Innogy komunikuje s Šimčíkem opravy spotřebičů zdarma

pátek, 23. února 2024, 09:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

V nové kampani se Innogy opět spojuje s Pavlem Šimčíkem a Petrou Špindlerovou. Komunikují bezplatné opravy spotřebičů ke smlouvě. 

Klíčový vizuál k jarní kampani Innogy, zdroj: Innogy

Klíčový vizuál k jarní kampani Innogy, zdroj: Innogy

Dodavatel plynu a elektřiny Innogy spustil 19. února jarní kampaň s názvem „Domácí asistence“. Rozvíjí zavedený kreativní koncept s ústřední manželskou dvojicí ztvárněnou Pavlem Šimčíkem a Petrou Špindlerovou, kteří komunikují nabídku bezplatných oprav spotřebičů ke smlouvě na energie. 

„V komunikaci dlouhodobě stavíme na spolehlivosti a férových cenách jako našich dvou klíčových benefitech. K tomu ale chceme nabídnout zákazníkům něco navíc – něco, co jim usnadní život a pomůže jim to se zvládáním každodenních starostí spojených s chodem domácnosti. První letošní televizní kampaň má oproti předchozí image komunikaci akviziční charakter a zaměřuje se na podporu prodeje plynu a elektřiny prostřednictvím služby Domácí asistence, a to zdarma až na dva roky,“ říká Václav Podzimek, Marketing Communication Manager společnosti Innogy.

Do popředí děje kampaně se tentokrát dostává dědeček v podání Dana Pazdírka a jeho zvyšující se frekvence patálií s porouchanými domácími spotřebiči. Role opraváře se ujal Petr Reif

Kampaň poběží až do poloviny května v televizi, rádiu, na internetu a v pobočkové síti. Do televizního vysílání budou nasazeny dvě verze spotu – třicetisekundová i jeho zkrácená, dvacetisekundová varianta. Součástí je také spotřebitelská soutěž o televize či chytré telefony Samsung.

Pod kreativou je podepsána agentura VML. Online část kampaně má na starosti Etnetera Motion. Produkci spotu zajistila společnost Armada Films, režisérem je Jiří Havelka. O mediální plánování a nákup se stará TSM Global / Fragile. 

-stk-