ODHALTE SE MNOU TAJEMSTVÍ GLOBÁLNÍHO FINANČNÍHO A BANKOVNÍHO KORPORÁTU (11)

Chvátal Jaroslav

Chvátal Jaroslav

autor

05.03.2024 Exkluzivně

Thomas Jefferson, John Adams a Benjamin Franklin rovněž přijali ideály Iluminátů, když v roce 1784 pobývali ve Francii, kde vyjednávali o smlouvě s Francií. Významné důkazy odhalují, že Benjamin Franklin byl satanista, člen "Klubu pekelného ohně", tajného spolku, který pořádal černé mše a orgie. V roce 1998 vykopali dělníci, kteří restaurovali Franklinův bývalý londýnský dům, ostatky šesti dětí a čtyř dospělých ukryté pod podlahou a britské "Sunday Times" o tom informovaly:

"Podle prvních odhadů jsou kosti staré asi 200 let a byly pohřbeny v době, kdy Franklin žil v domě, který byl jeho domovem v letech 1757 až 1762 a 1764 až 1775. Většina kostí vykazuje známky toho, že byly rozřezány. Jedna lebka byla provrtána několika otvory. Paul Knapman, westminsterský koroner, včera řekl: "Nemohu zcela vyloučit možnost, že šlo o zločin. Stále existuje možnost, že budu muset provést vyšetřování."

Ve skutečnosti zcela v souladu se svobodným zednářstvím "otcové zakladatelé" odmítli veškeré organizované náboženství ve prospěch deismu. Věřili v:

1) V nejvyšší bytost;
2) V potřebu uctívat tuto bytost;
3) Že nejlepší formou uctívání je vést ctnostný život;
4) Že člověk musí činit pokání;
5) Že po smrti bude odměněn anebo potrestán

Deismus odmítá jakýkoli náboženský názor odporující přirozenosti a rozumu, například narození z panny a boží zásahy do lidských záležitostí, jak lze vidět v deistických dílech Voltaira a Rousseaua, která Washington a spol. podrobně studovali. Benjamin Franklin, Thomas Paine, Thomas Jefferson a John Adams byli otevřeně deisté, zatímco George Washington a mnozí další zakladatelé se vydávali za křesťany, ale byli jednoznačně deisté, jak dokládají jejich osobní spisy. Důvodem, proč Otcové zakladatelé tajili svůj deismus a zachovali si fasádu křesťanství, bylo sjednocení katolických, anglikánských a puritánských osadníků do jednoho nového národního státu, jak to ve svých spisech uvedl Bacon. Chtěli mít také jistotu, že budou mít národ důvěřivých a pasivn





Zaregistrujte se a čtěte dál,
získáte 8 dní předplatného
na zkoušku zdarma

Najděte svou cestu k transformaci s naší rozsáhlou nabídkou videí a článků, které rozšíří vaše obzory.

Další díly