Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Velký horoskop na březen: Co vás tento měsíc čeká?

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Velký horoskop na březen: Co vás tento měsíc čeká?

Lenka Kučerová

3. března 2024 16:26

Ilustrační foto

Březen je tady a s ním i náš velký horoskop. Podívejte se, co na vás v tomto měsíci čeká.

Beran (21. března - 19. dubna): Březen přináší Beranům energii a odhodlání. Je čas vyjít ven, být aktivní a prosadit své nápady. Vaše komunikace bude ostrá a váš entuziasmus nakažlivý. Buďte však opatrní, abyste nedráždili své blízké. Udržujte si rovnováhu mezi odvahou a ohleduplností.

Býk (20. dubna - 20. května): Pro Býky bude březen obdobím stability a zdravého rozumu. Můžete se cítit pohodlně ve své kůži a mít pevný základ pro plánování budoucnosti. Je čas pečovat o své fyzické i emocionální zdraví a investovat do svých zájmů. Buďte otevření novým příležitostem, které se vám nabízejí.

Blíženci (21. května - 20. června): Březen přináší Blížencům dobrodružství a inspiraci. Budete toužit po nových dojmech a zážitcích, takže se nebojte vydat na cesty a objevovat nové příležitosti. Buďte však opatrní, abyste nedělali rozhodnutí impulsivně. Dopřejte si čas na zvážení svých možností.

Rak (21. června - 22. července): Pro Raky bude březen obdobím reflexe a sebereflexe. Můžete cítit potřebu zpomalit tempo a zamyslet se nad svým životem a cíli. Je čas se spojit se svou emocionální stránkou a vyjasnit si své priority. Buďte otevření podpoře ze strany svých blízkých.

Lev (23. července - 22. srpna): Březen přináší Lvům sílu a odhodlání. Budete se cítit sebejistě a schopni překonávat překážky na cestě ke svým cílům. Je čas se zaměřit na své ambice a prosadit se ve svém životě i kariéře. Buďte však obezřetní, abyste nedráždili své kolegy a blízké.

Panna (23. srpna - 22. září): Pro Panny bude březen obdobím produktivity a organizace. Můžete se cítit motivováni k dokončení nedokončených úkolů a k zlepšení své efektivity. Je čas se soustředit na své pracovní a osobní cíle a vytvořit si plán, jak je dosáhnout. Buďte však opatrní, abyste nedrželi příliš pevně své standardy.

Váhy (23. září - 22. října): Březen přináší Váhám rovnováhu a harmonii. Budete se snažit najít soulad mezi svými osobními potřebami a potřebami svých blízkých. Je čas udělat kompromisy a hledat společné řešení. Buďte otevření novým zkušenostem a perspektivám.

Štír (23. října - 21. listopadu): Pro Štíry bude březen obdobím transformace a proměny. Budete mít tendenci hledat hlubší významy a rozvíjet své vnitřní síly. Je čas se zbavit starých vzorců a otevřít se novým možnostem. Buďte však opatrní, abyste nedovolili, aby vaše emocionální intenzita ovládla vaše rozhodnutí.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince): Březen přináší Střelcům odvahu a dobrodružství. Můžete se cítit motivováni k podnikání nových věcí a vyjadřování svých názorů. Je čas být spontánní a nebránit se změnám. Buďte však obezřetní, abyste nedělali rozhodnutí impulsivně.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna): Pro Kozorohy bude březen obdobím cíleného úsilí a disciplíny. Můžete se cítit motivováni k dosažení svých dlouhodobých cílů a k upevnění svého postavení. Je čas pracovat tvrdě a dávat si jasně stanovené priority. Buďte však opatrní, abyste nedovolili, aby práce ovládla váš život.

Vodnář (20. ledna - 18. února): Březen přináší Vodnářům inovaci a originalitu. Budete se cítit inspirováni k hledání nových způsobů, jak se vyjádřit a přispět ke společnosti. Je čas být kreativní a otevření novým myšlenkám a perspektivám. Buďte však v kontaktu se svou emocionální stránkou a udržujte si rovnováhu.

Ryby (19. února - 20. března): Pro Ryby bude březen obdobím intuice a empatie. Budete citliví na potřeby svých blízkých a schopni jim poskytnout podporu a porozumění. Je čas se spojit se svou vnitřní moudrostí a naslouchat své intuici. Buďte však opatrní, abyste nedovolili, aby vás emocionální vlny strhly až příliš daleko.
  

Nejnovější zprávy