"PROJEKT ODHALENÍ" A EXISTENCE "TAJNÝCH KOSMICKÝCH PROGRAMŮ" (1)

V tomto materiálu bych rád shrnul nejzajímavější a nejpoutavější informace a prohlášení vládních představitelů, vojenského personálu a badatelů v oblasti UFO o probíhajícím oficiálním zveřejňování informací o mimozemských návštěvnících a jejich zájmech. Tato odhalení se částečně shodují s prohlášeními informátorů o tajném kosmickém programu a informátorů doktora Stevena Greera. Poskytují však zcela jiný pohled na záhadný fenomén, který je mnohem složitější a pro naši mysl obtížněji uchopitelný, než se dosud předpokládalo. Tentokrát se vládní odhalení zaměřují na zjištění, že zažíváme interdimenzionální jev, který prolamuje známé bariéry prostoru a času a otevírá dveře do zcela jiné reality.

V důsledku medializace byla vojenská videa UAP amerického námořnictva v roce 2020 Pentagonem oficiálně klasifikována jako autentická, což byl důležitý krok k odhalení skutečných pozorování UFO. Od té doby si stále více lidí na celém světě uvědomuje možnost, že nás skutečně navštěvuje a pozoruje mimozemská inteligence. Jedním z hlavních odhalovatelů těchto informací je whistleblower Luis Elizondo, který byl vrchním ředitelem tajného vládního programu nazvaného "Advanced Aerospace Threat Identification Program" (AATIP) pro výzkum fenoménu UAP a který nyní oznámil, že brzy vydá vlastní knihu o fenoménu UFO, která bude obsahovat nové, šokující podrobnosti o skrytém dění v zákulisí hnutí za odhalení.

Elizondo vysvětluje, že tato odhalení budou mít významný dopad na celou společnost a že je nyní jako zkušený zasvěcenec připraven vyprávět světové veřejnosti celý příběh tohoto fenoménu. Luis Elizondo totiž potvrdil, že americká vláda získala zpět objekty neznámého původu, které havarovaly na Zemi nebo byly sestřeleny piloty stíhaček. Tyto vraky a exotické materiály byly následně analyzovány a zpětně upraveny v rámci tajných programů. Elizondo za svou vojenskou kariéru zažil mnoho mimořádných věcí, ale nemůže mluvit o všem, protože velká část z nich stále podléhá vojenskému tajemství. Přesto prozrazuje, že existují další videa neznámých létajících objektů, která dosud nebyla zveřejněna a která jsou někdy dlouhá 20 25 minut. V některých případech jsou tyto neznámé létající objekty na těchto videích vzdáleny jen několik metrů od pilotní kabiny, a proto je lze vidět velmi detailně! Podle jeho vyjádření existuje "přímá souvislost tohoto jevu s jaderným a vojenským potenciálem USA".

Historický článek z amerických novin, v němž se uvádí,
že případy pozorování UFO astronomy se datují nejméně od roku 1913

Celý rozhovor v podstatě říká, že na Zemi působí jakási vyšší forma života nebo inteligence, kterou nedokážeme pochopit, ale která aktivně zasahuje do lidského dění. A dělá to již desítky let, staletí nebo dokonce tisíciletí. Díky naší moderní technice je teprve v posledních desetiletích možné tyto létající objekty pozorovat, protože pronikají do naší atmosféry z hlubokého Vesmíru a někdy se hned poté ponoří do oceánu, čímž opět uniknou pozorování. Někdy ve 20. století získala americká armáda nezvratný důkaz těchto domněnek, ale dodnes tyto informace oficiálně nezveřejnila, ačkoli o nich informovalo značné množství bývalých vojáků, vládních insiderů, vědců a whistleblowerů.

To vše svědčí o tom, že fenomén UFO je spojen s "nadpřirozenými" nebo "nadpřirozenými" jevy, "mezidimenzionálními" energiemi a jemnými entitami, které jsou pro nás neviditelné a které věda dosud nerozpoznala, ale v naší mytologii jsou již tisíce let zmiňovány jako andělé, duchové nebo démoni. Luis Elizondo v tomto rozhovoru také naznačil, že se brzy objeví další noví zasvěcenci, kteří představí informace o UFO. Jedním z nich je badatel James Lacatski, který v říjnu 2021 vydal knihu "Skinwalkers at the Pentagon". V tomto materiálu se popisují snahy Pentagonu provádět důležité studie UFO na strašidelném ranči Skinwalker v Utahu. Tamní zkušenosti s fenoménem UFO však odhalily i jeho paranormální aspekty a vojenský personál tam zdokumentoval mnoho mimořádně podivných událostí.

Návštěvníci, kteří v oblasti pobývali delší dobu, si dokonce do svých domovů přivedli neviditelné mentální síly, energie a entity a v jejich domovech došlo k řadě paranormálních událostí. Následně Luis Elizondo v rozhovoru s kanadským novinářem Curtem Jaimungalem vyslovil domněnku, že je pravděpodobné, že americká vláda disponuje vzorky a materiály, které ve skutečnosti pocházejí z "posmrtného života", a že obyvatelé těchto UFO, zachycení na starých vojenských fotografiích, jsou ve skutečnosti "nadpřirozeného" původu! Tyto komentáře opět odkazují na roswellský incident, a roswellské UFO a jeho obyvatelé tedy mohli na Zemi přicestovat z takových interdimenzionálních sfér.

Před několika měsíci se v tomto smyslu objevilo prohlášení vysoce postavené šéfky amerických zpravodajských služeb Avril Hainesové, ředitelky "Národní zpravodajské služby" (DNI), která dohlíží na všech 16 různých amerických zpravodajských agentur - včetně CIA a FBI. Avril Hainesová vysvětlila, že v těchto nevysvětlitelných setkáních UFO s piloty stíhaček je možné spojení s mimozemšťany. Musela také přiznat, že těmto podivným setkáním tajné služby příliš nerozumějí:

"Stále je tu otázka, zda tam není něco, čemu prostě nerozumíme a co by mohlo být mimozemské?".

Tím se paní Hainesová stala nejdůležitější osobou ve zpravodajské komunitě, která věří, že spojení UFO a mimozemšťanů je možné. Luis Elizondo také uvedl, že piloti amerických stíhaček po setkání s UFO hlásili radiační popáleniny a zpomalení času, protože neuvěřitelné zrychlení UFO v zemské atmosféře má téměř jistě něco společného s řízeným fyzikálním posunem času. Příběh pokračuje novými informacemi o UFO od experta Pentagonu - Luise Elizonda, které představil v rozhovoru pro časopis GQ. Elizondo uvádí, že ještě před několika lety kolovala problematika UFO pouze mezi příznivci konspiračních teorií, ale to se změnilo od roku 2017, kdy Elizondo informoval investigativní novinářku a spisovatelku Leslie Keanovou, že Pentagon financoval diskrétní vojenský program na výzkum fenoménu UFO.

Elizondo tento program kvůli jeho přísnému utajení opustil a následně se stal vládním whistleblowerem. V jeho sbírce dat se uvádí, že stejná UFO, která byla v posledních letech natočena piloty amerických stíhaček, byla pozorována v 50. a 60. letech minulého století a stále vykazují stejné mimořádné letové vlastnosti a mohou snadno předstihnout všechna pozemní letadla. V tomto ohledu je krajně nepravděpodobné, že by neznámé technologické létající objekty pocházely od pozemské mocnosti, která takovými technickými možnostmi disponovala již v 50. letech nebo dříve. Jedním z vysvětlení, které se zde nebere v úvahu, je německé hnutí za přerušení letu s jeho tajnou technologií, známé jako "Třetí mocnost". Ani to však nemůže být zodpovědné za všechna pozorování UFO v posledních 70-ti letech, a to především proto, že tyto pozorované létající objekty jsou schopny transmediálního cestování a mohou operovat jak ve Vesmíru, tak v atmosféře a v oceánech.

Luis Elizondo v rozhovoru dále vysvětluje, že se spíše přiklání k hypotéze mezidimenzionálních UFO a nevěří, že všechny létající talíře pocházejí z Vesmíru, ale že mnohé z nich mají původ v jiných dimenzích! Nicméně je také pravděpodobné, že některé z neznámých létajících objektů jsou meziplanetárního původu, protože byl pozorován jejich vstup do zemské atmosféry z Vesmíru. Dále popisuje, že podle zjištění tajných služeb jsou tyto mimozemské inteligence na Zemi zcela jistě již velmi dlouho! Další otázky v rozhovoru pro časopis GQ se týkají toho, zda může Luis Elizondo poskytnout další podrobnosti o havarovaných UFO a kouscích trosek, které byly nalezeny americkou vládou:

Luis Elizondo: "Bylo mi řečeno, abych byl při odpovědi na tuto otázku velmi opatrný. Nesmím nic dodávat k tomu, co jsem již řekl. To, co jsem řekl, je podle mého názoru mé pevné přesvědčení a indicie, že vláda USA vlastní exotické materiály týkající se UAP. To je vše, o čem smím vypovídat."

Časopis GQ: "Věříte, že tyto lodě jsou s posádkou?"
Luis Elizondo: "Určitě jsou inteligentně řízené, protože reagují a jednají na naše akce. To je jisté. Jsou řízeny něčím naprosto inteligentním."

Magazín GQ: "Podle vás jsou to spíše drony, nebo si myslíte, že mají něco v sobě?"
Luis Elizondo: "Domnívám se, že v sobě něco mají."

GQ Magazine: "Proč si myslíte, že se zajímají o vojenská zařízení a konkrétně o jaderná zařízení?"
Luis Elizondo: "Mám o tom několik velmi specifických teorií. Jaderná energie je způsob, jak pochopit, jak dekódovat atom. Jakmile se vám to podaří, získáte potenciální zdroj neomezené energie. Je docela dobře možné, že jsme násilný druh, který je nyní v procesu pochopení časoprostoru a nebude už trčet v naší malé kleci. A to by mohl být pro vyspělé druhy problém, protože, jak víte, nejsme nutně příliš mírumilovní jeden k druhému."

Časopis GQ: "Jaká je shoda v tom, jak tyto věci létají?"
Luis Elizondo: "Jedna z nejlepších teorií v současnosti je, že existuje někdo, kdo přišel na to, jak manipulovat s časoprostorem, aby zásadně ovládl myšlenku antigravitace ... Naše současná hypotéza je, že (UFO) kolem sebe vytvářejí bublinu a tato bublina se izoluje od okolního časoprostoru, který všichni vnímáme. Proto se časoprostor uvnitř bubliny zásadně liší od časoprostoru vně bubliny."

Časopis GQ: "Která kulturní reprezentace UFO je podle vás velmi blízká realitě?"
Luis Elizondo: "Řekl bych, že film Blízká setkání třetího druhu. Viděl jsem ho poprvé teprve nedávno a byl jsem šokován některými prezentovanými charakteristikami a tím, jak jsou tam UAP/UFO zobrazeni, protože přesně tak jsou popsáni v některých amerických dokumentech, které byly donedávna přísně tajné ... Popisy toho, jak UFO mění směr v pravém úhlu při vysokých rychlostech, jejich osvětlení, tvar některých těchto plavidel. Steven Spielberg měl určitě zasvěceného člověka, který mu tyto informace předal, tím jsem si jistý. Chci říct, že v tomto filmu je mnoho věcí, které jsou velmi, velmi blízké skutečnému životu."

Magazín GQ: "Co nám můžete říct o tom, co se stane v roce 2022, pokud jde o nový vývoj a odhalení?"
Luis Elizondo: "Myslím, že uvidíme mnohem větší zapojení mezinárodního společenství a mnohem větší transparentnost. Začneme zveřejňovat mnohem více informací a spoustu lidí překvapí, kolik informací o tomto tématu mají ostatní země. Myslím, že pokud k tomu přistoupíme chytře, stane se z toho téma, které nám pomůže se sjednotit, a ne nás rozdělit."

Piloti amerického námořnictva, jako například David Fravor, vypověděli, že pozorovali ze vzduchu obrovské neidentifikované objekty těsně pod hladinou oceánu, které vyvrhovaly menší objekty v podobě známých tic-tac UFO, které pak stoupaly do Vesmíru. Někdy byly také pozorovány velké trojúhelníkové létající objekty vystupující z moře. To znamená, že takové neznámé létající objekty jsou aktivní i pod vodou. Posádky vojenských ponorek hovořily o svých nálezech nevysvětlitelných podvodních objektů a souvisejících jevů. Tyto objekty nazývají USO nebo USP (Unidentified Submersible Phenomena) či Transmedium Ships, které se mohou pohybovat mimořádně vysokou rychlostí jak pod vodou, tak v atmosféře, a to bez rozpoznatelného konvenčního pohonu.

Neznámé objekty dosahují rychlostí nedosažitelných lidskou technikou jak pod vodou, tak ve vzduchu, přestože jejich tvar není aerodynamický. Přesto se zdá, že nemají žádné problémy s odporem vody nebo vzduchu. To naznačuje přítomnost skutečně velmi vyspělých, neznámých technologií na naší planetě. Velmoci tohoto světa jsou těmito skutečnostmi velmi znepokojeny a předpokládají, že na naší planetě operuje značný počet mimozemšťanů z oceánů. Velkou otázkou pro armádu je, co zde dělají a jaký je jejich cíl? Neidentifikované létající objekty jsou často pozorovány ve skupinách a formacích a vypadá to, že provádějí manévry a mise. Přestože jejich technologie je mnohem lepší než naše, tyto neidentifikované létající objekty nevykazují nepřátelské chování.

Pozorovatelé se shodují, že mimozemská technologie, kterou zde vidíme, by mohla způsobit revoluci v našem světě a vyřešit dlouhý seznam pozemských energetických a pohonných problémů, pokud by se s námi mimozemšťané byli ochotni o svou technologii podělit. Vzhledem k tomu, že scénář prvního kontaktu v blízké budoucnosti je stále pravděpodobnější, NASA nedávno prohlásila, že zaměstná kněze, aby zjistila, jak v případě kontaktu s mimozemšťany postupovat. Celkem 24 teologů strávilo rok na Princetonské univerzitě, kde se účastnili programu nazvaného "Společenské důsledky astrobiologie", který probíhal v letech 2016-2017. Vybraní zástupci světových náboženství měli za úkol zjistit, jak by potvrzení existence mimozemšťanů změnilo jejich doktrínu týkající se vnímání Boha a jak by mohl být přehodnocen postoj k biblickému příběhu o stvoření. Z tohoto důvodu je docela pravděpodobné, že mimozemské inteligence mají se stvořením lidstva něco společného.

Dr. Andrew Davison z "Centra pro teologické zkoumání" na Univerzitě v Cambridge se tohoto programu zúčastnil a v průběhu roku 2022 vydal knihu s názvem "Astrobiologie a křesťanská doktrína", která se blíže zabývá zjištěními teologů z programu NASA. Kněz Dr. Davison vysvětluje, že jeho práce dokládá souvislost mezi astrobiologií a křesťanskou teologií, protože na jiných obydlených světech mohlo dojít k mnoha inkarnacím Ježíše Krista. Velké množství věřících by pravděpodobně potřebovalo náboženské vedení, pokud by byly objeveny inteligentní mimozemské bytosti. Podle vyprávění doktora Davisona byla nejvýznamnější otázkou všech teologů v tomto programu NASA otázka, jak by reagovala světová náboženství, kdyby vyšlo najevo, že ve Vesmíru existovalo mnoho inkarnací Krista!

Známý ufolog Dr. Barry Downing vydal v roce 1968 knihu "Bible a létající talíře" a již tehdy napsal, že Ježíš mohl být mimozemšťan a že mimozemské bytosti ovlivňují naše dějiny a náboženství již tisíce let. Dr. Downing také píše, že Ježíš byl poslán na Zemi neboli do Jeruzaléma, aby zbavil svět hříchu a zkaženosti. Na podporu tohoto tvrzení doktor Downing cituje několik biblických pasáží, například některé verše z 8. kapitoly Janova evangelia. Lutherova bible, Jan 8, 21-23: "Ježíš jim pak znovu řekl: Všichni jste se vrátili do svých domovů a řekli: 'Já odcházím a vy mě budete hledat a zemřete ve svých hříších. Kam odcházím, tam nemůžete přijít. Židé řekli: "Cožpak se zabije, když říká: Kam jdu, tam nemůžete přijít?" A on řekl: "Tam, kam jdu já, nemůžete přijít".

A on jim odpověděl: "Jděte, prosím, za mnou! Vy jste zdola, já jsem shůry, vy jste z tohoto světa, já nejsem z tohoto světa." Na tomto základě doktor Downing dále spekuloval, že Ježíš po ukřižování opustil Zemi v kosmické lodi a vrátil se do svého domovského světa nebo do vyšší dimenze. V souladu s tím odtud pocházeli i bibličtí andělé, kteří byli ve skutečnosti mimozemskými bytostmi. To by mohlo dávat smysl a doktor Downing ve své knize navrhuje, aby se prozkoumaly moderní důkazy o UFO a našly se stopy, zda bibličtí andělé a novodobí mimozemšťané představují stejnou realitu, za níž stojí vyšší mimozemská přítomnost. Dalším odborníkem na UFO je Richard Lawrence, autor a člen společnosti "Aetherius" v Anglii. Ten také píše, že příběhy o Ježíši Kristu v Bibli mají co do činění s mimozemšťany, a že mimozemšťané jsou tedy jádrem křesťanské víry!

-pokračování-

Další díly