Připojte se

Agáta Hanychová v Paříži a u Žilků policie, kterou tam poslal Jaromír Soukup

Zdroj: Instagram Agáty Hanychové

Celebrity

Agáta Hanychová v Paříži a u Žilků policie, kterou tam poslal Jaromír Soukup

Rodinné spory na pranýři. U Žilků, Hanychů, Dopitů i Soukupů bylo o víkendu rušno. Agáta Hanychová odletěla na čtyři dny do Paříže s manželem a se svými školou povinnými dětmi, které měly jarní prázdniny. Svoji nejmenší dceru Rozárku nechala u babičky Veroniky Žilkové, což Jaromír Soukup nevydýchal.

Ten najednou nevěděl, kde je jeho dcera, kdo ji hlídá a jestli je v bezpečí. V těchto chvílích Jaromíra Soukupa napadají dvě věci – sepsat žalobu nebo zavolat policisty. V sobotu v podvečer vyhrála druhá varianta.

„Matce mé dcery jsem začal psát a ptát se, kdo se o naši holčičku stará. Bohužel vůbec nereagovala a já déle než 24 hodin netušil, kdo právě odpovídá za její bezpečí. Na radu svého právníka jsem se jeho prostřednictvím obrátil na policii. Ta mě následně informovala, že zjistila, kde se Rozárka nachází, a jede posílat hlídku pro ověření těchto informací,“ řekl deníku Blesk majitel televize Barrandov.

A na vlně zjitřených otcovských citů pokračoval: „Paní Žilková nemá právo pečovat o Rozárku bez mého souhlasu. Soudní spory a odloučení od mé dcery zahájila její dcera, paní Dopitová, tak si nemůže stěžovat, že trvám na dodržování pravidel určených soudem. O odjezdu paní Dopitové na 4 dny a odložení Rozárky třetím osobám neznámo kde jsem nevěděl.“

Když nevíš, tak tam pošli policii. Ta k domu Žilkových přijela, ale po pár minutách odjela, takže se vlastně nic moc nestalo. Jenže to zase nenechalo chladnou Veroniku Žilkovou. Do svých rodinných sporů, jejichž příčinou je chování její dcery alá po mně potopa, zatáhla i ministra Víta Rakušana. „Pane Rakušane, takhle úkolujete policii? Není důležitější hledání opravdového nebezpečí pro občany? Proč policie nekontaktovala matku a raději vtrhla do domu a vyděsila dítě i s profi chůvou,“ nařkla ministra vnitra, pod kterého spadá Policie ČR, kterou ale on neřídí, což je výslovně napsáno v zákoně.

A Rakušan poměrně překvapivě odpověděl na sociálních sítích: „Podle některých jsem jako ministr vnitra neschopný, podle jiných zase všehoschopný. Čeho určitě schopný nejsem, je úkolování policie, co má, nebo naopak nemá dělat. Policie ví, jaké jsou její povinnosti. Laická veřejnost o tom má pořád zkreslené představy, jak zjišťuju i během svých Debat bez cenzury. U vás, paní Žilková, vzhledem k tomu, že byl váš exmanžel ministrem zahraničí a obrany, bych očekával větší vhled do kompetencí představitelů vlády. V každém případě vám všem upřímně přeji co nejpoklidnější dořešení všech rodinných sporů.“

Veronika Žilková však musela mít poslední slovo, což například my v redakci nemáme rádi. „Omlouvám se za nadnesené slovo. Ministr neúkoluje policii, jen je policii nadřízen a ona mu podřízená,“ vyťukala herečka a připojila vysmáté smajlíky.

Šéfredaktor ve Webmint Media House a korektor na CNN Prima News, je osobností, která se v médiích pohybuje s vášní a závazkem vůči kvalitě. Jeho láska k českému jazyku a zájem o aktuální dění ve světě a kultuře jsou klíčové pro jeho práci a postavení v mediálním průmyslu.

1 Komentář

1 Comment

  1. Pingback: Soud rozhodl o péči o malou Rozárku. Soukup zuří, Agáta jásá. Co se stalo? - Předminutou.cz

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další články ze sekce Celebrity

Co je trendy?

Připojte se k nám

Kurzy měn dle aktuálního kurzu ČNB.
Zdroj dat: Kurzyakcie.cz
Nahoru