Žižkov posiluje. Ze Slavie získal útočníka Toulu, dal gól Dortmundu i Barceloně. Stoper přichází z Dynama

Žižkov posiluje. Ze Slavie získal útočníka Toulu, dal gól Dortmundu i Barceloně. Stoper přichází z Dynama

Posila ze Slavie se vždycky hodí. Předposlední tým druhé ligy si pár dní před startem jara jednu takovou pořídil. Dres Žižkova bude nově oblékat útočník Adam Toula, který do Viktorie přichází na přestup. „Ať se ti v nové výzvě daří,“ uvedl vicemistr na rozloučenou s hráčem na sociální síti X.

Dvaadvacetiletý útočník se do prvního týmu Slavie neprosadil. Nastupoval za rezervu, kde vstřelil sedm gólů. S výběrem do 19 let si pak v sezoně 2019/2020 zahrál mládežnickou Ligu mistrů, kde vstřelil dvě branky. V Dortmundu korigoval konečný stav na 1:5 a na Barceloně rozhodl v 88. minutě o výhře 3:2. 

Následně hostoval i v druholigové Vlašimi, kam vršovický klub talentované hráče tradičně pouští, aby si zvykali na vyšší soutěž a měli dostatečné herní vytížení. Během 43 utkání se gólově prosadil sedmkrát. Teď bude mít šanci své střelecké konto rozšířit v hlavním městě.

Žižkovský klub získal také posilu do obrany. Novou tváří je sedmadvacetiletý zadák David Broukal, který jde do hlavního města na hostování bez opce. Obránce, jenž nastoupil v aktuální sezoně za A-tým Dynama do 9 ligových zápasů, bude za předposlední celek FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY sbírat větší herní minutáž.

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY - kam pokračovat

REKLAMA

Komentáře (0)

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)

PŘIDEJTE SVŮJ KOMENTÁŘ

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Reklama