Šíp o manželce Ivě bez servítků: Říkám jí, že je to chorobné | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Šíp o manželce Ivě bez servítků: Říkám jí, že je to chorobné

Karel Šíp s manželkou Ivou v Divadle Semafor
Karel Šíp s manželkou Ivou v Divadle Semafor (Herminapress )

Karel Šíp (78) se po dlouhé době objevil na veřejnosti s o třicet let mladší manželkou Ivou. Páreček si neodpustil navštívit premiéru hry Poslední šance v pražském Divadle Semafor. Jak moderátor Všechnopárty oslovuje svou polovičku?

 

 

„Broučku, to je takové univerzální oslovení. Já už jsem z toho dokonce tak zblblej, že jsem se přistihl, jak jsem schopnej říct úplně cizí osobě taky broučku. Jak ale Ivu slyším říkat Karle, tak vím, že je něco v nepořádku," přiznal Karel Šíp v rozhovoru pro iDnes.cz, kde si tak na ni i tak trošku postěžoval.

Prostor X: Rozhovor s Karlem Šípem

Video se připravuje ...

„Je přehnaně úzkostlivá, hlavně poslední dobou. Zbytečně se bojí o dítě i o mě, myslí si, že se nám může kdykoli něco stát. Říkám jí, že je to chorobné. Málokdy se usneseme třeba i na tom, na co koukat v televizi. Iva má radši romantické komedie a já zas thrillery. Většinou se sice přizpůsobím, ale když dávají nějaký sportovní přenos, tak vyhrávám a Iva jde spát," okomentoval moderátor populárního pořadu situaci na domácí frontě. 

Karel Šíp na pohřbu Josefa Aloise Náhlovského (†72):

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
29. 2. 2024 • 08:41

Vy snad máte doma jen jednu televizi?Když se budete dívat na sport,tak půjde manželka spát?Já jsem si původně myslela že jste na té fotce se starším bráchou a ejhle,on je to váš brouček.Pane Šípe ukončete už Všechnopárty a běžte krmit labu­tě.Nes­lyší­te,ple­tou se vám hosté,skáčete do řeči,vaše srandičky jsou trapné,okřikujete lidí,prostě skončete to.Trapné bylo hledat náhradu za Náhlovskýho.To si Pepa nezasloužil.Peníze jsou u vás až na prvním místě!!!To,co vy máte za jedno natáčení,nemá některý důchodce ani za půl roku.

Marie Bursikova
22. 2. 2024 • 06:35

On starý hluchý ,ona ... Dobře jim tak oba za zenitem

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.