Celebrity

21. února 2024 17:35

Anna Tejklová

Módní alarm BAFTA 2024: Klaun z hororu, naštvané kabely i suspenzor jako pásek

V neděli 18. února se v londýnské Royal Albert Hall odehrálo slavnostní předávání cen britské filmové a televizní akademie BAFTA. Našli jsme strašné i krásné modely. Užijte si Módní alarm s návrhářkou Annou Tejklovou.

Alison Oliver a šaty z párty zbytků

Tato herečka zvolila šaty, které vypadají, že na nich ulpěly zbytky z párty výzdoby z předchozího dne i s nějakým tím červeným flekem. Fascinující je i tmavé zakončení spodního lemu šatů, které tím pádem působí mokře, z párty se šlo tedy asi přes vanu.

Florence Pugh v suspenzoru

Herečka Florence Pugh nemá konfekční postavu a je u ní potřeba „širokou hranatost“ vytvarovat alespoň opticky, o což se návrháři snaží. Zde ale chudák dostala jakýsi povytažený suspenzor místo pásku. Na širokou plochou hruď a krátký krk ještě více upozornil náhrdelník.

Adjoa Andoh jako klaun z hororu

Tady máme, milé čtenářky a čtenáři, názornou ukázku, jak moc boty ovlivní celkový dojem. Tyto klaunské brutální platformy udělaly z dámy hororovou postavu. Chlapský sestřih s tvrdým obočím a rudý hábit zdobený kostmi, pardon, mušlemi, působí děsivě sám o sobě, ale boty mu dodaly ještě úplně nový rozměr hrůzy.

Efekt medvídkovského břicha na společenských šatech

Ne každý si může dovolit upnuté společenské šaty. Růžový řasený satén má navíc zvětšující efekt, který zde určitě nebyl potřeba. Vytvarování látky do vzoru medvídkovského bříška už vůbec nechápu a slušel by málokomu, natož Da’Vine Joy Randolph. Tohle se zkrátka celé nepovedlo.

Naštvané páže Emma Corrin

Herečka Emma Corrin zvolila pážecí vzhled s modrými punčoškami. Zároveň mi pohled na ni připomíná zašmodrchané kabely a jak by se asi tvářily, kdyby měly obličej.

Stále krásná Naomi Campbell jako černá karkulka

Na červeném koberci se ale předvedli i krásně oblečení lidé, jako například topmodelka Naomi Campbell. Ta oblékla zajímavý vrstvený model z černého hedvábí od Chanelu a vypadala skvěle.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Naomi Campbell promluvila o své závislosti na kokainu

Margot Robbie jako klasická diva

Margot Robbie oblékla zajímavé a elegantní šaty od značky Armani Privé. Střih ještě více opticky zeštíhluje, kombinace růžové a černé je osvědčené duo. Herečka zvolila překvapivě jemný až nenápadný make-up, který si ke své krásné tváři může dovolit.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Neuvěříte, které herečky se měly stát Barbie místo Margot Robbie

Dua Lipa a mnoho odstínů červené

Dua Lipa oblékla róbu od Valentina. Sytý červený odstín šatů se ale dost nápadně tluče s vínovými vlasy a strhává na sebe veškerou pozornost. Zde by celku velmi prospěla výrazná červená rtěnka.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Róby na cenách Grammy: Vykukující bradavky, outfit ze špendlíků, stromošaty či záplava peří

Lily Collins v nápadných šatech s růžemi

Lily Collins oblékla působivé šaty značky Tamara Ralph a šperky Cartier. Rozhodně zajímavý celek, šaty by vypadaly krásně, myslím, i bez obřích balonových rukávů, které drobnou herečku trochu požírají.

Podívejte se na rozhovor s Annou Tejklovou:

Sdílejte článek
Štítky Dua Lipa Margot Robbie Anna Tejklová Módní alarm

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.