Moravská filharmonie Olomouc přijme dva hráče do skupiny I. houslí – tutti

Moravská filharmonie Olomouc vypisuje výběrové řízení na pracovní pozici:
Hráč skupiny I. houslí – tutti

Od uchazečů požadujeme:
– SŠ nebo VŠ vzdělání v oboru hudba – hra na příslušný nástroj (v případě mimořádného talentu či mimořádné umělecké osobnosti, která je vynikajícím, všeobecně uznávaným odborníkem a specialistou v oboru lze od této podmínky kvalifikačních požadavků upustit)
– flexibilitu, spolehlivost, samostatnost, preciznost.

Uchazečům nabízíme:
– platové zařazení dle platných předpisů (12. platová třída) a odpovídající praxe;
– stravenkový paušál;
– 5 týdnů dovolené;
– nástup ihned, popř. dle vzájemné dohody.

Přihlášky, obsahující jméno, příjmení a kontaktní údaje (email, telefon) zasílejte spolu se strukturovaným životopisem a informací, zda požadujete zajištění korepetice buď v tištěné podobě poštou na adresu sídla MFO, anebo v elektronické podobě (dokumenty ve formátu PDF) na emailovou adresu [email protected], a to nejpozději do 4.4.2024 včetně. Na obálku, resp. do předmětu emailu uveďte „VŘ – hráč skupiny I. houslí – tutti“. Součástí emailové zprávy, popř. poštovní zásilky musí být vyjádření souhlasu s tím, že Moravská filharmonie Olomouc zpracovává osobní údaje příslušného uchazeče za účelem administrace tohoto výběrového řízení a vedení evidence uchazečů o zaměstnání. Pakliže uchazeč nevyjádří tento souhlas, nemůže být do VŘ zařazen a jím zaslané podklady mu budou odmítnuty a vráceny zpět.

Vybraní uchazeči budou po datu uzávěrky příjmu přihlášek pozváni ke konkurzní předehrávce, která se uskuteční dne 12.4.2023 od 10:00 v sále MFO Reduta (Horní náměstí 23, Olomouc). Časový harmonogram bude zaslán vybraným uchazečům do pěti dnů po datu uzávěrky přihlášek.

Předehrávka bude koncipovaná jako dvoukolová. Veškeré podmínky včetně vybraných částí orchestrálních partů jsou ke stažení online pod URL: https://www.mfo.cz/volna-mista.

Případné další informace poskytne tajemník konkursní komise p. Radim Černín (email: [email protected], tel.: 602 585 787), anebo koncertní mistr p. Patrik Sedlář (email: [email protected], tel.: 605 065 767).
 

Nejaktuálnější zprávy ze světa hudby přímo do Vaší schránky

[mc4wp_form id="339371"]
0 0 votes
Ohodnoťte článek
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments