Milostná scéna v Ordinaci se zvrtla: Čenský se nechal unést a líbal Morávkovou až pod pupíkem

Seriál Ordinace v růžové zahradě se vysílá už tak dlouho, že původní obsazení si pamatuje jen málokdo. Herci odcházejí a přicházejí, páry se rozcházejí a scházejí zase s někým jiným a někdy je v tom už trošku chaos. Ke stabilní párům tohoto seriálu ale bezpochyby patří Zdena Suchá a David Suchý.

Tyto role perfektně ztvárňuje herecké duo Dana Morávková a Jan Čenský. Kromě seriálu spolu ještě například moderují Víkendovou snídani na televizi Nova a, jak řekla Dana, velmi rádi spolu hrají. Je mezi nimi taková chemie, že je to moc baví. V osobním životě spolu ale příliš času netráví.

Ono to působí, jak dobře se známe, ale my spolu netrávíme soukromí. Nikdy jsme nebyli na večeři, v kině nebo na dovolené,“ cituje hereččina slova deník Aha. Dana i Jan totiž byli hosty pořadu 7 pádů Honzy Dědka, kde se o svém vztahu rozpovídali. A také o jedné nepříjemnosti, která se stala Daně během natáčení společné milostné scény.

„Líbali jsme se a pokračoval po krku, po prsou, přes břicho a já si říkala – proboha, kde to skončí!“ strachovala se Dana. Jan se bránil slovy, že dokud režisér neřekne „stop“, hraje se dál. A tak musela zasáhnout Dana. „Stopla jsem to já, když jsem vykřikla – no, Honzo! To už mě líbal až pod pupíkem,“ vzpomínala herečka, která je šťastně vdaná za skladatele Petra Maláska. Taková intimita mezi nimi jí najednou byla nepříjemná a dokonce se i styděla.

Dana i Jan spolu fungují už zhruba 20 let a za tu dobu spolu zažili několik vypjatých hereckých situací. Jednou z nich byla i návštěva krematoria, kdy v rámci seriálového děje museli identifikovat tělo své mrtvé dcery Haničky, píše magazín Lifee. Oba herce to velmi zasáhlo. Jen odříkali naučený text, aby z toho prostředí co nejrychleji zmizeli. To ale k hereckému povolání patří. Ne všechny situace, které musí zahrát, v životě zažili nebo by zažít chtěli.

Zdroje: Aha!, Lifee