Jaroslav Satoranský ze seriálu Policie Modrava: Zbili ho do krve! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jaroslav Satoranský ze seriálu Policie Modrava: Zbili ho do krve!

Jaroslav Satoranský jako zbitý odbojář.
Jaroslav Satoranský jako zbitý odbojář. (Foto Aha! – Pavel Machan, TV Nova)

Zapřísahal se, že už s natáčením navždy skončil. Nakonec se ale Jaroslav Satoranský (84) nechal zlanařit do seriálu Zlatá labuť. Major Koutný z Policie Modravy hraje dávného kamaráda nejstaršího Kučery v podání Petra Kostky (85). Nacisté ho při výslechu zmlátí do krve. Na place se tak vzácně sešli dva legendární herci.

Jen těžko by tvůrci hledali pro postavu přítele z mládí hlavy podnikatelského klanu lepšího představitele, než je právě Satoranský. Skromný a na slovo skoupý herec se nechtěl ke své epizodní roli vyjadřovat, ale lidé ze štábu, kteří scénám se zájmem přihlíželi, byli sdílnější. Natáčení pro ně bylo zážitkem. „Atmosféra na place je vždycky speciální, když se tam objeví herec takového formátu, jako je právě Jaroslav Satoranský,“ velebili legendu. Herecký koncert „Když je navíc ve scénáři napsáno, že má být s ohledem na scénář zbitý a celý od krve, lze se spolehnout na to, že nás na place čeká skutečný herecký koncert. A tak to také skutečně nakonec bylo,“ prozradili členové štábu. Bohužel scenáristé oblíbeného retro seriálu přisoudili jeho postavě odbojáře pouze jepičí život.

Krkonošské pohádky – i po 40 letech nejoblíbenější večerníček

Video se připravuje ...

Besky jako jeptiška!

Ve Zlaté labuti se objeví skutečná přítelkyně Adama Vaculy (36), představitele Petra Kučery. Vítězka MasterChefa Veronika Besky Beskydiarová (30) se převtělí v jeptišku, s níž ovšem není vše úplně v pořádku. Se svým partnerem se ale před kamerou sejde. Besky uvedla, že jí její úloha stačila, milostnou scénu by prý s Adamem rozhodně hrát nechtěla.

Jaroslav Satoranský na pohřbu Gustava Oplustila: Přátelé po 60 let!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.