Hlavní obsah

Bolavé rozchody se nevyhýbají ani hollywoodským idolům. Své o tom vědí Kiefer Sutherland i Brad Pitt

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rozchody nejsou příjemné pro nikoho. A když jste slavní, navíc se od vás čeká vysvětlení, proč jste se rozešli, když jste přece byli tak šťastní… Obvykle bývají sdílnější ženy, z čehož pak fanoušci nabývají dojmu, že ony jsou ty zraněné a ublížené. Ale mezi celebritami se najde i mnoho mužů, které rozchod trápil a nebyli jeho iniciátory. Hvězda seriálu Medvěd, Pacey z Dawsonova světa nebo hollywoodský fešák Brad Pitt by mohli vyprávět.

Článek

Kluci nepláčou? To je podobná lež jako to, že by jimi neotřásly rozchody a rozvody. Možná o tom méně mluví, ale bolí je to stejně. Ať už je rozpad vztahu nečekaný a cítí se zrazení, nebo nebyli těmi, kteří by vyplnili žádost o rozvod, protože doufali, že vztah má ještě šanci.

Mezi slavnými pány se najde hned několik takových, které rozchod velmi bolel a překvapil a kteří mluvili o zradě.

Kiefer Sutherland

Julia Roberts a Kiefer Sutherland se poznali při natáčení filmu Hráči se smrtí a zahořeli k sobě láskou. A když překonali pár drobných překážek (on byl ženatý a měl úlet se striptérkou), rozhodli se, že se chtějí vzít. Jenže na svatbu nakonec nedošlo, Julia ji odpískala. Nikterak férově a otevřeně, utekla totiž s Kieferovým nejlepším kamarádem Jasonem Patrickem. Potupné? V tu chvíli asi určitě.

Po letech ale dokázal herec otevřeně říct, že měla jeho bývalá partnerka kuráž. Že byli příliš mladí, navíc se z jejich plánovaného dne D stala celosvětově sledovaná událost. Po pár letech se jí zkušenost s útěkem „od oltáře“ velmi hodila, hlavní hrdinku Nevěsty na útěku hrála věrohodně.

Brad Pitt

Gwyneth Paltrow bylo něco málo přes dvacet, když se během natáčení thrilleru Sedm zamilovala do fešáka Brada Pitta. Byla to obrovská láska, prostě devadesátkový pár snů! Není divu, že se v roce 1996 zasnoubili. O to větší ale bylo překvapení, když se po pár měsících rozešli. Zničení byli oba, iniciátorkou byla ale mladá herečka.

Brad Pitt mluvil o Gwyneth jako o andělovi a lásce jeho života. Ona později přiznala, že byla ještě dítě a musela na sobě hodně pracovat, rozvíjet se. A poslala mu vzkaz: „Brade, celé jsem to pokazila.“

Jason Sudeikis

Herecký pár Olivia Wilde a Jason Sudeikis byli zasnoubení sedm let a dlouho se zdálo, že jim to velmi klape. V listopadu 2020 jako blesk z čistého nebe přišla zpráva, že se rozcházejí a nadále budou jen rodiči svých dvou dětí. Prý se nekoná žádné drama, jen přestali fungovat jako partneři.

Když se ukázalo, že se Olivia Wilde dala během natáčení svého filmu To nic, drahá dohromady s Harrym Stylesem, mnohé napadlo, že on je důvodem rozchodu. To Olivia označila za strašnou lež.

Jenže něco na tom bude… Rozpovídala se totiž rodinná chůva. O tom, jak Jasona Sudeikise našla zhrouceného v slzách, když vzlykal „Ona odešla, odešla od nás…“, jak si své ženě lehal pod auto, aby oddálil její odchod za milencem. A vrcholem prý bylo, když Olivia Wilde připravila Stylesovi salát se svým legendárním dresinkem… Kdo ví, zda zpětně nelituje. Vztah se Stylesem už je totiž také minulostí.

Jeremy Allen White

Hraje šéfkuchaře Carmyho v populárním seriálu Medvěd, je hvězdou reklamy na spodní prádlo Calvin Klein. Je novým idolem žen… Zároveň také Jeremy Allen White prochází náročným obdobím. Má za sebou těžký rozvod a bojuje o důvěru blízkých.

Dlouho se tvářil, že je doma vše v pořádku, ale pak jeho žena Addison Timlin sdílela příspěvek, že být sama na děti je pěkně těžké. Ukázalo se, že problémem byly jeho závislosti a práce, která jej často odváděla z domova. Rozvod iniciovala manželka, blízké zdroje mluví o ztrátě důvěry…

A on musí nyní pravidelně podstupovat test na alkohol, chodit na terapie i na setkání Anonymních alkoholiků, aby mohl trávit čas se svými dcerami.

Joshua Jackson

Když chodil seriálový herec (Dawsonův svět, Hranice nemožného, Aféra nebo Dr. Death) s herečkou Diane Kruger, tvrdil, že není nábožensky založený a manželství pro něj není důležité.

V herečce Jodie Turner-Smith ale poznal lásku svého života, a když jej požádala o ruku, neváhal. Později řekl, že potřeboval dospět a že se potkali v nejlepší dobu. Svatba se konala v prosinci 2019, dcera se manželům narodila o čtyři měsíce později.

Nedávno ovšem Jodie podala žádost o rozvod. Prý už to podle ní nefungovalo a nemělo smysl na vztahu pracovat. Na tom se sice s Joshuou neshodli, ale ona byla neoblomná. Každopádně se shodují v tom, že nejdůležitější je štěstí dcery.

Načítám