Peter Fider a Verona ukazují svou citlivou stránku ve vznikající baladě „Protilátky“

Verona - Protilátky
Verona - Protilátky

Pokud jste fanouškem skupiny Verona, máme pro vás dobrou zprávu – Peter Fider a Veronika Stýblová se vracejí se silnými emocemi a pomalou baladou nazvanou „Protilátky“. Tato nová skladba je pokračováním jejich úspěšného megahitu „Ztracená bloudím“ z roku 2011 a nabízí posluchačům druhou tvář Verony, která je plná citu a vášně.

Od roku 2018 tvoří Peter Fider a Veronika Stýblová nezaměnitelný hudební tandem skupiny Verona. Sází nejen na tanečně popové skladby, ale také na pomalé balady, které dotvářejí pestrou paletu jejich tvorby. Nová píseň „Protilátky“ je přesně takovým důkazem toho, jak dokáží Peter a Veronika vyjádřit silné emoce a přenést je do hudby.

Peter Fider sdílel na sociálních sítích své pocity ohledně této nové skladby: „Jsem rád, že jsem pár lidem udělal radost a vyvolal v nich nějakou emoci. A je jedno, že třeba i smutnější, vždyť i to patří k životu.“ Tyto slova jasně ukazují, jaký význam mají pro něj a Veroniku emoce a jak chtějí přenést své posluchače na hudební emocionální pouť.

„Protilátky“ jsou dalším důkazem toho, že Verona neustále roste a vyvíjí se jako hudební projekt. Jejich schopnost spojit hudbu s emocemi způsobuje, že jejich skladby jsou pro fanoušky nejen poslechem, ale také zážitkem. A tak se můžeme těšit na další emocionální a hudební perly od této talentované dvojice.