Historické psychodrama podle skutečného příběhu Mary & George s Julianne Moore a Nicholasem Galitzinem v hlavních rolích přichází exkluzivně na SkyShowtime

SkyShowtime dnes zveřejnila oficiální trailer, hlavní vizuál a datum premiéry velkolepé minisérie Mary & George v hlavních rolích s držitelkou Oscara® a ceny BAFTA Julianne Moore (Still Alice, Far From Heaven), Nicholasem Galitzinem (Cinderella, Purple Hearts) a Tony Curranem (Mayflies, Your Honour).

Tato minisérie inspirovaná pobuřujícím skutečným příběhem bude k dispozici exkluzivně na SkyShowtime od 8. března.

V tomto velkolepém historickém psychodramatu se Julianne Moore představí v roli Mary Villiers – ženy se skromnými začátky a ohromnými ambicemi, která přivedla svého krásného a charismatického syna George (Nicholas Galitzine) k tomu, aby svedl skotského krále Jakuba VI. Stuarta, jenž byl zároveň anglickým králem Jakubem I. (Tony Curran), a stal se jeho všemocným milencem. 

Mary měla vždycky tak trochu navrch, ale svůj potenciál si plně uvědomila, když vycítila šanci využít královy neukojitelné touhy po dobrém víně, vybrané společnosti a hezkých mužích. Naivně krásný a charismatický George je vržen do středu pozornosti, když jeho matka zatím chystá plán, jak si krále podmanit. Skandální intriky a svádění vynesly tuhle dvojici ze skromných začátků do pozice nejbohatších, nejurozenějších a nejvlivnějších hráčů anglického dvora. S tím, jak roste Georgova moc, se však jeho vztah s matkou ocitá na samé hranici. George si musí dokázat, že je něco víc než jen krásný muž. Musí se zapsat do historie bez ohledu na následky.

V hereckém obsazení se představí Nicola Walker (The Split, Unforgotten), Niamh Algar (The Wonder, Malpractice), Trine Dyrholm (The Legacy, Queen Of Hearts), Sean Gilder (Sherwood, Slow Horses), Adrian Rawlins (Living, Chernobyl), Mark O’Halloran (The Miracle Club, The Virtues), Laurie Davidson (Masters of the Air, Guilty Party), Samuel Blenkin (Atlanta, The Witcher: Blood Origin), Jacob McCarthy (SAS: Rogue Heroes, The Tragedy of Macbeth), Tom Victor (Consent), Alice Grant (Anthem at Almeida Theatre), Amelia Gething (Emily, The Amelia Gething Complex), Mirren Mack (The Nest, The Witcher: Blood Origin), Rina Mahoney (Happy Valley, Cobra) a Simon Russell Beale (The Death of Stalin, The Outfit).  

Seriál Mary & George je z produkce Hera Pictures ve spolupráci se Sky Studios. Scénář k seriálu napsal D. C. Moore (Killing Eve, Temple) podle dokumentární knihy Benjamina Woolleyho The King’s Assassin. Výkonnými producenty za Hera Pictures jsou Liza Marshall, D. C. Moore, Oliver Hermanus a Julianne Moore. Hermanus (Living, Moffie) je i hlavním režisérem seriálu. Výkonným producentem za Sky Studios je Sam Hoyle.

SkyShowtime je k dispozici přímo v aplikaci SkyShowtime na zařízeních Apple iOS, tvOS, Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung a prostřednictvím webových stránek: www.skyshowtime.com. Cena standardního měsíčního předplatného SkyShowtime je 179 Kč (bez reklam).

Standardní předplatné s reklamou (159 Kč měsíčně) a předplatné Standard Plus (219 Kč měsíčně) budou zákazníkům k dispozici přímo v aplikaci na zařízeních Apple iOS, tvOS, Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung a prostřednictvím webových stránek od 23. dubna.

KONEC.

Další informace najdete na:  

Webová stránka: www.skyshowtime.com   
Newsroom: https://corporate.skyshowtime.com   

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime   

X (dříve Twitter): www.twitter.com/SkyShowtime   
  

O SkyShowtime

SkyShowtime je nejnovější evropská streamovací služba. SkyShowtime, společný podnik společností Comcast a Paramount Global, spojuje to nejlepší z Hollywoodu s místní zábavou na jednom místě.

Od filmů a původních seriálů ikonických značek Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios a Peacock až po seriály SkyShowtime Original, SkyShowtime je novým evropským domovem prémiové zábavy.

SkyShowtime, spuštěná na všech svých trzích v roce 2023, je dostupná v Albánii, Andoře, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Chorvatsku, Česku, Dánsku, Finsku, Maďarsku, Kosovu, Černé Hoře, Severní Makedonii, Norsku, Nizozemsku, Polsku, Portugalsku, Rumunsku, Srbsku, na Slovensku, ve Slovinsku, Španělsku a Švédsku. SkyShowtime je k dispozici prostřednictvím vybraných poskytovatelů televizních služeb a na zařízeních s operačním systémem Apple iOS, tvOS, na zařízeních s operačním systémem Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, smart televizorech Samsung a prostřednictvím webových stránek.