Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to už osmnáct let, co Bára Zemanová národ ohromila svým hlasem ve třetí řadě soutěže Česko hledá SuperStar. V té době jí bylo 16 let. Ročník vyhrál Zbyněk Drda (37), Bára obsadila 4. příčku.

Na SuperStar vzpomínám strašně ráda. Byla to příležitost nasbírat hodně zkušeností a poznat spoustu skvělých lidí. Zároveň to byl veliký svět, na který jsem ještě nebyla úplně připravena. Ale jsem ráda, že byla mou součástí,“ zavzpomínala Bára v rozhovoru pro Super.cz.

Dnes je maminkou dvou dcer, Emičky a Adušky, a co si budeme povídat, vypadá téměř stejně jako tehdy v talentové soutěži. Nyní se po delší době hlásí o slovo v hudebním světě. Plzeňská rockerka po mnohaletém hostování s kapelou Rybičky 48 vypouští do světa svůj singl s názvem Mayday.

Text písně Mayday je o zakázané lásce, která v člověku vzbuzuje silné emoce a chuť hýbnout celým vesmírem. „Baví mě dávat do písniček vlastní reálné pocity a příběhy, které se opravdu staly. Nepřemýšlíme teď s klukama nad tím, kam míříme v budoucnu, ale necháváme ze sebe vyjít to, co nás momentálně baví. A ohromně se těšíme na koncerty!“ popisuje Bára Zemanová, která se už nemůže dočkat letošního koncertování na hudebních festivalech. Klip k písni se natáčel ve 3D Planetáriu v Plzni.

Reklama

Další články

Načítám