Společnost Adform má nového Senior Platform Solutions Consultanta, je jím Marek Pohanka

Praha, 27. února 2024 – Do pražské pobočky dánské společnosti Adform, globální programatické platformy, nezávisle působící a stvořené pro účely moderního marketingu, nově nastupuje na pozici Platform Solutions Consultant Marek Pohanka. Na této pozici bude zodpovídat za klíčové zákazníky Adformu v České republice a na Slovensku. Bude tak v každodenním kontaktu nejen s mediálními agenturami a největšími přímými zadavateli na trhu, ale také s technologickými partnery, se kterými Adform na lokálním trhu spolupracuje. 

Michael Štádler, Country Manager pro Českou a Slovenskou republiku ve společnosti Adform, k tomu uvádí: “Mám velkou radost, že Marek Pohanka posílí tým našich lokálních konzultantů a věřím, že díky svým dlouholetým zkušenostem vnese nové impulsy do servisu, který poskytujeme našim klíčovým zákazníkům. Zároveň si s sebou přináší cenné dovednosti, které u nás bude moci využít a dále rozšířit.”

Marek Pohanka do Adformu přichází z mediální agentury Omnicon Media Group, kde působil tři a půl roku a na pozici Head of Programmatic vedl RTB tým.  Během své praxe v agentuře rovněž pomáhal rozvíjet vlastní bidding strategie, pracoval s DMP a mimo jiné i spravoval kampaně největším klientům OMG. Je ostříleným specialistou v rámci programatického nákupu. Vystudoval Českou zemědělskou univerzitu, obor provoz a ekonomika.

Marek Pohanka, Platform Solutions Consultant ve společnosti Adform, ke své nové pozici a výzvám do budoucnosti říká: “Je pro mne velkou výzvou přejít na stranu technologického partnera a hlouběji a detailněji se ponořit do problematiky RTB. Těším se nejen na skvělou firemní kulturu a velkou odbornost, které jsem měl tu možnost za léta naší spolupráce poznat ze strany OMG, ale také na globální spolupráci a sdílení zkušeností s mezinárodním týmem Adformu. Doufám, že svému novému týmu přinesu nový úhel pohledu i nové inovativní nápady.

O Adformu

Adform je jedinou celosvětově působící, nezávislou a plně integrovanou reklamní platformou stvořenou pro účely moderního marketingu. Unikátní technologie Adform Flow spojuje dokonalou uživatelskou zkušenost s modulární, otevřenou a škálovatelnou architekturou, která umožňuje bezproblémovou správu kampaní po celou dobu jejich životního cyklu. Klientům nabízí vylepšenou kontrolu nad kampaněmi včetně dat, která v jejich průběhu získají. Adform svou technologii vylepšující spolupráci mezi lidmi a stroji rozvíjí již od roku 2002.
Více informací se dozvíte na www.adform.com.