Na Netflix přichází oblíbený horor o zabijáckých liánách! Produkoval ho Ben Stiller

Netflix probudí starodávné zlo!

Zdroj: Paramount Pictures

Byla to jen taková zastávka na běžném příjemném výletě… do té doby než přišel smrtící konec. Oblíbený horor Ruiny (2008), ve kterém si zahráli Jena Malone a Shawn Ashmore, se 1. března objeví v nabídce Netflixu s českými titulky. Pokud se vám ale nechce čekat, máme pro vás alternativní adresu.

Několik přátel se v mexické džungli dostane do situace, o níž se jim dosud nezdálo ani v nejčernějších snech – uvězněni na pahorku uprostřed zakázané mýtiny zjišťují, že liány, které je obklopují, mezi sebou dokáží komunikovat, napodobovat zvuky i lidské hlasy, předvídat, plánovat – a chladnokrevně zabíjet.

Čtěte také: Motelový horor dává vzpomenout na kultovní Psycho! Trailer láká na děsivou noční směnu

Spisovatel a scénárista Scott Smith proslul již debutovým thrillerem Jednoduchý plán z roku 1993, a jeho popularita mezi fanoušky napínavých příběhů ještě více vzrostla, když za filmový scénář, který si sám podle kultovní knihy napsal, získal o pět let později nominaci na prestižního Oscara.

Zdroj: Paramount Pictures

Režii snímku obstaral Carter Smith, pro něhož byly Ruiny celovečerním debutem. Kromě Jeny Malone a Shawna Ashmora se v hlavních a vedlejších rolích představili Jonathan Tucker, Laura Ramsey nebo Joe Anderson. Zajímavostí je, že se na produkci snímku podílel komediální herec Ben Stiller.

Velmi kvalitní béčko s fungující atmosférou a scénářem, který absolutně není hloupý ani nelogický. Postavy jsou sice charakterově obšlehnuté z hromady obdobných teen hororů, ale žádná není vyloženě protivná a jejich chování se dá v pohodě akceptovat a chápat,“ hodnotil film už v roce 2016 uživatel Kinoboxu lamps.

Ruiny budou k dispozici na Netflixu od 1. března, pravděpodobně jen s českými titulky. Pokud se vám nechce čekat, můžete si je již nyní pustit na SkyShowtime i s původním dabingem.

Zdroj: Paramount Pictures