Online investiční konference InvestNight 2024: Program plný investic

Přicházíme s online verzí Investiční konference InvestNight 2024! Těšte se na bohatý program plný aktuálních témat a inspirativních příběhů, které budou diskutovány v pohodlí vašeho domova. Připojte se k nám 6. března 2024 a podělte se o novinky v tradičních i alternativních investicích, daňové optimalizaci a úspěšné fintech start-upy. Nechte se unést atmosférou této online události!

Program

  • XTB: Příležitosti nabízí trh i na historických maximech (Štěpán Hájek)
  • Taxomat: Výnosy se počítají až po zdanění. Nepřicházejte o výnosy! (Jan Zahradník)
  • ROIER: Investováním až k vlastní platformě. Jak a proč vznikl ROIER. (David Bystrzycki)
  • Roger: Od P2P platformy k prvnímu českému fondu na pohledávky (Adam Šoukal)
  • Panelová diskuze na téma Alternativní investice – David Bystrzycki, Adam Šoukal, Štěpán Hájek, Martin Jaroš (Portu Gallery).

Registrace na InvestNight je již otevřena a účastníci si mohou zajistit své místo na webových stránkách konference.

Na co se můžete těšit?

Jan Zahradník, Taxomatu

Na co se můžete těšit při přednášce „Výnosy se počítají až po zdanění. Nepřicházejte o výnosy!“?

Dozvíte se, jak ovlivnit daň z cenných papírů a ochránit 15, respektive 23 % vašich zisků. Ušetřit může skoro každý a zde se dozvíte jak. Popis od základních technik daňové optimalizace až po ty, které používají daňový experti. Dostanete informace o tom, kdy a jakým způsobem tyto techniky aplikovat a probereme i to na co si dát pozor ve výpisech z investičních platforem.

Adam Šoukal, Roger

„Před 10 lety Roger založil P2P platformu na investice do faktur s dlouhou splatností a většina lidí byla skeptická. Po víc jak 25 proinvestovaných miliardách korun nově přidáváme možnost investovat přes fond kvalifikovaných investorů. Může být fond prospěšný pro P2P platformu a jakým investorům je určen? To jsou otázky, na které odpovím během konference InvestNight.“

Partneři akce

Děkujeme partnerům InvestNight v čele s generálním partnerem XTB a dále společnostmi Taxomat, Roier, Platební instituce Roger a Portu Gallery.

 

 

Klíčová slova ČR-finance-internet-investice-firmy-Fintree

Oblast
Evropa, EU, NATO (es)

Kategorie
Finance, ekonomika
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.