Pohublá Tereza Mátlová srší energií. Ztracených kilogramů nelituje
Zdroj: herminapress

Pohublá Tereza Mátlová srší energií. Ztracených kilogramů nelituje

Vytvořeno dne 22.02.2024

Operní zpěvačka Tereza Mátlová (48) nastartovala úspěšně jarní sezonu. Nejenže nastudovala krásné role, ale také má přítele a dala dolů 10 kilo. Přesto jí trápí jeden neduh.

„Trápí mě jarní alergie. Stále mám pocit, že budeme lyžovat, a ono zatím je už jaro. Nevzala jsem si antihistaminika. Každý mi říká, že teď vypadám bezvadně. A jak jsem tedy vypadala před rokem, kdy jsem měla nějakých 10 kilo navíc? Pamatuji, že jsem před 20 lety zpívala Cossetu v Bídnících, to jsem byla hubená. Pak jsem asi přestala sportovat, pečovala jsem o dcerku a ani jsem nevnímala, že jsem nějakou tu tukovou hmotu nabrala. Ale dcera Emilka, která oslavila šestnáctiny, je na mne přísná,“ usmívala se spokojená Tereza Mátlová.

Terezu Mátlovou nyní čekají krásná vystoupení. Po roli Rusalky se chystá 6. března v Pražském Hlaholu opremiérovat Prodanou nevěstu. „Rusalku jsem kdysi odmítla, po několika letech ji zpívám. Mařenku jsem také kdysi odmítla, protože mi připadalo, že ještě Mařenka nejsem, ale teď, i díky koncertování v Japonsku, jsem k ní našla vztah. Jsem ráda, že Vlado Chmelo a Opera lidem mi nabídli v Prodané nevěstě roli,“ usmívala se Tereza Mátlová.

Ještě před tím se Tereza Mátlová těší na krásný recitál 23. února v Pálffyho paláci. Doprovodí jí Felix Slováček, klavírista Sláva Grochovski a v kvartetu hudebníků Národního divadla bude na housle hrát sestra Terezy, Marie Mátlová.