soustřeďte na své finanční záležitosti. Buďte obezřetní při nakládání s penězi a investujte do dlouhodobě udržitelných projektů. Možná se vám podaří najít nové zdroje příjmů.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince): Ve vaší kariéře se může příští týden objevit nová příležitost. Buďte otevření novým výzvám a nebojte se přijmout nové pracovní role. Vaše odvaha a inovativní přístup vám mohou přinést úspěch.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna): Příští týden se zaměřte na své osobní cíle a ambice. Buďte cílení a disciplinovaní ve svých úsilích a nevzdávejte se před překážkami. Vaše vytrvalost a odhodlání vás dovedou k úspěchu.

Vodnář (20. ledna - 18. února): Ve vašich mezilidských vztazích může příští týden nastat harmonické období. Buďte otevření komunikaci s ostatními a vyjadřujte své city a potřeby. Možná se vám podaří posílit své vztahy a navázat nová přátelství.

Ryby (19. února - 20. března): Příští týden se soustřeďte na rozvoj svých emocionálních schopností. Buďte pozorní k svým pocitům a intuici a nebojte se vyjádřit své emoce. Možná se vám podaří lépe porozumět sobě i ostatním lidem okolo vás.

Nejnovější zprávy