Finská společnost Tulikivi

Vložil
Tisková zpráva
21.02.2024 09:00
Anders&Kafka s.r.o.

Společnost Tulikivi je největším finským zpraco- vatelem kamene. Tulikivi nabízí nejmodernější a nejrozsáhlejší sortiment saunových kamen na dřevo a elektrických topidel na světě. V nabídce disponuje také šesti kolekcemi akumulačních krbů ve více než 1000 různých kombinacích. Vy- rábí také řadu atraktivních kamenných výrobků pro vnitřní i venkovní použití.

Díky moderní konstrukci saunových kamen a široké škále možností opláštění, můžete mít saunu, jakou jste vždy chtěli, i takovou, která obstojí ve zkoušce času. Modulární design saunových topidel znamená, že můžete odstranit a vyměnit obložení podle potřeby, například při rekonstrukci vaší sauny. Vysoce kvalitní kamenné materiály jsou v tomto odvětví něčím zcela novým. Estetika je vždy primárním hlediskem společnosti Tulikivi, která vám pomáhá zajistit skutečně relaxační zážitek ze saunování.

Povrchová teplota saunových topidel Tulikivi zůstává dostatečně nízká, a také vyžaduje kratší bezpečnostní vzdálenost než ostatní topidla na trhu. Saunová topidla Tulikivi jsou tak kompaktní, že je lze nainstalovat kamkoli si budete přát. Jejich vysoce kvalitní konstrukce, přírodní materiály a komponenty se spojují, aby vám ve vaší sauně poskytly mnoho let relaxace a požitku. V sortimentu Tulikivi najdete kamna na dřevo i topidla elektrická, včetně modelů, které jsou vhodné pro kouřové sauny.

Sortiment Tulikivi zahrnuje hlavně výrobky z naprosto unikátního kamene mastek-mangezitu, který je mnoho- násobně lepší než známý mastek-chlorid. Další jiný zdroj masteku-magnezitu, kromě Tulikivi ve Finsku, na světě neexistuje. Mastek-magnezit je měkký materiál zadržující teplo, který pohlcuje hluk a poskytuje protiskluzový povrch, a to i ve vlhkých podmínkách. Tulikivi nabízí také žulu, mramor, vápenec a žáruvzdorný kamenný kompozit Tulikivi, což je vynikající volba, pokud upřednostňujete tenké povrchy jednotné kvality.
Interiérové kamenné výrobky Tulikivi zahrnují kuchyňské desky, tvrdé podlahy nebo obklady stěn. Díky této nabídce si můžete vybírat saunová kamna a obklad saunových stěn ve stejném designu.

V Tulikivi vědí lépe než kdokoli jiný, co lidé od své sauny chtějí. Jejich saunová kamna nabízí inovativní řešení se svým osobitým, moderním designem, který z nich dělá nedílnou součást skvělé saunové oázy. Tato topidla pojmou 60 kg saunových kamenů pro zajištění příjemné vlhkosti ve vaší sauně.

V Tulikivi minimalizují uhlíkovou stopu ve všech procesech: používají kámen, odolný přírodní materiál, krby spalují dřevo, obnovitelné palivo, což má za následek nižší spotřebu energie a nižší emise. Ve skutečnosti je Tulikivi první společností v tomto sektoru, která vypočítává uhlíkovou stopu. U produktů Tulikivi je výrobní proces kompenzován již za 1-2 roky.

Český výrobce saun a dodavatel wellness Anders&Kafka s.r.o.
již několik let úspěšně saunová topidla a výrobky Tulikivi nabízí svým klientům při realizacích saun na míru. Vize svých zákazníků dokáže společnost Anders&Kafka dovést do finální, detailně propracované sauny nebo komplexního wellness zázemí. Přednostmi této české společnosti jsou komplexní servis, osobní přístup, bohaté zkušenosti, vlastní technologická vybavenost, profesionální řemeslné zpracování, technologické know-how a seriózní jednání.
0 komentářů
přidat komentář

Související články