Překvapení pro Veroniku Čermák Mackovou: Manžel v Ulici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Překvapení pro Veroniku Čermák Mackovou: Manžel v Ulici!

Hynek Čermák s manželkou Veronikou.
Hynek Čermák s manželkou Veronikou. (Archiv Blesku)

Učitelka Magda patří mezi nejoblíbenější postavy seriálu Ulice. Její představitelka Veronika Čermák Macková (30) oslavila tento týden kulatiny a štáb pro ni přímo na place během během ostré klapky připravil veliké překvapení!

A povedlo se, Veronika o chystané oslavě neměla ani tušení! Těsně před obědovou pauzou natáčení dalšího dílu Ulice tak místo ředitelky Landové, kterou hraje Kateřina Holánová (46), do studovny při ostré klapce vstoupil Veroničin manžel Hynek Čermák (51) se slovy: „Lásko, neblbni už, jdeme domů, máš narozeniny!“

Rozvod Karly a Máry Ulice nabere překvapivý směr. Čím soudce oba totálně zaskočí?

Video se připravuje ...

Veronika nemohla uvěřit vlastním očím. Vzápětí dorazili kolegové s dortem a kyticí, což ji úplně odbouralo. „V první chvíli jsem se lekla a říkala jsem si, co tomu asi řekne pan režisér,“ okomentovala překvapení Veronika.

„Vůbec jsem to nečekala, nenapadlo mě, že by se něco takového mohlo stát. Mám ráda překvapení a moc mě potěšilo, že mi Ulice takhle hromadně s mým mužem popřála, moc si toho vážím,“ dodala dojatě. Nebyla to ale jediná oslava kulatin, tu první Veronice přichystal Hynek s jejich kamarády a blízkými už o pár dní dřív za Prahou.

Hynek Čermák: Byl jsem postrachem školy se sbírkou dvojek z chování

Video se připravuje ...

Stále jako dvě hrdličky

Veronika si Hynka vzala v roce 2017 po dvou letech randění. Čermák kvůli ní opustil přítelkyni Danielu Choděrovou (49), s níž má dvě děti, dceru Hedviku (18) a syna Bořivoje (20). Přestože je mezi manželi dvacetiletý věkový rozdíl, vztah jim jen kvete a ve společnosti vypadají stále jako čerstvě zamilovaní.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.