Nestárnoucí Eva Mendes slaví. Krásná herečka a manželka filmového Kena se zařadila po bok okouzlujících padesátnic

Eva Mendes slaví 50. Krásná herečka a manželka filmového Kena Ryana Goslinga (43) vypadá úžasně
Zdroj: Profimedia
Eva Mendes slaví 5. března 2024 padesátku. K neuvěření.Herečka s kubánskými kořeny sice herectví takřka pověsila na hřebík a věnuje se rodině. občas ale zapózuje alespoň v  reklamní kampani. A stojí to za to!Eva Mendes platí za sexsymbol a ideál krásy.Od roku 2012 tvoří herečka Eva Mendes  pár s o sedm let mladším hollywoodským idolem Ryanem Goslingem. + 3 fotky+ 4 fotky

Zdá se to až neuvěřitelné, ale vyhlášená hollywoodská krasavice, jejíž srdce patří filmovému Kenovi, herci Ryanu Goslingovi, 5. března slaví už 50. narozeniny. Eva Mendes tím ale rozhodně neztrácí nic ze svého pověstného půvabu a provokativního sexappealu. Může za to možná i odklon od showbusinessu a role dvojnásobné maminky, kterou si herečka rozhodla maximálně užít.

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 05. 03. 2024 10:30

Platila za jednu z nejdokonalejších krasavic Hollywoodu se strmou a oslnivou kariérou. Když se ale stala matkou, odsunula ji bez mrknutí oka na druhou kolej. Krásná a talentovaná Eva Mendes se zkrátka rozhodla většinu své pozornosti věnovat péči o své dcerky Esmeraldu a Amadu. Následovala tak rodinný vzor svých rodičů a váží si každé chvíle, kterou s dívenkami stráví. "Máma se mnou byla doma až do mých devíti let a tyto vzpomínky pro mě utvářely to, kým jsem dnes," přiznala před časem Mendes.

Kterak Eva Mendes ulovila zajíčka

Když v roce 2012 při natáčení snímku Za borovicovým hájem ulovila o sedm let mladšího hollywoodského kolegu, fanynky Ryana Goslinga (43), vyhlášeného hollywoodského playboye, neskrývaly rozladění a dodnes jí spousta jeho obdivovatelek nemůže přijít na jméno. Zdá se ale, že nešlo jen o prchavé vzplanutí. Hvězdný pár sice platí ze jednu z nejosobitějších dvojic Hollywoodu, jejich vztah je ale, přes počáteční rozpaky a klopýtnutí, i po téměř 12 letech dle všech indicií, kterými pár střídmě plní především své sociální sítě, velmi silný.

Když Barbie má svého Kena

Dokazuje to i nedávná dojemná podpora Evy Mendes manželovi právě prostřednictvím sociální sítě Instagram. Gosling je totiž nominovaný na Oscara za vedlejší roli ve filmovém trháku Barbie a za své obsazení do role obživlého Kena zpočátku slízl spoustu nepříjemných komentářů. Zadostiučinění v podobě lednové nominace tak nemohla jeho oddaná energická manželka s hispánskými kořeny nechat jen tak bez odezvy. Obdivný příspěvek oslavující úspěch Goslingovy kultovní role Mendes zakončila romantickým vyznáním: “Jsem tolik hrdá, že jsem Barbie tohoto Kena!”


Kariéru vyměnila za vysněné mateřství

Sama Eva Mendes od roku 2014 ale žádný nový snímek nenatočila. Stále však platí za jednu z nejvýraznějších osobností současného Hollywoodu, i přesto, že je už od narození první dcerky především maminkou. Občas propůjčí svůj hlas dabingu některé ze slavných animovaných postaviček nebo zapózuje v reklamní kampani. A svět zas rychle ubezpečí o tom, že platí za jednu z nejkrásnějších žen planety, i s “padesátkou na krku.”

Napodobte jedinečný styl Evy Mendes

A jak napodobit jedinečný styl okouzlující oslavenkyně? Eva Mendes je milovnicí odvážných barevných kombinací, výrazných potisků, provokativních výstřihů i délek, stejně jako ryze ženských střihů šatů, líčení i doplňků. Nechybí ji retro pel v podobě modelů s výraznými sukněmi, ráda si vetkne do vlasů šátek a nezapomíná ani na trendy v podobě průsvitných prvků nebo nesmrtelných a vždy aktuálních vzorů šelem. Zkrátka ví, jak nejlépe podtrhnout svou vyzývavou a nepřehlédnutelnou ženskost. A nic se na tom jistě ještě po mnoho let nezmění.

Podívejte se do galerie na čerstvou padesátnici Evu Mendes, které by její věk nikdo ani náhodou nehádal.

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články