20. 2. 2024

Novinka pod lupou: Too Good to be True (Channel 5)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Too Good to be True (Too Good to Be True)
Žánr thriller, drama
Stanice Channel 5 (Velká Británie)
Premiéra 14. 2. 2024
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 45 minut

Kdo?

Tvůrci David Leon
Hrají Kara Tointon, Sara Powell, Allen Leech

O čem to je?

Svobodná matka Rachel pracuje jako uklízečka, aby zajistila svému synovi Liamovi lepší život. Když dostane práci u boháče Elliota, je ráda za lepší příjem a pracovní dobu, ale Elliotovo chování ji přiměje pátrat v jeho minulosti a to, co odhalí, ji postaví do nebezpečí…

Trailer

A jaký je náš ortel?

Nedokáže mi někdo vysvětlit, proč ta ženská tahala kluka všude? Na to, že ho asi třikrát vedla do školy, tak pořád byl s ní, ať už šla kamkoliv. A celé její chování bylo úplně divné, takovým nepříjemným způsobem. Nechápu, proč nedokázala dva dny nechodit do pokoje, kam měla přísný zákaz chodit. Navíc říká synovi, ať na nic nesahá (který pak na všechno sahá, ugh), ale sama jde do cizí ložnice, všechno tam probírá a pak si ještě zkouší cizí plesové šaty v pracovní době. Ideální uklízečka, fakt.

Alespoň že ta thrillerová část se začala trošku rozjíždět ke konci epizody. Sice fandím padouchovi, protože ženská je fakt nesnesitelná a její syn ještě víc, ale i tak to dokoukám, protože ta mystery a potenciálně krimi zápletka mě zaujala.

  • thrillerová část
  • serializovaný děj
  • hrdinka a její syn jsou nesnesitelní
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu