Středa 01. května 2024 -

Sumpersko.net

Nově přidaný článek

Zábřežští hasiči dostali novou cisternu

01.05.2024 - Zábřežští hasiči dostali novou cisternu - Slavnostní...

Počasí

01.05.2024 - Středa

Teplota: 22 / 14 - SkoroJasno

02.05.2024 - Čtvrtek

Teplota: 20 / 14 - Oblačno

Svérázná Adéla Elbel v Šumperku

04. března 2024 - 12:13

Zpět na seznam článků

První poločas rozpadu

Svérázná Adéla Elbel v Šumperku

Adéla Elbel zdroj foto: d.k.

Populární komička Adéla Elbel žije život, jak nejlíp dokáže. Ale protože to občas zas tak dobře nedokáže, dala vzniknout svému novému osmdesáti minutovému speciálu “Stand up your life: první poločas rozpadu”, ve kterém mluví o tom nejpodstatnějším - tedy sama o sobě.

A právě s tímto speciálním pořadem v polovině března zamíří do Šumperka. „Adéla Elbel je v současné době bezpochyby jednou z nejvýraznějších osobností na scéně stand-up comedy. Její nekompromisní, jízlivý a peprný smysl pro humor oslovuje diváky po celé republice. Ve svých výstupech sebekriticky a s humorem střílí nejen do vlastních řad, ale také do aktuálních společenských trendů, které v nás často vyvolávají rozporuplné emoce," říká dramaturg Domu kultury Šumperk Ondřej Procházka.

Civilní profesí překladatelka z nizozemštiny, která pravidelně baví statisíce diváků televizního pořadu Comedy Club, se svou one woman show vystoupí v Šumperku ve čtvrtek 14. března od půl osmé večer v rámci série klubových produkcí s názvem Klub Foyer v předsálí šumperského domu kultury.

Pořadatelé z domu kultury už teď hlásí velký zájem o její vystoupení.

Autor: red., Ondřej Procházka, zdroj foto: dk

Fotogalerie

Adéla Elbel                       zdroj foto: d.k.
Adéla Elbel                       zdroj foto: d.k.
Adéla Elbel    pozvánka               zdroj: d.k.

 
Podmínky užití   |    Prohlášení o přístupnosti   |    Reklama   |    Kontakty   |    Nastavení souborů Cookies

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu Sumpersko.net s.r.o. zakázáno.

Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.