Tyto herečky jsou si příliš podobné! Nikdo na natáčení nevěřil, že nejsou příbuzné!
Zdroj: TV Prima

Tyto herečky jsou si příliš podobné! Nikdo na natáčení nevěřil, že nejsou příbuzné!

Vytvořeno dne 29.02.2024

Táňa si s Poldou prožila své, Terezu to teprve čeká. Řeč je o herečkách Janě Kolesárové a Barboře Bezákové, které si jsou až nápadně podobné, i když příbuzenská krev jim v žilách nekoluje.

Barbora o podobě s Janou Kolesárovou slýchala celý život, takže když mělo přijít první setkání, byla natěšená, a kapku i nervózní. „Na Janku jsem se moc těšila, protože celý život slýchám, jak jsme si podobné. Pamatuju si, jak jsme se poprvé viděly. Nastoupila jsem do auta, ona se na mě podívala a říkala, že jsem jí podobná. Odpověděla jsem, že to slýchám pořád,“ usmívá se Barbora, která do šesté série Poldy nastoupila jako forenzní analytička a asistentka Jiřího Vyorálka. "Musím říct, že jsme si hned sedly. Na place jsme spolu trávily hodně času, v maskérně jsme si pořád povídaly. Bylo to příjemné a staly se z nás kamarádky."

Barbora tak měla oproti Janě Kolesárové, která tráví život převážně v Americe, náskok. „O Báře jsem neslyšela, protože moc nesleduji televizní dění. Když jsme se poprvé viděly, řekla jsem jí: Čau, tak obsadili moje mladší já!“ vzpomíná Kolesárová. „Na place se k tomu, že jsme si podobné, nikdo moc nevyjadřoval. Možná měli pocit, že to může jedné z nás vadit. My dvě jsme se tím naopak bavily skvěle. Bára je moc fajn, točily jsme spolu pak další projekt," prozrazuje seriálová psycholožka Táňa, které natáčení seriálu přirostlo k srdci. „Polda mi bude chybět. Všichni, bylo to vzácné, až rodinné pouto. Těžko hledat nejlepší vzpomínku z těch šesti sérií. Těch osm let s Davidem ve mně zanechalo obrovský kus krásy a radosti. David je výjimečný člověk s velkým srdcem a duchem. Úžasný profík a herecký partner. Nemohla jsem si přát lepšího. Jsem moc vděčná za tuhle Polda jízdu."