Johnny Galecki poskytl první rozhovor po čtyřech letech. Prozradil, že se stal podruhé otcem a oženil se

od Soňa Jiroutová
2 minuty čtení
Johnny Galecki
Zdroj: Kathy Hutchins / Shutterstock.com

Johnny Galecki je známý tím, že si hlídá své soukromí a nikdy neukazuje obličej svého syna na sociálních sítích. Málokdy se od něj v rámci rozhovorů někdo dozví něco bližšího z rodinného života. V rozhovoru pro Architectural Digest ale udělal výjimku a šokoval rovnou dvěma novinkami. Oženil se a narodila se mu dcera.

Herec se proslavil zejména rolí Leonarda v seriálu Teorie velkého třesku, který běžel v letech 2007 až 2019.

Vztahy mu nevycházely

Na ženy měl herec prozatím spíše smůlu. Jeho prvním vážným vztahem byla Sara Gilbertová, se kterou hrál v populárním seriálu Roseanne (a objevila se i v Teorii velkého třesku). Během jejich vztahu si ale herečka uvědomila, že je lesba, a herci tak zůstali přáteli.

„Nakonec jsem mu řekla, že si myslím, že je to o mé sexualitě, a on reagoval super sladce,“ prozradila Sara o jejich rozchodu.

Galecki se očividně rád zaplétá s kolegyněmi, a tak začal randit i s představitelkou Penny z Teorie velkého třesku. Vztah utajovali i před kolegy a v roce 2009 se rozešli.

V roce 2019 přivítal na svět svého prvního syna a přestěhoval se i s partnerkou Alainou Meyer do svého vysněného domu, který si pořídil v Tennessee.

Vztah jim však nevydržel a v roce 2020 se rozešli.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Johnny Galecki (@sanctionedjohnnygalecki)

Tajná svatba a narození dcery

Minulý rok v lednu pak potvrdil herec zvěsti o tom, že má novou známost. Společně s novou partnerkou Morgan a synem navštívili Disneyland a sdíleli první společnou fotku.

Ze stejného domu, do kterého se původně nastěhoval s matkou svého syna, pak udělal minulý rok rozhovor právě s Morgan. V rozhovoru se svěřil, že ačkoliv žil v Los Angeles od roku 1992, nikdy se tam necítil dobře.

„Ale zkusil jsem to. Říkám to se smutkem, ne se snobstvím. Třicet let je velmi dlouhá doba na to, abyste žili ve městě, ve kterém vám není tak dobře,“ prozradil minulý rok v rozhovoru pro Architectural Digest.

Tento rozhovor vyšel až nyní a z fotek je zřejmé, že v době focení byla Morgan těhotná. Herec se rozhovorem pochlubil na svém instagramu a doplnil, že od té doby se mnohé změnilo.

Galecki se totiž v mezidobí, než byl rozhovor otisknut, stihl s Morgan oženit a narodila se jim dcera Oona Evelena.

Více však od herce fanoušci čekat nemohou, protože dceru jistě také neukáže a na rozhovory je velmi opatrný. Zmíněný rozhovor pro Architectural Diges byl první po čtyřech letech, se kterým souhlasil.

Zdroje: Architectural Digest, Instagram, The Things

Autor: Soňa Jiroutová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články