Sleduj nás

Nic tak šíleného jsem jaktěživ neviděl, reaguje šéf UFC na masivní bitku v hledišti. Mexiko má s turnaji utrum

Nic tak šíleného jsem jaktěživ neviděl, reaguje šéf UFC na masivní bitku v hledišti. Mexiko má s turnaji utrumFoto: UFC

Když se fanoušci nejsou schopni chovat, tak se k nim UFC vracet nebude. A že současná mela v hledišti byla jedna z nejhorších, jaké si MMA turnaje pamatují.

Ne že by UFC ochranka byla špatná, ale když se vám v hledišti začnou prát desítky lidí, tak byste museli být jedině Jardou Kotlárem, abyste je od sebe odtrhli mrknutím oka.

Diváci se nám na Fight Night turnaji v Mexico City shromáždili v kruhu a hecovali vyhrocenou bitku, ke které však nedošlo v kleci, ale mimo ni. Rány létaly vzduchem, a dokonce i padala drsná KO, která jsou nyní předmětem mnoha internetových diskuzí. A žádná z nich nevrhá na UFC dobré světlo.


Na kobereček se tedy dostavil šéf celého MMA kolosu Dana White. Ten dal najevo svůj hněv vůči všem zúčastněným, ale ví, že tady pouhá slova nepomohou. Bude potřeba přejít i k činům.

„Něco takového se normálně neděje. Nevím, jak nízké inteligence člověk musí být, aby vyprovokovával šarvátku na tak velké akci, když za to máte jak obří pokuty, tak i doživotní zákaz vstupu,“ nechával se White slyšet.


„To, co se stalo v hledišti, bylo něco úplně šíleného. Něco tak hrozného jsem jaktěživ neviděl. Nemyslím si, že to vrhá tak špatné světlo na celou organizaci, jelikož se nám něco podobného ještě nestalo, ale rozhodně k tomu přistupujeme se vší vážností a nutí nás to dělat ta nejtvrdší opatření,“ prohlásil. 

„Pokud na nás mexické publikum není připraveno, tak se sem nebudeme moct vracet. Ten dav tam běsnil a šel si vyloženě po krku. Je to pro mě ohromné zklamání, že k něčemu takovému došlo,“ klopil White hlavu.

Mexiko je bohužel známo svou vysokou kriminalitou, války gangů i výtržnostmi v ulicích. I čeští turisté, kteří sem cestují na výlet, jsou předem varováni před případnými riziky. Toto varování se týká především hlavního města a přilehlých oblastí.



Další články