Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Earth roku 2015 si užívá pohádkové dny na Bali. Karolína Mališová (27) si na ostrov v Indonésii odjela odpočinout od zimy a od pracovního shonu. Radost z toho mají i fanoušci, protože jim blond kráska dopřává pohled na svou postavu v bikinách.

K sexy fotkám připsala Karolína i své poznatky z ostrova. „Moje dojmy z Bali po 11 dnech. Za mě byl nejkrásnější Ubud a sever ostrova. Je pravda, že jsme tam měli moc hezkou vilku, která byla vlastně uprostřed přírody, což mělo své kouzlo, Uluwatu spíše „hipster“ místo, všechny podniky i beachclub byly top, strašně milí místní (i v Ubudu),“ neskrývala nadšení modelka.

Fanoušky nejvíce potěšila fotka, na které je Karolína v bikinách na pláži a popíjí vodu z kokosu. „Jste opravdu sexy,“ napsal jí jeden ze sledujících a další komentáře se nesly v podobném duchu.

I když je Karolína šťastně zadaná, aktuální dovolenou netráví se svou láskou. „Tentokrát jedu jen s maminkou, takhle ji vždycky taťkovi ukradnu. Mamka se pokaždé těší, máme spolu skvělý vztah,“ svěřila se nedávno Super.cz modelka.

Reklama

Další články

Načítám