Krainová vždy věděla, co chce a šla si za svým. Z Havířova se dostala do samotného centra modelingu Paříže. Po těžkých začátcích se propracovala až na obálky předních časopisů a stala se hvězdou těch nejluxusnějších přehlídek.

Předváděla modely značek Max Mara, Yves Saint Laurent či Thierry Mugler.
V roce 2001 ji magazín Stuff dokonce zařadil mezi 50 nejvíc sexy žen světa.

Módní ikona

Půvabná blondýnka se v módě vždy orientovala. Díky své hubené postavě mohla nosit všechny trendy kousky. Na přelomu milénia oblékala ikonické bokové džíny s výrazným páskem. Nesměl chybět crop top a malá kabelka. Společně se svou tehdejší kamarádkou Darou Rolins nosily velké kruhové náušnice.

V posledních letech se Krainová orientuje spíše na nadčasové módní kousky. V jejím šatníku nechybí lehké šaty na tenkých ramínkách, ani ikonické malé černé. Potrpí si i na kvalitní oversized saka, které kombinuje s elegantními širokými kalhotami. Místo halenky se nebojí vzít pouze podprsenku, kterou nechá vykukovat z výstřihu.

Díky své image rebelky se často dostane do hledáčku módní policie. Na každé akci na sebe zkrátka strhne pozornost. Například na galavečeru Miss Czech Republic 2023 se objevila v ultra obepnutých černých šatech značky Poner. Mnozí jí vytkli, že zastínila o generaci mladší účastnice.

Herecká kariéra

Mimo úspěšnou modelingovou kariéru si vyzkoušela i prostředí filmu. V pouhých devatenácti letech zářila v kultovním snímku po boku Lukáše Vaculíka a Sagvana Tofiho Kamarád do deště II. Objevila se i ve filmu Byl jednou jeden polda. O několik desítek let později si zahrála ve filmech Vybíjená a Dvojníci.

Rozvod a románek s mladším hokejistou

Jednou z jejich prvních velkých lásek byl Sagvan Tofi. Vztah ovšem neměl dlouhého trvání. Tofi v tu stejnou dobu chodil i se zpěvačkou Darou Rolins. Obě blondýnky se díky kontroverzní situaci seznámily a staly se z nich nejlepší kamarádky.

O pár let později přišlo první manželství Krainové. Modelka se zamilovala do herce Bořka Slezáčka. Jejich manželství bylo velmi divoké. Vydrželi spolu pouhé dva roky.

Po rozvodu absolvovala hned několik románků. Mezi nejvíce diskutovanými byl ten s hokejistou Jiřím Hudlerem. Známý sportovec si v době jejich vztahu užíval se společnicemi.

Štěstí našla až po boku současného manžela Karla Vágnera mladšího, s nímž má dva syny Maxe a Bruna.

Recept na krásu

Sexy blondýnka se netají tím, že podstupuje pravidelně různé kosmetické, laserové a plastické úpravy, aby zastavila věk. Drží striktní dietu, denně běhá 10 kilometrů a plave. Simona ve svých jednapadesáti letech vypadá líp, než kdy předtím. Čas od času společně se svým manželem absolvují i ajurvédskou kúru na očistu těla.

U příležitosti svých jednapadesátých narozenin zveřejnila hned několik sexy fotografií. Fanoušky tak potěšila snímky bezchybné figury v titěrných bikinách. „No co už, je třeba do tý nový padesátky vkročit s úsměvem, ne?" poznamenala s nadhledem na Instagramu. Právě sexy fotografie jsou v posledních měsících to, o čem se ve spojitosti s modelkou mluví. Založila si platformu Onlyfans, na kterou přidává lechtivé snímky. Fanoušci ji tak mohou vidět i zcela nahoře bez.

Související články