Flash: Robert Kennedy jr. -Nordstream zničily Spojené státy


se zásadním  přispěním  PB

Tuhle  informaci mám  k dispozici už celé dva  dny. A  vím, že některé  alternativní kanály  už  jí vypustily. Nezávislý  prezidentský  kandidát  Robert Kennedy  jr.  prohlásil, že  atentát na  Nordstream  je  čistě  americkou záležitostí. Chtěl jsem to samozřejmě  vypustit jako flash už v pátek,  ale  všechny  zdroje  této informace  byly  ruské. Tedy  nepoužitelné, protože  dezinformace, ruský  šváb a  tak podobně. Nic, co bych  chtěl nalepit na Kosu. Jenže  dneska  mi  mailem  PB poslal toto:

Mám takovou bombičku – R. F. Kennedy, nezávislý kandidát na prezidenta USA, na CNBC natvrdo řekl, že North Stream vyhodili do vzduchu Američani, požaduje mír na UA a nechat proudit ruský plyn znovu do Evropy! RFK je proti exportu amerického zemního plynu získávaného devastujícím způsobem frakováním, na základě čehož se na narážku moderátora, že to německý premiér nerad uslyší, dostal k NS2. Bohužel tam nejsou titulky ani jsem nenašel přepis to textu. Začíná to zhruba v 6:30. https://www.cnbc.com/…edy

Tady  lze jakékoliv  pochybnosti odložit  stranou!  Zdroj je neprůstřelný, Dokonce ani  vrchní  tuzemský  cenzor Vít Rakovina….. omlouvám se – Vít Rakušan s tím nic nenadělá! Americká  CNBC  je prostě  americká CNBC!

Vím, že nejsem sám, kdo u mluvené angličtiny, kdy nelze  využít překladač  má prostě  smůlu. Takže  sem  dám  psaný  výtah, jak jej  uvádí například  portál Pravda EN. com, který považuji za  anglický klon  ruské Pravdy. Pro tento účel  – tedy  výtah z obsahu  je  více než  dobře použitelný:

Americký prezidentský kandidát Robert Kennedy Jr.: Ano, oni [Němci] zuří, protože jsme vyhodili do povětří plynovod Nord Stream a deindustrializovali Německo. A to je úplně jiný problém.

Originál

US presidential candidate Robert Kennedy Jr.: Yes, they [the Germans] are furious because we blew up the Nord Stream pipeline and deindustrialized Germany

podle překladače

Americký prezidentský kandidát Robert Kennedy Jr.: Ano, oni [Němci] zuří, protože jsme vyhodili do povětří plynovod Nord Stream a deindustrializovali Německo

Co děláme na Ukrajině? Nastolme tam mír. Přiveďme ruský plyn zpět do Evropy, abychom mohli reindustrializovat Německo, reindustrializovat Evropu. Nechme náš plyn doma a použijme ho k výrobě a reindustrializaci Ameriky. Obnovme naši průmyslovou základnu doma. To je nejlepší způsob, jak to udělat, s levným plynem. Víte, je to volba. Bojkotujte ruský plyn. Stále ho získávají jako zkapalněný zemní plyn. [Nevíme, kdo vyhodil do povětří Nord Stream. Vím, že mnoho lidí podezřívá Spojené státy. A vy si to také myslíte]. Ano, samozřejmě, vyhodili jsme do povětří plynovod Nord Stream.

Nepochybuji,  že  nějaké to služební  voko nebo  třeba nějaký chcallop,  který  na Kose  provozuje  svoje oblíbené duševní sado maso,  s  náležitou  míru despektu ucedí  – stejně je  to ruská propaganda a  hybridní  válka..  Takže  nezbývá než přitlačit!  A těmhle  vyráchat jejich nafrněný  čumák  v kaluži. No v kaluži…  na  twitterovém  účtu  Roberta  Kennedyho  jr. osobně, kde  se objevilo tohle:

Ještě nějaký dotaz?

Takže  vedle  Seymoura Hershe  další  politická  supertěžká  váha  ohledně  Nordstreamu  jeho sabotáže  nekompromisně ukazuje na  Bílý  dům!

Příspěvek byl publikován v rubrice Hodina vlka se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.