GTM debug

Clock
Čas na čtení: 3 min
Calendar
29.2.2024

EETS konečně na Slovensku: Zjednodušená správa mýtného pro řidiče nákladních vozidel

Slovenský systém výběru mýtného pro nákladní vozidla projde v březnu 2024 velkou proměnou. Více konkurenčních poskytovatelů bude moci poskytovat služby na trhu, který dříve obsluhovala jedna společnost; to přináší četné výhody pro řidiče nákladních vozidel. Eurowag je mezi těmito nováčky jasným lídrem a má potenciál změnit přístup k placení mýtného.

EETS konečně na Slovensku: Zjednodušená správa mýtného pro řidiče nákladních vozidel

Jaké změny přinese EETS na trh?

Vzhledem k demonopolizaci trhu budou mít řidiči kamionů širší možnost volby. Evropská služba elektronického mýtného (EETS) přivede na trh nové poskytovatele jako je Eurowag a umožní tak řidičům nákladních vozidel využívat efektivní a jednotný systém placení mýtného. Hlavní výhodou EETS je pohodlí, které přináší možnost platit ve více zemích EU prostřednictvím jedné smlouvy s jedním EETS poskytovatelem a jednou palubní jednotkou jako je EVA společnosti Eurowag.

Přechod od současného k novému poskytovateli

Je snadné změnit poskytovatele služeb na trhu k jinému poskytovateli služeb, jako je Eurowag. Pro řidiče nákladních vozidel bude přechod na systém e-Toll poskytující platby mýtného a další výhody, jako je bezplatná telematika a služby „fuel guard“, bezproblémový. Přechod přinese výrazné zlepšení z hlediska pohodlí a efektivity.

Řešení na jedno kliknutí: Palubní jednotka EVA

Společnost Eurowag představila revoluční produkt, který mění pravidla hry pro řidiče nákladních vozidel, a to palubní jednotku EVA. Tato palubní jednotka je jednou ze základních jednotek systému e-Toll, který pomáhá zjednodušit placení mýtného pro nákladní vozidla v rámci několika evropských zemí jako je Česká republika a Slovensko. Systém EVA toho ale umí mnohem víc než jen úhrady mýtného; zahrnuje bezplatné telematické služby, systém proti krádeži paliva Fuel Guard a funkci drive-safe. Toto kompletní řešení je speciálně přizpůsobeno osobním požadavkům každého podnikatele v nákladní dopravě s ohledem na počet nákladních vozidel a objem mýtného.

Zjednodušení byrokracie

Nový systém má řadu výhod a jednou z nejdůležitějších je odstranění nebo alespoň snížení počtu byrokratických potíží. Další výhodou používání systému e-Toll pro výběr a fakturaci mýtného od Eurowag je, že centralizuje všechny tyto platby a poskytuje platební řešení pro různé země. To vše vede ke snížení celkové administrativní zátěže.

Výhody přechodu na EETS a EVA

Přechod na EETS a konkrétně na systém EVA společnosti Eurowag přináší řadu výhod:

  • Snadné používání: Palubní jednotka, která mluví vaším jazykem a je řešením na jedno kliknutí vám pomůže zjednodušit řadu procesů.
  • Hospodárnost: Integrovaný systém vám poskytne vyšší hodnotu pro platby mýtného.
  • Bezpečnost: Bezplatná funkce Fuel Guard zajišťuje, že nedojde ke krádeži paliva a zvyšuje tak bezpečnost.
  • Flexibilita: Personalizované platební služby jsou postaveny na individuálních potřebách zákazníků.

Nová éra v placení mýtného: EVA společnosti Eurowag

Blížící se změny v systému výběru mýtného jsou důležitým mezníkem pro řidiče nákladních vozidel ve všech evropských státech. Ti, kteří využívají služeb poskytovatelů jako je Eurowag a jsou vybaveni palubní jednotkou EVA, budou profitovat z bezproblémového a jednoduchého postupu vyúčtování mýtného.

Jste připraveni zjednodušit správu plateb mýtného a získat z mýtného více? Objevte vše o mýtných transakcích prostřednictvím naší palubní jednotky EVA a staňte se součástí nové vlny v placení a správě mýtného.