Pozvánka: přijďte diskutovat o možnostech revitalizace parku Bělčická


Pozvánka: přijďte diskutovat o možnostech revitalizace parku Bělčická

Loni v říjnu prodiskutovala městská část Praha 4 s veřejností možnosti proměny parku Bělčická. Na základě těchto podnětů a analýz provedených přímo na místě navrhli studentky a studenti Katedry zahradní a krajinné architektury České zemědělské univerzity možnosti, jak tento park revitalizovat.

Nyní přichází na řadu další etapa. Městská část Praha 4 pořádá veřejné setkání, na kterém představí návrhy, ke kterým se občané budou moci vyjádřit. Uskuteční se ve čtvrtek 7. března od 18:30 hodin v jídelně Gymnázia Postupická.

"Zpětná vazba návštěvníků parku je pro nás v této fázi velmi důležitá. Pracovníci katedry zohlední připomínky občanů a vytvoří finální koncepční výstup, který bude podkladem pro správu a revitalizaci parku ve střednědobém až dlouhodobém horizontu," uvedl místostarosta pro územní rozvoj a výstavbu Patrik Opa (ODS).

Pozvánka: přijďte diskutovat o možnostech revitalizace parku Bělčická
Zdroj foto: 2x Mapy.cz - 3D



Dovolujeme si vás upozornit na skutečnost, že z akce bude pořizován fotografický materiál/audiovizuální záznam pro zpravodajské a reportážní účely MČ Praha 4, včetně případného zveřejnění těchto fotografií/ záznamu (zde na webu, v informačním zpravodaji Tučňák a na sociálních sítích městské části).

Zveřejněno: 29.02.2024 – Vít Drbal
Vytisknout