Denní horoskop na 5. března 2024: Lvi by měli být opatrnější, Štíři budou mít náladu jako na houpačce

Denní horoskop na 5. března 2024: Lvi by dnes měli být opatrnější
Zdroj: Pixabay

Denní horoskop nejen pro ženy na úterý 5. 3. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.

Jana Jánská
Jana Jánská 05. 03. 2024 01:00

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Hvězdy vás upozorňují, abyste se vyvarovali unáhlených rozhodnutí, i když budete v časové tísni. Zamyslete se, jestli někdo ve vašem blízkém okolí nepotřebuje pomoc a vy jste dosud dělali, že to nevidíte...

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Nemějte obavu být spontánnější. Pořád se držíte zpátky a kontrolujete své chování. Zkuste se jednou trochu odvázat. Uvidíte, že tím od ostatních získáte body k dobru.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Horoskop vám radí, abyste se nebáli přiznat chybu a požádat o pomoc, když si nebudete vědět s něčím rady. Odsunutím dané věci na jindy si nepomůžete, následky by nebyly moc dobré.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Máte zvýšenou potřebu komunikace a toužíte poznávat nové lidi. Pokud se octnete přímo v centru dění, vadit vám to nebude, ale si to náležitě užijete. Nechybí vám ani chuť naučit se něco nového.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Pociťujete nadšení a neklid současně. Nevydržíte chvíli na jednom místě, nejraději byste se sebrali a odjeli někam pryč. Očekávejte, že někdo z blízkých přátel bude potřebovat vaši pomoc.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Hvězdy prozrazují, že vás čeká příjemný den. Za předpokladu, že budete vstřícnější k názorům svých blízkých. Zapomeňte na kritiku, uvidíte, že nadhled a pozitivní přístup členové rodiny ocení. A nakonec vás ještě mile překvapí...

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Vyrazte navštívit své příbuzné nebo blízké přátele. Na cestách buďte opatrní a neriskujte. Při rozhovoru s někým, kdo se vám rozhodl udělovat rady, nedávejte tak znát, že se jimi stejně řídit nebudete.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Horoskop říká, že byste se měli naučit radovat i z maličkostí, vždyť každý úspěch se cení. Nechybí vám chuť začít se učit nové věci. Tak toho využijte!

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Před sebou máte pohodový den. Vyrazte si s rodinou odpoledne někam na výlet a dobře se bavte. Nenechejte si pokazit náladu od věčně nespokojených lidí...

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Připravte se na to, že vaše nálada bude jako na houpačce. Snažte se nepokazit svou nevrlostí plány lidem kolem vás. Nenechejte se ovládat pesimistickými myšlenkami. Zkuste se zbavit napětí sportovními aktivitami.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Tento den přeje přátelským setkáním. Se svými blízkými přáteli můžete vyrazit za kulturními zážitky. Pokud upřednostňujete sport a chystáte se na hory, dávejte na sebe pozor na cestách.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Zkuste být pružnější a také neslibujte druhým to, co pak nedokážete splnit. Některé věci plánujete už delší dobu, ale stále se nemůžete rozhoupat k jejich splnění. Pusťte se do toho!

Přečtěte si váš měsíční horoskop lásky ➔

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články